Wawrinku čeká po operaci nohy několikatýdenní pauza

25. 3. 2021, 14:30
Aktuality 3
Trojnásobný grandslamový šampion Stan Wawrinka se rozhodl vyřešit dlouhodobý problém s levou nohou operací a čeká ho několikatýdenní pauza. Švýcarský tenista očekává, že se po nezbytné rekonvalescenci vrátí k tréninku a znovu se zapojí do sezony.
Profily hráčů
Stanislas Wawrinka (© Tennis Australia)

"Měl jsem s levou nohou problémy už nějakou dobou a rozhodl jsem se pro malý zákrok," napsal pětatřicetiletý Wawrinka na Twitteru ke snímku z nemocniční postele. "Všechno šlo dobře. Budu pár týdnů mimo, ale už se nemohu dočkat, až zase začnu trénovat," dodal.

Podle prosincového prohlášení trenéra Daniela Vallverdúa se chce Wawrinka ještě naposledy porvat o úspěch, než ukončí kariéru. Na lednovém Australian Open vypadl ve druhém kole, na následujících turnajích v Rotterdamu a Dauhá skončil hned po prvních zápasech.

Poslední titul na okruhu ATP Wawrinka vybojoval v roce 2017, pak se podrobil operaci kolena. Zdravotní problémy ho pronásledovaly i v dalších sezonách. Ve světovém žebříčku se propadl až do třetí stovky, nyní je na 21. místě.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Krisboy
Woe to je lazaret to ATP smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Trojnásobný klystýr všem, nejen kvůli Bělehradu!smile
Ale Stan ať se dá dokupy. Jeho poslední výkony nám bohužel nenechají vzpomenout na zašlou slávu.
Myslím, že mu uzdravení přeje i Mutsmile Co se škádlívá...
Reagovat
Nola
je mi z teba spatne, Mut tu nie je medzi nami... vobec nemas tusenia o com pises...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist