Fyrstenberg Mariusz

Fyrstenberg Mariusz

43
muž
Polsko
Datum nar.:
8. 7. 1980
Výška:
191 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 318.
čtyřhra: - / 6.

Suveréni Mirnyj s Nestorem ovládli Turnaj mistrů

Titul ze soutěže deblistů na Turnaji mistrů si z Londýna odvážejí Bělorus Max Mirnyj a Kanaďan Daniel Nestor. Třetí nasazená dvojice zdolala v dnešním finále polské duo Mariusz Fyrstenberg a Marcin Matkowski 7-5 a 6-3 a pro cennou trofej si tak došla bez jediné porážky.

Mirnyj s Nestorem vyřadili bratry Bryanovy. Ve finále je čekají Poláci

Překvapivé složení má finále deblistů na Turnaji mistrů. O to, že Američané Mike a Bob Bryanovi ke svým dvěma letošním grandslamovým triumfům další velký úspěch nepřidají, se postaral bělorusko-kanadský pár Mirnyj/Nestor. Ten se o titul utká s přemožiteli Indů Bhúpathího a Paese, Poláky Fyrstenbergem a Matkowskim.

První výhru v Londýně vydřeli Mirnyj s Nestorem

TURNAJ MISTRŮ - Turnaj mistrů v Londýně odstartoval deblovým soubojem, ze kterého si první bod do skupiny připsali zkušení Max Mirnyj a Daniel Nestor. Ti zdolali nováčky soutěže indicko-pákistánský expres Bopannu s Qureshím.

Melzer s Petzschnerem si vezou z US Open druhý grandslamový titul

US OPEN muži - Jürgen Melzer a Philipp Petzschner získali druhý grandslamový titul. Na loňský Wimbledon navázal rakousko-německý pár na US Open, když ve finále smetl dvakrát 6-2 Poláky Marcina Matkowského a Mariusze Fyrstenberga.

Dlouhý se loučí s Paesem. Na Turnaji mistrů prohráli všech devět zápasů

TURNAJ MISTRŮ - Deblisté Lukáš Dlouhý a Leander Paes se rozloučili s letošním Turnajem mistrů a zároveň se vzájemnou spoluprací porážkou. Česko-indická dvojice dnes v Londýně nestačila na dvojčata Mika a Boba Bryanovi a během tří let tak na Turnaji mistrů nevyhráli jediné z devíti utkání.

Dlouhý je blízko vyřazení, s Paesem prohráli i druhý zápas

Česko-indický pár Lukáš Dlouhý/Leander Paes prohrál na Turnaji mistrů i svůj druhý zápas. I když dnes byli proti dvojici Melzer/Petzschner blízko vítězství, závěr utkání nezvládli a soupeřům podlehli 6-7 6-4 8-10. Jejich šance na postup se tak smrskly na minimum.

Dlouhý s Paesem na Turnaji mistrů prohráli i posedmé

TURNAJ MISTRŮ - Už potřetí jsou na Turnaji mistrů, Lukáš Dlouhý a Leander Paes však na první společnou výhru stále čekají. Dnes v Londýně podlehli Polákům Fyrstenbergovi s Matkowskim a prohráli posedmé v řadě.

10. 10. 2010. Bratři Bryani získali 10. titul v 10. finále sezony

ATP PEKING - Nejúspěšnější deblový pár 'Open éry' Bob a Mike Bryanovi se v neděli 10. října 2010 získal v 10. letošním finále desátý titul. Svou finálovou neporazitelnost v této sezoně Američané potvrdili v Pekingu, kde v závěrečném zápase porazili Poláky Fyrstenberga s Matkowským.

Čermák s Mertiňákem mají letošní první titul a jsou ve hře o Londýn

ATP KUALA LUMPUR - Český tenista František Čermák získal v Kuala Lumpuru spolu se Slovákem Michalem Mertiňákem první letošní titul ve čtyřhře. Ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů porazili turnajové jedničky Mariusze Fyrstenberga a Marcina Matkowského z Polska dvakrát 7-6.

Čermák s Mertiňákem se prodrali do semifinále Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - František Čermák a Michal Mertiňák proměnili svůj premiérový start na Turnaji mistrů v postup do semifinále. Česko-slovenský pár dnes v přímém souboji o poslední volné postupové místo porazil Poláky Fyrstenberga s Matkowským 6-4 6-4 a posunul so dokonce na první příčku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist