Paszek Tamira

Paszek Tamira

33
žena
Rakousko
Datum nar.:
6. 12. 1990
Výška:
165 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 336. / 26.
čtyřhra: 1411. / 93.

Češi ve finále kvalifikace neuspěli: Končí Pavlásek, Štefková i Hlaváčková

Českým zástupcům se dnes na londýnské trávě nedařilo a do hlavní soutěže Wimbledonu se neprobojoval ani jeden z nich. Adam Pavlásek nepotvrdil roli favorita s Rusem Kudrjavcevem, Barbora Štefková podlehla Lucemburčance Minellaové a Andrea Hlaváčková neudržela proti Paszekové nadějné vedení a utkání nakonec kvůli křečím a vyčerpání skrečovala.

Plíšková zdolala Bartyovou, smetla Puigovou a je ve finále

WTA NOTTINGHAM - Karolína Plíšková v Nottinghamu prožila úspěšný den. Nejprve po boji zdolala dvacetiletou Australanku Bartyovou a už podruhé pomstila vyřazení své krajanky, a po následné hladké výhře nad Portoričanku Monikou Puigovou postoupila popatnácté v kariéře do finále.

Hlaváčková si čtvrtfinále proti Plíškové nezahraje, vypadla s Bartyovou

WTA NOTTINGHAM - Turnaj v Nottinghamu české čtvrtfinále neuvidí. Nasazená jednička Karolína Plíšková se v něm utká s dvacetiletou Australankou Ashleigh Bartyovou, která dnes vyřadila Andreu Hlaváčkovou.

Kr. Plíšková a Štěpánek se kvalifikovali na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Kvalifikací Australian Open prošli dva čeští tenisté. Poprvé v Melbourne se to povedlo Kristýně Plíškové i Radku Štěpánkovi, který startoval v grandslamové kvalifikaci poprvé od roku 2002.

Görgesová si po čtyřech letech zahraje o titul. Jméno soupeřky se kvůli dešti dozví zítra

WTA AUCKLAND - Julia Görgesová ukončila čtyři roky dlouhé čekání na své šesté finále na turnaji WTA. V Aucklandu si německá tenistka zahraje o celkově třetí titul a první mimo antuku díky dnešnímu vítězství nad Rakušankou Tamirou Paszekovou Na jméno finálové soupeřky si ale musí počkat, druhé semifinále mezi Wozniackou a Stephensovou bylo kvůli dešti přerušeno a dohrávat se bude v sobotu.

Kristýna Plíšková v Limoges vyhrála turnaj ITF

ITF LIMOGES - Kristýna Plíšková se v letos chtěla prodrat do Top 100, sezona se jí ale příliš nepovedla. Částečně zachránit nezdařilý rok se jí povedlo tento týden ve francouzském Limoges, kde si připsala svůj celkově třetí titul z turnaje ITF.

Robsonová utekla hrobníkovi z lopaty, zahraje si s Kvitovou

Parádní otočku předvedla na turnaji v Carlsbadu britská teenagerka Laura Robsonová. Ve svém prvním utkání od Wimbledonu byla za stavu 4-6 4-5 dva míče od vyřazení, duel s Japonkou Moritaovou ale otočila a po téměř třech hodinách zvítězila. V dalším kole prověří českou jedničku Petru Kvitovou.

Kvitová v Eastbourne postoupila. Český souboj vyhrála Šafářová

Hladkým vítězstvím vstoupila Petra Kvitová vstoupila do generálky na letošní Wimbledon. V Eastbourne na úvod porazila 6-4 6-1 Rumunku Niculescuovou a prošla do dalšího kola. To se povedlo i Lucii Šafářové, která v českém duelu vyřadila Kláru Zakopalovou.

Hradecká letos podruhé vyhrála, Cetkovská se vítězně nevrátila

WTA ŠTRASBURK - Lucie Hradecká si ve Štrasburku zahraje podruhé v sezoně ve 2. kole. Z výhry se naopak neradovala Petra Cetkovská, které se alespoň může těšit z prvního letošního zápasu. Ani set na generálce na Roland Garros neuhrála Karolína Plíšková.

Fed Cup kvůli zranění vynechala, dnes Ivanovičová v Dauhá hladce vyhrála

WTA DAUHÁ - Nědoléčené rameno Any Ivanovičové by mělo být už v pořádku. Pár dní poté, co kvůli němu odmítla nastoupit ve Fed Cupu, už suverénně vítězí v Dauhá. V Kataru odstartovala hladkou výhrou také další bývalá světová jednička Caroline Wozniacká.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist