Kulikova Regina

Kulikova Regina

35
žena
Rusko
Datum nar.:
30. 1. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 65.
čtyřhra: - / 227.

Auckland: V kvalifikaci zůstává už jen Karolína Plíšková

WTA AUCKLAND - Z kvarteta českých tenistek zůstává v kvalifikaci na turnaj WTA v Aucklandu už jen Karolína Plíšková. Její sestra Kristýna vypadla ve druhém kole.

Hradecká zvládla úvod Strabag Open i v teplácích, čeká ji Plíšková

ITF PRAHA - Dnes již antukové kurty na Štvanici déšť neskrápěl, navzdory slunečním paprskům se ale hrálo znovu za velmi chladného počasí. Situaci nepodcenila nejvýše nasazená Lucie Hradecká, jež ke svému úvodnímu vystoupení teplácích. Domácí favoritka porazila Bělorusku Kustovovou a s Karolínou Plíškovou si zahraje o čtvrtfinále.

Šarapovová ve Štrasburku po dvou měsících vyhrála

WTA ŠTRASBURK - Bývalá světová jednička Maria Šarapovová se dočkala prvního vítězství od březnového turnaje v Indian Wells. Ruska, která si dva měsíce léčila loket, dnes ve Štrasburku porazila svou krajanku Kulikovovou 6-3 3-6 6-1.

Azarenková smetla Zvonarevovou, je v semifinále

V žebříčku je dělí pouhých osm míst, ale jejich dnešní souboj o semifinále turnaje v Dubaji byl jen v režii jedné z nich. Běloruska Viktoria Azarenková nepřipustila komplikace jako ve svém předchozím zápase a nedávnou vítězku z Pattayi Věru Zvonarevovou porazila pohodlně 6-1 6-3.

Černý den favoritek: V Dubaji dohrála Wozniacká i Kuzněcovová

Turnaj v Dubaji dospěl teprve do čtvrtfinále a jeho dvě největší favoritky už jsou mimo hru o titul. Nejvýše nasazená Caroline Wozniacká dnes v osmifinále nestačila na Izraelku Shahar Peerovou a Světlana Kuzněcovová podlehla ve více než tříhodinové bitvě krajance Kulikovové.

Šarapovová opouští Melbourne! Nestačila na Kirilenkovou

Aréna Roda Lavera byla hned na začátku letošního Australian Open svědkem překvapení. Vypadla šampionka Australian Open z roku 2008 Maria Šarapovová, jež po více než tříhodinovém boji nestačila na krajanku Kirilenkovou. Další bývalá světová jednička Justine Heninová na úvod turnaje nezaváhala a v taháku druhého kola se utká s pátou hráčkou světa Jelenou Dementěvovou.

Záhlavová si titul z Dubaje neodveze

Česká tenistka Sandra Záhlavová neuspěla v Dubaji v boji o letošní třetí triumf na turnaji ITF. V dnešním finále podlehla 98. hráčka světa Rusce Regině Kulikovové, která je v žebříčku o 29 míst za ní.

Serena se opozdila, ale postoupila. Teď ji čeká Hantuchová

Serena Williamsová se stala první osmifinalistkou letošního Wimbledonu. Na kurt číslo dvě sice dnes přišla o šest minut později, ale pak nedala šanci Italce Vinciové. O postup do čtvrtfinále si zahraje s Danielou Hantuchovou, která vyřadila Japonku Sujijamaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist