Knowles Mark

Knowles Mark

52
muž
Bahamy
Datum nar.:
4. 9. 1971
Výška:
191 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 194.
čtyřhra: - / 1.

Berdych se Štěpánkem si ve Washingtonu zahrají finále čtyřhry

ATP WASHINGTON - Čeští tenisté Radek Štěpánek s Tomášem Berdychem si na turnaji ve Washingtonu zahrají o titul ve čtyřhře. V semifinále porazili čtvrtý nasazený rakousko-izraelský pár Julian Knowle a Andy Ram 5-7 6-2 10-4.

Del Potro vyhrál důležitý zápas, Federer porazil Murraye

Dramatické rozuzlení až v závěrečných třetích zápasech nabídbne skupina A Turnaje mistrů. Nejblíže k semifinále má Roger Federer, který otočil duel s domácím Murrayem a připsal si druhý bod. Naopak ve hře se díky vítězství nad Verdaskem udržel Del Potro. Šanci má nadále i poražený Španěl, byť nezískal ještě ani bod.

Čermák: Na soupeře jsme jednoduše neměli

Český tenista František Čermák a jeho slovenský deblový spoluhráč Michal Mertiňák po svém prvním utkání na Turnaji mistrů v Londýně uznali, že na své soupeře Maheše Bhúpathího a Marka Knowlese dnes neměli. S indicko-bahamským prohráli dvakrát 3-6. I přes nezdar je však nadchla atmosféra, která na posledním turnaji sezony panuje.

Turnaj mistrů zahájen: První výhry vydolovali Murray a Federer

Nejlepší tenista světa Roger Federer ze Švýcarska zahájil Turnaj mistrů, jenž se letos premiérově hraje v Londýně, vítězstvím 4-6 7-5 6-1 nad Španělem Verdaskem. Ve skupině A uspěl i další favorit, domácí Andy Murray, jenž porazil 6-3 3-6 6-2 vítěze US Open Juana Martína del Potra z Argentiny.

Dlouhý má druhý grandslamový titul! S Paesem vyhráli US Open

US OPEN MUŽI - Český tenista Lukáš Dlouhý vyhrál čtyřhru na grandslamovém US Open! S Indem Leanderem Paesem na kurtu Louise Armstronga porazili Inda Maheše Bhúpathího a Marka Knowlese z Baham 3-6 6-3 6-2 za 123 minut. Dlouhý získal titul v New Yorku až na třetí pokus, loni i předloni finále prohrál. Letos už s Paesem zvítězili i na antukovém Roland Garros.

Murray je poprvé světovou dvojkou, sesadil Nadala

Více než čtyři roky se na prvních dvou místech světového žebříčku drželi Roger Federer a Rafael Nadal. Dnes 17. srpna však dochází ke změně. Poprvé se světovou dvojkou stal dvaadvacetiletý Brit Andy Murray, který i díky čerstvému triumfu z Montrealu předskočil Španěla Nadala.

Nadal porazil Federera, v Monte Carlu slaví titul i ve čtyřhře

Aktualizováno 27.04. 20:09 - Tenista Rafael Nadal vyhrál počtvrté za sebou turnaj Masters v Monte Carlu. Rekordní triumf si připsal po vítězství nad světovou jedničkou Rogererem Federerem. Švýcarského soupeře porazil dvakrát 7:5, přestože ve druhém setu prohrával už 0:4. Nadal navíc přidal titul i ve čtyřhře.

Damm s Víznerem se do finále nedostali

Český deblový pár Martin Damm s Pavlem Víznerem, v Miami osmý nasazený, na třetí letošní finále nedosáhl, přestože měl tři mečboly. Po dramatické koncovce se z postupu raduje indicko-bahamská dvojice Bhupathí Knowles. Své semifinálové soupeřky už zná Květa Peschkeová s Rannea Stubbsovou - narazí na turnajové jedničky Blacková/Huberová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist