Zverev dal přednost přípravě s týmem, domácí exhibiční turnaje v Berlíně hrát nebude

8. 7. 2020, 16:26
Aktuality 11
Alexander Zverev odřekl účast na dvojici exhibičních turnajů v Berlíně. Sedmý hráč světového žebříčku, jenž měl být příští týden hvězdou domácí akce, se rozhodl vzdát startu a dát přednost přípravě s týmem, do něhož tento týden přibral na zkoušku jako trenéra Davida Ferrera.
Profily hráčů
Alexander Zverev

"Rozhodl jsem se, že se nyní nebudu účastnit žádných organizovaných akcí," napsal na instagramu třiadvacetiletý Zverev, jenž v posledních týdnech čelil kritice za nezodpovědné chování v době, kdy mohl být nakažen koronavirem. "Nikdy není příjemné propást šanci zahrát si doma, ale brzo budu zase zpátky," dodal.

Zverev si kritiku vysloužil po startu na Adria Tour kvůli porušování opatření proti šíření koronaviru. Po turnajích v Bělehradě a Zadaru měl sice na rozdíl od několika jiných hráčů negativní testy, místo dodržování slibované izolace se ale objevil na videu z tanečního klubu.

V Berlíně, kde budou hrát muži i ženy, by se měla objevit i dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová. První turnaj se odehraje od 13. do 15. července na trávě na stadionu Steffi Grafové, druhý bude následovat od 17. do 19. července na tvrdém povrchu v hangáru na bývalém letišti Tempelhof.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
baba
Tak co, bude Kvítí hrát a nebo ne ?!
Reagovat
paddy
Jestli se ruka vyléčí za 10 dní, tak nebyla zraněná
Reagovat
PetaM
Děkujeme za názor, paní MUDr..
Reagovat
paddy
2-3krát denně 1 čípek do konečníku. Délka léčby je obvykle 2-3 týdny. Pokud se Vaše obtíže nezlepší do 14 dnů, poraďte se se svým lékařem.
Rádi jsme pomohli :)
Reagovat
PetaM
Nejsem ten typ, co by si něco strkal do prdele. Tuto lahůdku přenechávám jiným. :)
Reagovat
tommr
já doufám, že se na to Německo vykašle a pokud bude zdravá tak bude hrát třetí díl Tipsport Elite Trophy na Štvanici. Bylo by trapný kdyby jako kapitánka růžovýho týmu nechala holky ve štychu a místo toho hrála nějakou bezvýznamnou exhibici v Německu ...
Reagovat
brixner
Kristova noho, du konečně spát!
Tendle rusák nikdá nic pořádnýho nevyhrá...
Mam raději největšího GOATa ze všech a tím je kdo?
Vstávat holoto a přemejšlet!
Brou!
Reagovat
Alien
A kdo to je?
Reagovat
brixner
Brnkni Magerce, vona to asi bude vědět:-)
Reagovat
paddy
Dal přednost neorganizované party :)
Reagovat
Nola
ty si hlavne uzivaj domace vazenie s ruskom na puse, nevychadzaj z domu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist