Montcourt Mathieu

Montcourt Mathieu

39
muž
Francie
Datum nar.:
4. 3. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 104.
čtyřhra: - / 314.

V těle Montcourta drogy nebyly

Francouzský tenista Mathieu Montcourt, jenž náhle zemřel v úterý, neměl v těle žádné drogy. Vyplývá to z dnešního toxikologického testu. Příčinou úmrtí tak byla zástava srdce, kterou potvrdila už středeční pitva.

Montcourt zemřel na zástavu srdce

Příčinou úmrtí mladého francouzského tenisty Mathieua Montcourta byla zástava srdce. Oznámila to dnes policie po pitvě s tím, že o víkendu by měly být ještě známy výsledky toxikologických testů.

Francouz Montcourt je mrtvý, našla ho přítelkyně

Čtyřiadvacetiletý francouzský tenista Mathieu Montcourt náhle zemřel. Podle francouzských médií našla 119. hráče světového žebříčku v pondělí mrtvého jeho přítelkyně.

Štěpánek v Paříži nezaváhal. Nadal vylepšil rekord

Český tenista Radek Štěpánek se v Paříži přiblížil zopakování loňského osmifinále. S Francouzem Montcourtem sice ztratil set, postup do 3. kola si však ujít nenechal. Nyní ho čeká třináctý nasazený Chorvat Čilič.

4. den na French Open: Zahrají si obě české jedničky

Na Roland Garros se ve středu představí v zápasech druhého kola obě české jedničky. Osmnáctého nasazeného Radka Štěpánka čeká duel s domácím Mathieuem Montcourtem, turnajová dvaatřicítka Iveta Benešová nastoupí proti Rusce Kudrjavcevové.

Montcourt: Pokuta za sázení je směšná

Neplánované volno bude mít v červenci a srpnu Mathieu Montcourt. Francouzský tenista si bude odpykávat pětitýdenní trest od ATP za sázení, kvůli kterému musí zaplatit také pokutu 12.000 dolarů. Nejvíc jsem vsadil tři dolary a celkově jsem byl v mínusu, je to směšné, tvrdí soupeř Radka Štěpánka ve druhém kole French Open.

Štěpánka potěšila rychlá výhra a ušetření kolena

Tenista Radek Štěpánek překonal rychle obavy ze svého nedávno zraněného kolena a poměrně hladce přešel i za podpory svého kamaráda hokejisty Jaromíra Jágra v hledišti na Roland Garros přes první kolo. Turnajová osmnáctka dnes v souboji třicátníků vyřadila ve třech setech pařížského šampiona z roku 2004 Gastona Gaudia.

Arbitráž zkrátila trest Montcourta za sázení na zápasy

Mezinárodní sportovní arbitráž CAS mírně zkrátila trest pro francouzského tenistu Mathieua Montcourta, který v minulosti sázel na zápasy. Místo osmitýdenního zákazu startu nebude čtyřiadvacetiletý Montcourt moci hrát celkem jen šest týdnů. Na pokutě ve výši 12.000 eur se nic nezměnilo.

Montcourt dostal trest za sázky

Francouz Mathieu Montcourt je dalším tenistou, který byl potrestán za sázení na zápasy. Třiadvacetiletý hráč musí zaplatit pokutu 12.000 eur (přes 290.000 korun) a osm týdnů nesmí hrát na turnajích ATP. Vedení mužské tenisové asociace dnes oznámilo, že Montcourt se provinil proti pravidlům, když sázel na zápasy svých kolegů v létě roku 2005.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist