Ztráta vedení, zranění a skreč. Šwiateková neporazila Rybakinovou ani v oblíbeném Římě

18. 5. 2023, 00:41
Aktuality 56
WTA ŘÍM - Vítězka posledních dvou ročníků Iga Šwiateková ani na oblíbené antuce v Římě nenašla recept na Jelenu Rybakinovou a také potřetí v této sezoně s ní prohrála. Přestože vedla 6:2, 4:2, měla brejkbol a byla výrazně lepší hráčkou na kurtu, dorazit soupeřku nedokázala. V závěru druhé sady si navíc poranila pravé koleno a jedenáct dní před startem Roland Garros vzdala. Na Rybakinovou v semifinále čeká Lotyška Jelena Ostapenková.
Iga Šwiateková (© AFP)

Iga Šwiateková v roce 2023 utrpěla pouze pět porážek, dvě z nich na tvrdém povrchu s Jelenou Rybakinovou. V osmifinále Australian Open prohrála 4:6, 4:6, v semifinále v Indian Wells dokonce ještě snadněji 2:6, 2:6.

Blízko prvnímu letošnímu skalpu o dva roky starší Kazašky byla až na svém oblíbenějším povrchu a na oblíbeném turnaji. Antuka v Římě dlouho otupovala servis Rybakinové, která navíc ve snaze o útočnou hru výrazně častěji chybovala, a Šwiateková nečekaně suverénně kráčela za hladkým vítězstvím.

Nakonec však kurt opustila opět se sklopenou hlavou. A ještě k tomu zraněná.

21letá Polka do zápasu vletěla s touhou o odplatu a ziskem první čtyř gamů rozhodla o osudu prvního setu. V něm se dopustila pouze pěti nevynucených chyb, zatímco soupeřka jich nastřádala trojnásobek a zahrála o jeden winner méně.

Z koncentrace jí nevykolejil ani vlastní zvonící mobil, který musela už v průběhu úvodní hry najít v báglu a poslat do publika svému týmu.

Souboj na kurtu pokračoval navzdory relativně hustému mrholení a dvojnásobná vítězka French Open a majitelka tří grandslamových trofejí Šwiateková vstoupila brejkem i do druhého dějství, za stavu 6:2 a 4:2 měla brejkbol a byla blízko vítězství.

Jenže ho neproměnila a momentum zápasu se z minuty na minutu otočilo.

Vzápětí totiž polská tenistka poprvé přišla o podání, když Rybakinová využila hned svůj první brejkbol, v dalších dvou gamech na returnu nevyužila celkem pět šancí na brejk a musela do ošidného tie-breaku.

Psychická výhoda byla na straně Kazašky a útočnou hrou si vypracovala tři setboly v řadě. Navíc ve stejný moment Šwiateková při marném natahování se po míčku ucítila ostrou bolest v pravé noze, chytla se za koleno a několik vteřin zůstala nehnutě stát.

Po ztrátě další výměny a setu se světová jednička rozplakala, vyžádala si medical timeout a zmizela v šatnách. Na kurt se vrátila se zabandážovaným stehnem a ještě odehrála čtyři gamy. Byť si svůj servis dvakrát pohlídala, za stavu 6:2, 6:7 a 2:2 se vydala k síti a utkání skrečovala.

Šwiateková v Římě prohrála po sérii 14 vítězství a 25 vyhraných setech v řadě a neobhájí tak triumfy z předchozích dvou let. V čele žebříčku se její náskok na druhou Arynu Sabalenkovou ztenčí na 1399 bodů a navíc je nejisté, zda bude schopná obhajovat 2000 bodů za loňské vítězství na French Open. Grandslam na pařížské antuce startuje v neděli 28. května.

Vítězka loňského Wimbledonu a finalistka letošního Australian Open Rybakinová upravila vzájemnou bilanci na 3:1, radost z dnešního vítězství má ale zakalenou.

"Nikdy není dobré vyhrát touto cestou. Byl to opravdu dobrý zápas. Doufám, že to pro Igu není nic vážného a brzy se uzdraví. Děkuju fanouškům, že nás v tuhle noční hodinu přišli podpořit," řekla půl hodiny po půlnoci světová šestka Rybakinová, jež se v žebříčku posune poprvé na 5. místo.

"Hlavně začátek zápasu byl náročný, nezačala jsem dobře. Iga hrála hodně agresivně, byla výbušnější a lépe se pohybovala. V prvním setu jsem bojoval se svým prvním servisem, takže mi vážně nepomohlo hrát pořád po druhé servisu. Ve druhém setu jsem se už cítila mnohem lépe," dodala.

23letá Kazaška, jež ještě nikdy nevyhrála dva turnaje během jedné sezony, v Itálii postoupila do svého největšího antukového semifinále. O celkově 14. finále, v nichž má bilanci 4:9, se utká v dalším souboji grandslamových vítězek s Jelenou Ostapenkovou (h2h 1:2), kterou v lednu přehrála v Melbourne.

"Ostapenková je velmi těžká soupeřka. Musím do zápasu dobře vstoupit a být agresivní při svém servisu. Nebude tam moc výměn a myslím, že to bude další obtížný zápas," řekla Rybakinová.

25letá Lotyška Ostapenková v Římě zvládla už třetí třísetový zápas. Španělku Paulu Badosaovou porazila 6:2, 4:6, 6:3, vzájemnou bilanci vyrovnala na 2:2 a poprvé od loňského září postoupila do semifinále. Na antuce do něj prodrala poprvé od triumfu na French Open 2017.

První semifinálovou dvojici vytvořily už v úterý Ukrajinka Anhelina Kalininová, kterou čeká druhé a největší semifinále kariéry, a Veronika Kuděrmetovová, jež zabojuje o své největší finále.

• WTA 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 3.572.618 eur
středeční výsledky (17. 05. 2023)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Rybakinová (7-Kaz.) - Šwiateková (1-Pol.) 6:2, 6:7(3), 2:2 / skreč Š.
Ostapenková (20-Lot.) - Badosaová (Šp.) 6:2, 4:6, 6:3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Livesport

Komentáře

56
Přidat komentář
misa
V Římě byla ze všech českých tenistek nejlepší, když hrála 4. kolo dvouhry a semifinále čtyřhry. Dohromady s Madridem byla spolu s Bárou Krejčíkovou taky nejlepší, když obě dosáhly v singlu na kombinaci 4. kolo + 3. kolo.

V Madridu hrála výborný zápas s Pegulou a v Římě porazila 5. hráčku světa, což jí zajistilo nasazení na French Open. V letošním žebříčku je aktuálně na 52. místě. Špatné výkony z prvních třech měsíců sezony jsou snad už pryč a přijdou další povedené turnaje.

Pár dní na odpočinek, vyléčení nohy a trénink a Marii čeká French Open, na kterém by bylo krásné, kdyby poprvé v kariéře hrála 3. kolo na bodovaném grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Otmar
Tahle debata je velmi zajímavá, nicméně si myslím, že některá tvrzení o Polce přinášejí dojem, že ji komentátor dobře zná a tráví s ní nějaký čas. Tvrzení o míře zášti či nenávisti, o přemotivovanosti či ambicích se dost těžko dají vypozorovat z televizního přenosu. Ke kecům o politice se shodneme, ale nemám to rád ani u jiných hráček a jiných názorů. Jsem poněkud neklidný, pokus se týká her v nočních hodinách..do 22.00 bych to ještě spolkl, ale v jefnu v noci?? Fyziologie člověka není takto nastavena. Chceme dobré a přesné rozhodčí a čekáme od nich tento výkon v tuto noční dobu? Co sběrači..v Římě jsou lehce dorosteneckého věku, ale jinde mnohdy děti...je to dobře?? Hraje se pro diváky, ale kolik jich přijde v tuto dobu i na vrcholný tenis...to jsme viděli včera na singlu i deblu. Podle mně to stojí za úvahu, i když otevřeně přiznávám, že neumím poručit dešti a větru a momentálně nejsem schopný navrhnout řešení. Tož tak!smile
Reagovat
Liverpool22
Shodneme se v tom, že hrát v dešti a chladu kolem půlnoci je pro všechny špatně - hráčky, sběrače, diváky - na začátku bylo celkem plno a na konci skoro poloprázdno....
Ohledně zášti či nenávisti lze spoustu věcí vyčíst z řeči těla, tváře, chování, rozhovorů....je to taková skládačka - už jsem to tady psal, že Iga se neumí nad určité věci povznést, nedokáže šetřit síly, naslouchat svému tělu - prostě každý jednotlivec má silné a slabé stránky.
Jinak ohledně nenávisti to platí všeobecně - stačí juknou např. na seznam.cz a jen pozorovat cvrkot a hned poznáš kdo je konstruktivní, kdo hledá pravdu a kdo šíří nenávist....
Reagovat
IngStavinoha
smile

přičemž Kartousova neoliberální stáj cíleně nahoru tlačených diskuzních "moderátorů", elfízlů a gaučových maršálků s jediným správným "kritickým myšlením" tam v černo-bíle projektované novosvazácké nenávisti vede zcela bezkonkurenčně

smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Tento zápas byl od začátku extrém. Vše začalo hned v 1. hře při podání Rybky za stavu 40:40, kdy Polce zazvonil mobil a tím Rybku dost vykolejila.
Dále 1.set se hrál v dešti a zápas měl být minimálně přerušen - tušil jsem, že se něco semele. Tady se ukázala taktická vyzrálost Rybky, která nasadila svojí obvyklou masku ledové královny a těžké podmínky brala s nadhledem - bylo vidět na její tváři, že jí je jedno jak zápas dopadne - brala vše s nadhledem a některé míče raději vypustila jelikož v dešti nechtěla riskovat zranění - párkrát tam také škobrtla a měla problém se stabilitou.
Naopak Iga byla od začátku až přemotivovaná a bylo v její tváři vidět jak moc touží vyhrát a přerušit nepříznivou sérii s Rybkou. Od začátku po oraništi lítala doslova jak smyslů zbavená a nedokázala odhadnout rizika extrémních podmínek - byla špatně nastavená v hlavě.
Vše vyvrcholilo ve 2. setu, kdy vedla 4:2 měla Rybku na lopatě, ale nedokázala jí dorazit jelikož měla strach vyhrát - začala mít nervíky a broučky v hlavě. Poté co Rybka srovnala krok začala Iga panikařit - chtěla ještě více a výsledek bylo zraněné koleno.....
Suma sumárum tento zápas ukázal, že Iga je ještě takové mladé a nevyzrálé kůzlátko což tady občas píšu jelikož v některých zápasech zbytečně tlačí na pilu, neumí ubrat plyn a chce soupeřky za každou cenu válcovat cca 6:1 6:1 - nemá taktické myšlení jako např. naše Bára. Také např. Djokovič si na turnajích typu Řím zkouší určité věci, schválně nechá 1.set dojít do TB, aby si vyzkoušel jak se hraje pod psycho tlakem. Dále hráči/ky jako Novak, naše Kvitová, Bára, ale i Rybka se zkušeně a podvědomě šetří na GS - to je jejich priorita zatímco Iga např. dnes v noci v extrémních podmínkách jela zbytečně přes závit a ve finále na to doplatila....
Reagovat
jackiec
Nemůžeš napsat o někom kdo má 3 GS že nemá taktické myšlení a je nevyzrálé kůzlátko a stavět nad ní Krejčíkovou...
Reagovat
Liverpool22
Je hezké, že má Iga 3 GS, ale to neznamená, že nemá slabiny - pořád je mladá a zkušenosti nemá - vše hrotí do extrému. Naše Bára je co se týče taktického myšlení výše než Iga, ale Bára to zase někdy přehání - škodí si vystupováním na kurtu.
Jinak jak jsem psal Djokovič či Rybka si na menších turnajích zkouší např. náběhy na síť, nehrotí to zatímco Iga chce soupeřky drtit a neumí pošetřit energii. Podívej na naší Kvitovou - věděla, že nemá na oraništi šanci, tak si dala pauzu - to jsou ty zkušenosti, které Iga prostě zatím nemá....
A na závěr je nutno dodat, že Iga hraje v éře, kde nemá rivalku - první GS vyhrála v době covidu - tedy extrém. Nyní se rýsuje BIG 4 - Rybka + Sabalenka se na Igu dotahují - takže čas ukáže....
Reagovat
misa
Ta čtvrtá v Big 4 je kdo?
Reagovat
Liverpool22
Přeci Bára smile sama se tam hlásí smile A pokud se srovná a vyhraje RG tak v BIG 4 už fakt bude smile
Reagovat
misa
No to jo. V řečech atakuje pozici světové jedničky smile
Reagovat
Liverpool22
Báře věřím, že se srovná a vyladí drobné nuance - hlavně v hlavě si to musí srovnat a pak může útočit na další GS - herně na to má smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Já ji tam herně také vidím, ale nevím jestli na to má mentálně. Rozhodně teď ty dva turnaje jí nesedly soupeřky .Takže na tom bych nestavěl, ale ty výkyvy má oproti spicce fakt větší, takže Obávám se že na tady ty tři moc stačit nebude dlouhodobě
Reagovat
Liverpool22
Máš pravdu, že Bára to nyní nedává v hlavě - moc chce uspět + určité věci překombinuje + se cítí nedoceněná - nepíše se o ní tolik jako o Kvitové a dalších. Nicméně věřím, že se dokáže na GS dobře připravit - Bára je specifická hráčka smile
Jinak na RG bude hodně zásadní rozlosování - bude více favoritek a hlavně celá armáda holek, které můžou překvapit....
Reagovat
Nola
vcera som nevidela vela zapasov, cas posledneho setu Novaka a Ruuda po ocku, ale prvy set som pozrela, tam jasne Iga prehravala Elenu, vobec by ma ani vo sne nenapadlo, ze vypadne, resp. vzda zapas, sla som do hajan....Elena je na antuke polovicna.... ale podla priebehu co sa tu pise, ju mala dorazit v 2.setoch, tam bude aj nejaky psychicky blok, mozno ani nie z tych poslednych prehier, ale kvoli jej zbytocnej angazovanosti... a teraz nech si vsetci na mne zgustnu zase.... od zaciatku covidu uz tenis nie je tenisom, ale nejakou melou politickych rozhodnuti smile
Reagovat
Liverpool22
Přesně o tom píšu, že Iga vše hrotí do extrému a myslel jsem i politiku. To se pak negativně projevuje v zápasech s Ruskama např. Carevnou, kdy ona nechce jen vyhrát, ale chce Rusky zadupávat - je poháněná záští či dokonce nenávistí což jsou negativní emoce nebo-li Iga se neumí nad určité věci povznést, zbytečně to s Ruskama emočně hrotí, nedokáže v jasném zápase pošetřit energii a ve finále na to může sama doplatit, protože zranění kolena není žádná sranda - spousta fotbalistů by mohla vyprávět.
Zkrátka v tomto jsou naše holky Petra + Bára, ale i Rybka dál než Iga - znají své zdravotné limity a šetří energii, tělo....viz. dnes v noci Rybka, která bude mít asi dlouhodobě problém se zády, tak si vzala vrstvu navíc a hlavně zápas pojala úplně v klídku dle hesla: když vyhraju super a když prohraju svět se nezboří - vrchol má Rybka jinde a toto je ten správný přístup - Iga tohle zatím nepochopila......
Reagovat
Nola
jj, pamatam, ako sla ako robot naskor v Dohe a potom v Dubaji, tam sa to hemzilo kanarmi a nakoniec prehrala s Barou vo finale, ktora mala namale s Amazonkou..... ona nedokaze hrat v uvodnych kolach udrzbu, setrit sily, hroti to a rozdava kanary, proste hra ako Rafa, len asi nema na to predpoklady a Rafa sa do podobnych politickych hier nedal namocit, az koncom kariery a to mu nakoniec prinieslo titul na AO.... Iga je este velmi mlada, je to skvela tenistka, ale nech si spomenie ako dopadla Osaka.....
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Mony
Rybka teď podle mne hrála svůj nejlepší tenis, podobně jako Sára v Madridu..Jestli ji to vydrží, tak o vítězné není pochyb..a to to tam může Penko padat, jak chce
Reagovat
Mony
Sába
Reagovat
jackiec
S tím big3 big4 bych byl hodně opatrný, jenom krátce jsou pospolu v top 10, bůhvijaké rivality ve finále big turnajů zatím mezi sebou nemají, jenom teď ty dvě trochu odskočili a já v to big3 big4 vůbec nevěřím, myslím že za nějakou dobu bude top 10 totálně překopaná a těžko vytvoří něco co muži big3...
Reagovat
Liverpool22
Máš pravdu, že u holek to nikdy nebude jako u kluků v době Federera, Nadala, Djokoviče....
Navíc nyní u holek téma BIG 4 je spíše sranda i v souvislosti s výroky naší Báry.smile Jinak si taky myslím, že během pár let vypluje úplně nová holka, hvězda..., která do současně "BIG 4" hodí vidle.
Reagovat
jackiec
Já myslím že taková big4 s těma hráčkáma o kterých se bavíme ani nebude, jakože by byly takhle seřazené na rankingu a alespoň pár měsíců takhle vydrželi KONZISTENTNOST.
Reagovat
Liverpool22
smile Souhlas. Jak píšu - je to spíš sranda ohledně BIG 4. smile
Reagovat
Nola
trebars mna vzdy napadne Penko, ktora dokaze rozdavat kanary, uplne znicit superku, dokonca ovela lepsie postavenu ako je sama a v tom dalsom prehra s hrackou, ktora je o 50 miest nizsie.... ked jej to tam pada, tak je ju radost sledovat, ak nie pali to mimo kurt skoro cely zapas, to B4, resp. B3 malokedy stavalo, vlani sla Iga ako dobre namazany stroj, nejak pripominala Fedexa a teraz ju stihaju az dve hracky, ktore ju dokazu porazit aj na jej najlepsom povrchu, ale stale verim, ze FO da
Reagovat
Liverpool22
Hráčky jako Ostapenko, Sloane Stephens, Osaka...., ale i naše Bára jsou specifické hráčky, které se totálně vymykají. Penko, když se dostane do vítězného módu, tak je téměř nehratelná a Slůně + Naomi + Bára jsou zase velmi těžko čitelné - nelze přečíst co si myslí, kam zahrají servis....Např. Stephens nasadila masku hráčky pokeru a ani Serena nevěděla co si myslí a v jakém je psychickém rozpoložení.....
Reagovat
Nola
Sloane som mala rada, ziadna prehypovana hracka.....dnes zapadne media dokazu totalne zakopat karieru hraciek, snad tym najvacsim hype bola Genie, momentalne ju nasleduje Emma - ale ta ma aspon titul z GS a ak budu pokracovat v tlaceni tak ktovie ako dopadne mlada Cori.... sa smejej, ze nikdy netlacili trebars Kenin, ani Biancu :DDD
Reagovat
Liverpool22
smile média v současné době sehrávají velmi negativní úlohu a to nejen v tenise, sportu...., ale celkově viz. koronavirus, konflikt na UA....Problém je, že např. u nás vlastní média miliardáři či oligarchové, kteří hájí vlastní zájmy a nikoliv zájem veřejný - to je na delší psaní smile
Reagovat
IngStavinoha
ten "největší oligarcha" cosi vlastní dodnes - a stejně se to v mediálním prostoru nijak zvlášť neprojevuje, spíš přesně naopak smile
Reagovat
Nola
jj, media dokazu urobit z baranka vyvrhela spolocnosti a opacne, tak funguje dnesny svet, iba rozmyslam ci neboli ludia slobodnejsi bez vymozenosti dnesnej techniky - netu, telefonu, TV, nezaoberali sa politikou, riesili bezne starosti a radosti... od istej doby nepozeram spravy, mam pustene iba radio pocas prace, a to mi uplne staci, aby som bola informovana smile
Reagovat
Liverpool22
Na zprávy např. na TV Nova už dávno nekoukáme - samé negativní zprávy + propaganda + manipulace.....
Reagovat
Nola
https://www.padovanews.it/2023/05/15/djokovic-non-sono-no-vax-mai-amico-di-federer-e-nadal/

toto je velmi dobry clanok, divim sa, ze to uverejnili, tu je popisane ako sa chovaju ovce, ja by som ocenila mena, niektore sa mi vybavia ihned, ako sa hovori priatela spoznas v nudzi ....

daj si do prekladaca, taliancinu neovladam
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
annah
To je fakt. Na Mladé frontě, dříve skvělých novinách, je to znát. Velkouzenař a jeho zájmy z ní bohuzel místy trčí. Soudím teda podle sobotních vydání, ostatní dny jsme to přestali kupovat.
Reagovat
Liverpool22
U nás média ovládají Babiš + Bakala + Lukačovič + Křetinský a to je špatně jelikož zároveň vše prorůstá i do politiky. Prvně jmenovaný je přímo v politice a ostatní 3 sponzorují politické strany + tahají za nitky ze zákulisí + perou peníze v daňových rájích např. na Kypru
Reagovat
IngStavinoha
usčt a bakaloznam ;-)
Reagovat
manager1
Velice pěkné zhodnocení zápasu.smile
Reagovat
annah
Ach jo, Iga mě zklamala, moc jsem doufala, že Ribanu pošle domů, a po prvním setu to tak i vypadalo. Tak snad na FO...
Reagovat
Vlk-v-trave
Otazka, jestli tam bude hrát...

https://www.sport.pl/tenis/7,64987,29772008,pierwsza-wiadomosc-igi-swiatek-po-kontuzji-pewnie-sie-zastanawiacie.html#s=BoxOpMT

čeká se na výsledky vyšetření...má tam toho dost... je to tak 50 na 50.
může se tedy stát, že ji fans neuvidí na FO, což by nebylo moc dobré... obecně... určitě by GS hodně ztratilo...

Nějaký Řím stejně moc lidí nezajímá, krom ultimátních nadšenců, ale GS, to by už ztráta byla...a dost oslabení kvality 2023.
Reagovat
annah
smile
Reagovat
Blondie
Rafa asi dneska na TK oznámí, zda hraje na FO.
Ve čtyři odpoledne.

https://www.sport.cz/clanek/tenis-french-open-nadal-chysta-zasadni-oznameni-na-odpoledne-svolal-novinare-4208831#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=m6ZM0cQY3UO-202305180711&dop_id=4208831&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest217_krokovy_redesign_feedu_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Mony
Koukám, že tě mladí kluci nebavi
Reagovat
Blondie
?
Reagovat
Mony
Cítit, že tam toho Nadala chces
Reagovat
Blondie
Přála bych mu, aby si naposledy zahrál o nejvyšší příčky (i Novakovi), ale jinak mě baví jak střední generace (Meddy, Thiem), tak i mlaďoši (Janik, Karlito) :)
Reagovat
Pe3k
Iga neumí prohrávat a její idol je Nadal takže ...
Reagovat
fandorin78
Jasně. Neumí prohrávat, a tak si schválně způsobí zranění. Super logika...
Reagovat
Pe3k
Kde píšu, že si schválně způsobila zranění? smile
Reagovat
fandorin78
Dobře, a co tedy má ona věta naznačit? Že zranění simuluje?
Reagovat
alcaraz.dva
smilesmile.. Preji ji rychle uzdraveni
Reagovat
tommr
je otázka jestli Swiatekový opravdu něco je nebo jestli to vzdala jen proto aby mohla tvrdit že prohrála kvůli zranění a zdravá by s Rybakinou neprohrála. Pravdu se asi dozvíme až na FO ...

Pozoruhodný je taky že v semifinále jsou jen rusky mluvící hráčky i když oficiálně je Ruska jen Kudermetova ...
Reagovat
Liverpool22
Ano - pravdu se dozvíme asi až na RG, ale je pravda, že v tom koleně jí minimálně píchlo. Nicméně měla Rybku dorazit, ale měla nervíky - v hlavě asi měla, že Rybku letos ještě neporazila.

Jinak je pravda, že semifinále v Římě bude v režii Slovanek - prostě slovanské holky jedou smile
Reagovat
Astarin
Škoda, že jen ty východní...
Reagovat
Liverpool22
smile naše holky se šetří na RG smile
Reagovat
Martin15716
Tam všichni sázeli na Rybakinu v kurzu +5, třeba 5 tisíc kč, a ono to zpočátku, a i ve druhém setu, vypadalo jako prohrané (byl tam kurz 20 na Rybku), ale ta ukázala takovou vůli a vydřela si to v tom druhém setu. Docela bitva. A pak to Iga skrečuje. No viselo to ve vzduchu hned, a pak už pořád, jen co ji píchlo v pravém kolenu, kdy už to vypadalo, že má prohraný tiebreak a klouzala ve sprintu ze strany na stranu.
Reagovat
Mony
Skreci se nic nevyplácí, jen vraci
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist