Zverev čelí kritice. Po Adria Tour slíbil 14denní karanténu, přesto vyrazil na párty

29. 6. 2020, 10:01
Aktuality 33
Alexander Zverev byl jedním z účastníků neslavné série exhibičních turnajů Adria Tour na Balkáně, kde se nakazili hned čtyři tenisté, plus někteří jejich blízcí a členové realizačního týmu. Německý talent měl sice test na přítomnost koronaviru negativní, nicméně slíbil, že podstoupí 14denní karanténu. Tu však nedodržel, včera se zúčastnil velké párty plné lidí.
Profily hráčů
Alexander Zverev (© AFP)

Adria Tour pořádaná světovou jedničkou Novakem Djokovičem dopadla totálním fiaskem. Novým typem koronaviru se nakazili sám pořadatel Djokovič, jeho manželka, trenér Goran Ivaniševič a kondiční kouč Marco Panichi, Grigor Dimitrov a jeho trenér Christian Groh, Borna Čorič a Viktor Troicki s manželkou.

Zverev byl sice negativní, přesto slíbil, že po promořeném turnaji raději podstoupí 14denní karanténu. "Zrovna jsem dostal zprávu, že já i můj tým jsme negativní. Velmi se omlouvám každému, koho jsem mohl vystavit nákaze. Nyní mě na doporučení lékařů čeká karanténa a průběžně se budu nechávat testovat," napsal před týdnem na sociální sítě.

Svůj plán ani slib evidentně nedodržel. Včera se totiž zúčastnil velké párty plné lidí ve francouzském městečku Éze, konkrétně v klubu Anjuna Plage Private Club. Přítomností na párty se sice nechlubil, nicméně německý návrhář Philipp Plein na svůj Instagram zveřejnil video, na kterém je Zverev zachycen. Video bylo později smazáno, předtím si však stihl pořídit kopii Ben Rothenberg, novinář New York Times.

Na Zvereva se po zveřejnění videa valí vlna kritiky, německou jedničku nešetří fanoušci, novináři ani jeho kolegové. Obzvláště Nick Kyrgios si do svého kolegy rýpnul. "Probudím se a vidím, že se ve světě dějí další kontroverzní věci. Za mě vyhrává to, že zase vidím Saschu Zvereva na veřejnosti, zas a znova. Jak moc sobecký dokážeš být?" opřel se do účastníka Adria Tour.

Kyrgios je na sociálních sítích během koronavirové přestávky hodně aktivní. Stihl zkritizovat už samotnou Adria Tour, Djokoviče, šéfa ATP kvůli srpnovému restartu sezony označil za tupce, konání US Open za sobecké a teď si smlsnul na Zverevovi.

"Když už teda svůj manažerský tým pověříš tím, aby na sociální sítě napsali, že jdeš do karantény, tak ji aspoň dodržuj. Ježiši, stačilo strávit 14 dní se svojí přítelkyní. Fakt mě to štve. Tenhle tenisový svět mě vážně štve. To jste vážně všichni takoví sobci?"

Na vyjádření Zvereva a jeho týmu se stále čeká.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

33
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tie ženy :)

Uz na prvy pohlad inžinierky.
Reagovat
sojka1
noci... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že si lásku nekoupíš. :)

Tak mají pár let před sebou, pak už se nikomu nebudou líbit a tak budou buď dělat rádoby manželku nějakým milionářům, kteří budou mít pět takových za rohem, nebo skončí jako servírky v McDonalds.
Reagovat
Pe3k
Trollhand si kupuje kurwy rád.
Reagovat
Patik
a čo nato hovorí Srdjan ?
Reagovat
Rafaela
A Kyrgiosovi bych doporučila, aby držel ústa. Až se naučí správnému chování na kurtu a neznevažování soupeře svým přístupem k zápasu, pak může kritizovat. Mám za to, že svými "koronavirovými" příspěvky si chce vylepšit image. Takže k nezdvořilosti a podlosti mu přičítám nově i zištnost.
Reagovat
gigin
Tvl jakoby nestačila Nola. Teď ještě Rafaela. Ještě přijde Rogerka a TP bude komplít.
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
paddy
Magerka, ať se okamžitě hlásí na vrátnici, konec hlášení :)
Reagovat
Rafaela
No, no, Gigin znamená co?
Reagovat
Pe3k
Znamená respektovaný člen tenisportalu, na rozdíl od tebe.
Reagovat
gigin
Královna! Nesnižuj mne k řadovým členům. Jinak já samozřejmě nikoho nenapadám nebo tak, jen mi hodně věcí přijde prčovních :DDD
Reagovat
Nola
dvojity gin
Reagovat
sojka1
se zistnosti bych byla velmi opatrna a hodnotila bych to tak, ze se normalne udrzuje ve forme... a nasira, jako vzdy... :-))
Reagovat
Rafaela
No, když tak Zvereva pozoruju, myslím, že má drobné potíže s disciplínou. To bude asi jedna z příčin, proč stále neslaví úspěchy na grandslamech. Podboně na tom bude i Dimitrov. A nemám na mysli nákazu C-19. To je celosvětový nesmysl, tento virus má 80% smrkajících osob.
Reagovat
paddy
Chudák Saša, jednoznačně vina Djokoviče

Nick poslal vzkaz naivkám, kteří si mysleli, že Djokovič si písemné prohlášení o nakažení napsal sám
Reagovat
JCFerrero
Ta zena na konci luxus.
Reagovat
paddy
To bude ta jeho zlatokopka, která ho tam asi vytáhla
Reagovat
JCFerrero
To nevypada ako ona, ta jeho ma mensie prsia.
Reagovat
Nenela
Dela ze sebe blbce sam, nejdriv neco verejne vyhlasi a pak to nedodrzi.
Reagovat
Nola
vazeni, chce sa mi zvracet, novinari si nasli novy terc - Sashu, honba na carodejnice diel c.101, Gyros v ulohe moralistu :D
zacinam mat pocit, ze tento rok neuvidime ziadny tenis, postaraju sa o to falosni moralisti a pokrytci, ktori neustale kopu do osieho hniezda, budu kopat dovtedy kym nebude tenisovy kolotoc tento rok pozastaveny, vidim, ze niektori novinari sa o tento status usiluju vsetkymi moznymi a nemoznymi prostriedkami
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za blbost?

Tady jde o princip, celý svět zužuje virus, který je nejsledovanější událostí posledních let, Zverev se zúčastnil turnaje, kde bylo nakaženo X lidí a on sám neví, zda je negativní, popř. kdo vše je ještě nakažený, pak sám napíše na sociální sítě, že jde do karantény a po týdnu je na akci mezi desítkami lidí.

I kdyby byl zdravý, tak tohle je prostě nahrávka na smeč, nemohl čekat nic jiného.

A ty řekneš, že to jsou pokrytci, kteří chtějí zastavit tenisový rok.
Reagovat
FandimRF
Celý svět zužuje virus??? Chlape, vyhoď už tu televizi z okna a běž se někam normálně pobavit. Jediný co mě zužovalo byly ty úchylný opatření, který už jsou naštěstí pryč. A nevím jak jsi přišel na to, že je to nejsledovanější událost...já např. nemám čas sledovat každou volovinu kterou naše elity vypustí, musím chodit do práce, starat se o rodinu a barák. Asi máš málo starostí, no.
Reagovat
JCFerrero
Presne tak :) konecne normalny nazor . A vraj korona uz je to davnejsie a zili sme . Aspon maju novinari co pisat negativne.
Reagovat
smazaný uživatel
Bavím se objektivně.

Mě je virus úplně u análu, mám nový barák na vesnici, kde bydlí 200 lidí a roušku neměl letos nikdo na hubě.

Ale mě nikdo neřeší, nejsem veřejně známá osobnost jako Zverev, který nemohl čekat nic jiného, než kritiku.

Když si zapomenu roušku ve večerce, tak mě nikdo neřeší, ale když tě sleduje X tisíc lidí na soc netech a pak jdeš místo karantény na pařbu s holkama, tak nemůžeš čekat nic jiného.

To byla pointa.
Reagovat
smazaný uživatel
Nový barák na vesnici.

Postaveny za odpoledne :)
Reagovat
smazaný uživatel
14.7.2017 - 1.9.2019

2 roky 2 měsíce, to ušlo.

Na odpoledne jsi přišel jak?
Reagovat
Pe3k
Tak on panelakovy jen závidí...
Reagovat
FandimRF
Bože, jak dlouho tyhle pitomosti ještě budete řešit...
Reagovat
sojka1
ze neco kajicne vyhlasim a opak udelam je skutecne pitomost, o tom zadna... :-))
Reagovat
FandimRF
A není to jeho věc?...je mladej, tak ať se baví. Myslím, že nikdo z nás není svatej, tak jakýpak moralizování.
Reagovat
sojka1
nebud omezenej, tady nejde o moralizovani, ale o slovo chlapa.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za názor proboha?

Princip je takový, že na soc netech slíbil karanténu a za týden je na pařbě. Kdybys to slíbil ty svým rodičům a pak to porušil, tak se to dá přežít, ale když to hodil Zverev na Twitter, kde si to přečetli desítky tisíc lidí, tak musí bohužel počítat s následky.

Totéž udělal Djokovič svým pseudo turnajem, co si uvaří, to si musí sníst. Bohužel.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist