Cohen Julia

Cohen Julia

35
žena
USA
Datum nar.:
23. 3. 1989
Výška:
170 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 97.
čtyřhra: - / 123.

Obhájkyně titulu Erraniová v Palermu na úvod ztratila jen jednu hru

Největší favoritka antukového turnaje v Palermu Sara Erraniová do soutěže vstoupila snadnou výhrou. Domácí obhájkyně titulu na úvod smetla Američanku Julii Cohenovou, které dovolila uhrát jediný game.

Šafářová zahájila nový turnaj vítězně, Smitkové debut na okruhu nevyšel

Lucie Šafářová zvládla úspěšně vstup do antukového turnaje v Norimberku. Pátá nasazená hráčka dnes v prvním kole porazila Kazašku Karatančevovou 6-2 7-6 a ani ve druhém vzájemném zápase tak s ní neztratila ani set. Naopak Tereza Smitková, jež debatovala na okruhu WTA, neuspěla proti Američance Cohenové.

Siniaková smetla i Sirotkinovou a je už v semifinále! Plíšková neuspěla

ITF OSPREY - Kateřina Siniaková na zelené antuce turnaje ITF v Osprey porazila další hráčku Top 160 a postoupila již do semifinále! Dnes si šestnáctiletá Češka poradila po setech 6-3 6-0 s Ruskou Sirotkinovou a v sobotu si s Kolumbijkou Duqueovou-Marinovou zahraje o své druhé finále mezi ženami.

Tříhodinové maratóny favoritek v Bogotě: Jankovičová jde dál, Cornetová končí

WTA BOGOTA - Více než tříhodinové bitvy ve středu absolvovaly dvě nejvýše nasazené hráčky antukového turnaje v Bogotě. Zatímco jednička Jelena Jankovičová po boji postoupila, dvojka Alize Cornetová senzačně nestačila na domácí Pereirovou.

Kohlschreiber je poprvé v Top 20, na maximu je i Haase

Philipp Kohlschreiber sice tento týden přišel kvůli zranění kolena o olympiádu, v žebříčku ATP ho však může těšit premiérový posun do Top 20. Své maximum vylepšil i vítěz turnaje v Kitzbühelu Nizozemec Robin Haase či finalistka z Baku Julia Cohenová.

Jovanovská porazila Cohenovou a v Baku slaví první titul

WTA BAKU - Bojana Jovanovská a Julia Cohenová se v Baku dostaly poprvé v kariéře do finále turnaje WTA, vyhrát však mohla jen jedna. Premiérový triumf si ázerbájdžánské metropoli připsala dvacetiletá Srbka Jovanovská, která o tři roky starší Američanku porazila 2-0 na sety.

Dvě premiéry v Baku: Jovanovská i Cohenová si poprvé zahrají o titul

Dvě tenistky si v ázerbajdžánském Baku vylepšily své dosavadní maximum na okruhu WTA a poprvé v kariéře si zahrají o titul. Bojana Jovanovská i Julia Cohenová zvládly své dnešní duely a postoupily do finále.

Birnerová v Baku dohrála, padla i jednička Pěrvakovová

Turnaj žen v Baku pokračuje po dnešku bez českých hráček. Po Andree Hlaváčkové vypadla i šestá nasazená Eva Birnerová, která proti Slovence Rybárikové uhrála pouhé dvě hry. Po dnešku už je také jisté, že si titul neodveze turnajová jednička Xenia Pěrvakovová; Ruska po vyčerpávajícím tříhodinovém boji vzdala souboj s Američankou Cohenovou.

Záhlavová-Strýcová otočila zápas a v Palermu je ve čtvrtfinále

Česká tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová si zahraje čtvrtfinále turnaje v Palermu. Osmá nasazená hráčka ve druhém kole otočila zápas s Američankou Julií Cohenovou a zvítězila 3-6 6-3 7-5.

Záhlavová-Strýcová v Palermu přerušila sérii neúspěchů

Barbora Záhlavová-Strýcová postoupila na turnaji v Palermu do druhého kola. Osmá nasazená hráčka dnes v zápase, který musel být včera přerušen za stavu 7-5 pro českou tenistku, porazila Silviu Solerovou-Espinosovou po setech 7-5 7-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist