Beltrame Séverine

Beltrame Séverine

44
žena
Francie
Datum nar.:
14. 8. 1979
Výška:
172 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 34.
čtyřhra: - / 85.

Zakopalová v Barceloně nezaváhala, Strýcová v 1. kole po roce opět neuspěla

WTA BARCELONA - Na antuce v Barceloně se přes 1. kolo dostaly dvě ze tří českých tenistek.. Po Cetkovské dnes postoupila také Klára Zakopalová, jež si poradila s francouzskou kvalifikantkou Laurou Thorpeovou, naopak Barbora Záhlavová-Strýcová stejně jako před rokem nestačila na domácí Pous Tiovou.

Sestrám Plíškovým se daří, v Kuala Lumpur postoupily obě

Pro obě to byl třetí větší turnaj v této sezoně, obě se do něj musely probít v kvalifikaci a obě přešly v jeden den přes úvodní kolo. Dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy dnes postoupily v Kuala Lumpur a na konto si tak připsaly třetí výhry v hlavní soutěži turnaje WTA v dosavadní kariéře.

Ohlédnutí za Australian Open 2009

Nadalovo upevnění pozice tenisového krále současnosti, desátý titul Sereny, nadějné výkony Berdycha a další krach Vaidišové. Tak by se dal velmi stručně charakterizovat právě ukončený grandslam Australian Open 2009. A také nebyl dokonán Federerův útok na vyrovnání rekordu Peta Samprase.

2. den v Melbourne: Štěpánek a Kvitová se pokusí navázat na nedávné tituly

Hned v úvodu sezony čeští tenisté Radek Štěpánek a Petra Kvitová vybojovali turnajové tituly. Navázat se na ně pokusí v Mebourne, kde je v úterý čekají úvodní duely Australian Open. První zápasy mají před sebou také dva favorité mužské dvouhry: světová jednička Rafael Nadal a letos neporažený Andy Murray.

Jednička Petrovová v Quebecu postupuje

WTA QUEBEC - Na předposlední turnaji WTA této sezony s dotací 175 tisíc dolarů v kanadském Quebecu se dnes poprvé představila nejvýše nasazené Ruska Petrovová. Roli favoritky v úvodním kole zvládla, když sedmnáctileté krajance Marii Mokhové povolila uhrát jen dva gamy.

Sestry Williamsovy se v New Yorku střetnou ve čtvrtfinále

US OPEN ŽENY - Poslední grandslam sezony uvidí rodinné čtvrtfinále sester Sereny a Venus Williamsových. Starší Venus v pondělí vyřadila ve čtvrtém kole US Open polskou tenistku Agnieszku Radwaňskou, mladší Serena si rovněž bez problémů poradila se Severine Brémondovou z Francie.

Vaidišová znovu zaváhala, Vaňka smetl Melzer

US OPEN - Letošní ročník posledního grandslamu roku je pro české tenisty prokletý. Po dnešku je ze hry i poslední česká tenistka Nicole Vaidišová a ze soutěže mužů vypadl Jiří Vaněk. Ten utrpěl drtivou porážku od Rakušana Melzera.

Pořadatelé US Open oznámili ženské divoké karty

Organizátoři posledního grandslamového turnaje sezony oznámili jména tenistek, kterým udělí divoké karty. Díky ní si na US Open zahraje veteránka Severine Bremondová z Francie, ale také čtveřice domácích teenagerek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist