Virtuální turnaj v Madridu má první účastníky. On-line klání se zúčastní minimálně dva grandslamoví šampioni

10. 4. 2020, 09:20
Aktuality 2
Letošní ročník Mutua Madrid Open se kvůli pandemii koronaviru v květnu konat nebude, ale virtuální turnaj na konci dubna stále platí a už má první jména. On-line klání se zúčastní grandslamoví šampioni Andy Murray a Angelique Kerberová, bojovat budou také Lucas Pouille a domácí Carla Suárezová.

Letošní ročník Mutua Madrid Open se v květnovém termínu kvůli pandemii koronaviru neuskuteční, ale tenisté mají možnost se v příštích dnech přihlásit alespoň na virtuální turnaj, který se pořadatelé rozhodli uspořádat na konci dubna.

Mutua Madrid Open Virtual Pro už má první účastníky. Do on-line klání se zapojí trojnásobný grandslamový šampion, dvojnásobný vítěz reálného madridského podniku z let 2008 a 2015 a bývalá světová jednička Andy Murray.

Do akce půjde také bývalý člen elitní desítky Lucas Pouille. "Tohle bude mimořádně vzrušující výzva. Už jsem začal trénovat, chci porazit všechny své kolegy a turnaj vyhrát. A vím, že oni hrají často," řekl Francouz.

Také ženská dvouhra má první účastnice. Budou jimi trojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička Angelique Kerberová a Carla Suárezová, kterou potlačí domácí fandové.

Virtuální turnaj Mutua Madrid Open Virtual Pro se uskuteční od 27. do 30. dubna. Bojovat o titul bude 16 mužů a 16 žen, kteří budou rozděleni do čtyř skupin. Nejlepší dva ze skupiny projdou do čtvrtfinále, pak už se bude pokračovat vyřazovacím systémem. Zápolit se bude ve videohře Tennis World Tour, v níž je k dispozici centrální dvorec Manola Santany.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Patik
včera som to hral po sieti s kamarátom..to sa nedá ani hrať nech to ani nepúšťajú..každý aspekt v hre ide proti fyzikálnym a tenisovým zákonom..navyše set tam má len 3 gemy maximálne..a Andy tam ani neni ako postava..bude si musieť vytvoriť svojho hráča alebo hrať za tých čo tam sú..
Reagovat
Fandina
Takže víc než čtrnáct dní pěkně potrénujte.

Našla jsem tu hru ke koupi, doufám, že je to ona.
https://hry-pro-pc.heureka.cz/tennis-world-tour/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist