Zraněný Zverev ještě účast na US Open nevzdal, spíše se ale vrátí až v září v Davis Cupu

28. 7. 2022, 09:45
Aktuality 10
Zraněný Alexander Zverev se stále nevzdal naděje na start na US Open, spíše však počítá s návratem až v polovině září v základní skupině finálového turnaje Davis Cupu. Aktuálně druhý hráč světového žebříčku si začátkem června v semifinále Roland Garros přetrhl vazy v kotníku a podrobil se operaci.
Profily hráčů
Alexander Zverev (© AFP)

"Sascha se zotavuje dobře a stále doufá, že by mohl být připraven na US Open. Nicméně je ještě příliš brzo na to říct, zda tam skutečně bude moci hrát," napsal Zverevův mluvčí v e-mailu agentuře Reuters. Závěrečný grandslam sezony začne v New Yorku 29. srpna.

Pětadvacetiletý Němec tento týden potvrdil účast na turnaji v Tokiu od 3. října. Finalista US Open 2020 a olympijský vítěz by se ale mohl vrátit už 13. září v jedné ze základních skupin finálového turnaje Davis Cupu, jež se bude hrát v jeho rodném Hamburku.

"Zářijový Davis Cup v Hamburku vypadá jako realističtější varianta, ale doufáme, že by mohl být připraven už dříve. Mohl by tak před Tokiem odehrát několik turnajů," uvedl mluvčí vítěze 19 turnajů ATP.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
paddy
Reagovat
paddy
Reagovat
Rafaeoli25
Po tak těžkém zranění bylo jasné, že to rychle nepůjde, možná se hecne a pojede už na USO, ale díru do světa tam bez rozehry asi neudělá.
Reagovat
Vlk-v-trave
...uz si vsimli:)

https://www.puntodebreak.com/2022/07/27/atp-umag-2022-sinner-continua-imbatibilidad-espanoles

Sinner ma 100% uspesnost proti spanelskym hracum v letosnim roce. Mozna mel smulu nejen Zverev, ze se zranil, ale ze Sinner musel hrat ve Wimbledonu s Djokem, mozna jak by misto Djoka mel letos Nadala, tak by se podival do finale Wimbledonu.

Spanel Baena se ma v dalsim kole v Umagu na co tesit:) Ale to nemusi byt jeste posledni souboj proti spanelskemu hraci... Jannik si muze jeste zahrat ve finale s Alcarazem nebo Mirallesem.
Reagovat
Vlk-v-trave
pro doplneni 6 zapasu/ 6 vyher:)

Dubai > Davidovich Fokina, win
Miami > Carreno Busta, win
Roma > Martinez, win
RG > Carballes Baena, win
Wimbledon > Alcaraz, win
Umag > Munar, win
Reagovat
Rafaeoli25
No ale až na Alcaraze a částečně Fokinu bych to moc nepřeceňoval.
Reagovat
Rafaeoli25
Jannikovi pořád něco chybí, je to komplexní hráč na všechny povrchy, jak letos docela jasně prokázal, ale nejen na GS, ale i na Masters má ještě na čem pracovat, aby se začal objevovat ve finále.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak kdyby byl na místě zraněného Fritze, tak by se možná s Nadalem popral líp, ale kdoví.
Reagovat
Rafaeoli25
Oprava, na místě Fritze se zraněným Nadalem.
Reagovat
Tennisfan77
U Rafy jsem byl v úterý, poprvé trénoval, dal pět výměn a pak byl 30 vteřin v předklonu.

Asi to zatím není pořad ono, na druhou stranu na tom kurtu bylo tak 40 stupňů, to se sejde
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist