Cepede Royg Veronica

Cepede Royg Veronica

32
žena
Paraguay
Datum nar.:
21. 1. 1992
Výška:
163 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 73.
čtyřhra: - / 85.

Kvitová vydřela postup. Siniaková vyřadila Azarenkovou!

FRENCH OPEN - Petra Kvitová se v prvním kole nečekaně nadřela. Na centrálním dvorci bojovala přes dvě hodiny, ale nakonec Veronicu Cepedeovou z Paraguaye po obratu udolala a přidala 12. vítězství v řadě. O velké překvapení se postarala Kateřina Siniaková, která vyřadila bývalou světovou jedničku Viktorii Azarenkovou.

Siniaková v Norimberku vyhrála dva zápasy a je v semifinále. Kr Plíšková vypadla

WTA NORIMBERK - Kateřina Siniaková dnes na antuce v Norimberku vyhrála dohrávaný druhý set proti Paraguayce Veronice Cepedeové, následně si poradila i s Maďarkou Fanny Stollárovou a podruhé v sezoně postoupila do semifinále. V něm narazí na Švédku Johannu Larssonovou, na které dnes zroskotala Kristýna Plíšková.

Curenková v Acapulcu vyhrála poosmé v řadě, jednička Stephensová vypadla

WTA ACAPULCO - Obhájkyně titulu Ukrajinka Lesja Curenková v Acapulcu smetla Francouzku Kristinu Mladenovicovou a postoupila do semifinále, v němž se utká s Australankou Darjou Gavrilovovou. Předloňská šampionka a letos nasazená jednička Sloane Stephensová ve čtvrtfinále prohrála se Švýcarkou Stefanií Vögeleovou.

Plíšková, Strýcová, Šafářová a Vondroušová jsou ve 2. kole. Kristýna Plíšková a po boji Kvitová vypadly

AUSTRALIAN OPEN - České tenistky prošly prvním kolem Australian Open s bilancí 6 výher a 2 porážek. Na včerejší úspěšný start dnes navázaly Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová a Markéta Vondroušová, které neztratily ani set. První vyřazenou Češkou se stala až Petra Kvitová, která v bezmála tříhodinové bitvě podlehla Němce Petkovicové. Kristýna Plíšková pak neudržela vedení proti Polce Radwaňské.

Los AO: Berdycha vyzve domácí mladík, Plíškovou Cepedeová

V Melbourne bylo rozlosováno Australian Open, kterého se letos zúčastní minimálně devět Čechů. Tomáš Berdych začne proti domácí osmnáctileté naději Alexi De Minaurovi, Karolína Plíšková bude v prvním kole čelit Veronice Cepedeová z Paraguaye. Nejtěžší soupeřka na úvod čeká Kristýnu Plíškovou, jež vyzve Polku Agnieszku Radwaňskou.

Martincová si na Mallorce hlavní soutěž nezahraje

WTA MALLORCA - Tereza Martincová si na turnaji WTA International na Mallorce hlavní soutěž nezahraje. Česká tenistka v závěrečném kole kvalifikace podlehla 6-3 4-6 3-6 favorizované Veronice Cepedeové z Paraguaye. Do hlavní soutěže dnes duelem s Timeou Babosovou vstoupí Kristýna Plíšková.

Hlasujte v květnových anketách WTA. Mezi nominovanými je i Barbora Strýcová

Stejně jako každý měsíc i v květnu mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA Tour zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými v kategorii Úder měsíce je i česká tenistka Barbora Strýcová.

Plíšková v Paříži vydřela obrat proti Cepedeové a je ve čtvrtfinále!

FRENCH OPEN - Karolína Plíšková se na výhru v osmifinále French Open pořádně nadřela. Paraguayku Veronicu Cepedeovou zdolala až po třísetovém obratu, když v rozhodujícím dějství za stavu 3-4 přežila brejkbol. O semifinále si pětadvacetiletá Češka, kterou nyní dělí dvě výhry od posunu na post světové jedničky, zahraje s domácí Caroline Garcíaovou.

9. den na French Open: Kar. Plíšková bojuje o čtvrtfinále

Sobotní program French Open narušil déšť, a tak se Karolína Plíšková k zápasu 3. kola dostala až v neděli. Poradila si s Carinou Witthöftovou a dnes bude v boji o premiérové čtvrtfinále na pařížské antuce poprvé v kariéře čelit Veronice Cepedeové z Paraguaye. O postup mezi nejlepší osmičku budou usilovat i další favorité.

Plíšková porazila Witthöftovou a v Paříži postoupila do osmifinále

FRENCH OPEN - Karolína Plíšková si dnes poprvé v kariéře zahrála ve třetím kole French Open a své pařížské maximum dokázala znovu vylepšit. Druhá nasazená Češka porazila 7-5 6-1 Němku Carinu Witthöftovou, když vývoj prvního setu otočila ze stavu 2-4, a postoupila mezi šestnáctku nejlepších. O čtvrtfinále zabojuje proti Veronice Cepedeové z Paraguaye.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist