Tursunov Dmitry

Tursunov Dmitry

41
muž
Rusko
Datum nar.:
12. 12. 1982
Výška:
185 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 36.

Trenér Tursunov vytáhl Kontaveitovou na post světové dvojky a skončil

Anett Kontaveitová současně s premiérovým posunem na post světové dvojky ukončila po necelém roce úspěšnou spolupráci s trenérem Dmitrijem Tursunovem. 26letá Estonka pod vedením bývalého ruského tenisty vyhrála pět turnajů, z posledních devíti zápasů ale šestkrát prohrála. Podle estonských médií měl navíc Tursunov problém získávat víza pro turnaje kvůli válce na Ukrajině.

Štěpánek si poradil s Tursunovem, Pavlásek i Veselý vypadli

AUSTRALIAN OPEN - Počtrnácté startuje Radek Štěpánek na Australian Open a podesáté začal vítězně. Osmatřicetiletý český veterán navázal na úspěšnou kvalifikaci třísetovou výhrou bez prohraného servisu nad Rusem Dmitrijem Tursunovem, jehož dorazil třemi esy. O vyrovnání svého melbournského maxima se utká s Belgičanem Goffinem. Naopak skončili Adam Pavlásek i Jiří Veselý.

2. den v Melbourne: Ve hře bude sedm Čechů v čele s Plíškovou

V úterý je na Australian Open na programu druhá polovina zápasů úvodního kola, v němž se představí dalších sedm českých tenistů. Jedna z favoritek dvouhry žen Karolína Plíšková zahájí program na centrálním kurtu, současně nastoupí i Lucie Šafářová. Během odpoledne nastoupí Denisa Allertová, Radek Štěpánek a Adam Pavlásek, večer se do hry dostanou Barbora Strýcová a Jiří Veselý.

Dolgopolov v Acapulku vyřadil obhájce titulu Ferrera, skončil i Nišikori

ATP ACAPULCO - S turnajem v Acapulku se během pár hodin rozloučili dva jeho největší favorité a loňští finalisté. Obhájce titulu Španěl David Ferrer ztroskotal na raketě Ukrajince Dolgopolova, druhý nasazený Kei Nišikori nestačil na rozjetého šampiona z Delray Beach Američana Querreyho.

Harrison v Acapulku vyřadil Čiliče. Ferrer a Dimitrov nezaváhali

ATP ACAPULCO - Ryan Harrison se v Acapulku postaral o vyřazení nasazené trojky Chorvata Marina Čiliče, který do Mexika dorazil na poslední chvíli po finále v Marseille. Naopak nezaváhali poslední šampioni David Ferrer a Grigor Dimitrov.

Verdasco vyhrál bitvu s Nadalem! Murray nedal šanci Zverevovi

Rafael Nadal teprve podruhé v kariéře prohrál svůj úvodní zápas na grandslamovém turnaji. Dnes na Australian Open podlehl v pětisetové bitvě krajanu Fernandu Verdaskovi, kterému se tak povedla odveta za sedm let staré semifinále. Naopak bravurně zvládl svůj vstup do turnaje Andy Murray, který nedal šanci osmnáctiletému Němci Alexanderu Zverevovi.

Djokovič s Federerem opět nezaváhali, byť ztratili set

FRENCH OPEN MUŽI - Novak Djokovič a Roger Federer postoupili už do osmifinále French Open. Oba dnes museli o vítězství bojovat, když Srb prohrál set s Čiličem a Švýcara donutil do čtvrté sady Rus Tursunov.

Federer jako první tenista v historii vyhrál na všech grandslamech už 60 zápasů

FRENCH OPEN MUŽI - Roger Federer má na svědomí další zářez do tenisové historie. Na všech čtyřech grandslamových turnajích dokázal vyhrát minimálně 60 zápasů, což se před ním žádnému jinému tenistovi nepodařilo. Jubilejní výhru na Roland Garros si dnes připsal proti Argentinci Schwartzmanovi.

Delbonis v Nice vyřadil nasazenou jedničku Isnera

ATP NICE - Federico Delbonis ve francouzském Nice potvrdil, že na antuce je velmi nebezpečný. Připsal si totiž skalp světové jedenáctky Johna Isnera a s domácím Gillesem Simonem si tak zahraje o své třetí finále na turnaji ATP.

Berdych v Římě nezaváhal. Dohráli Rosol i novopečený otec Federer

ATP ŘÍM - Tomáš Berdych si na úvod turnaje v Římě poradil s Rusem Tursunovem, naopak Lukáš Rosol o čtvrtfinále turnaje Masters nezahraje. Zastavil ho Ivan Dodig, který za hodinu a čtvrt zvítězil hladce 6-1 6-2. Chorvata v dalším kole čeká Jeremy Chardy, jenž se postaral o senzaci, když už ve druhém kole vyřadil Rogera Federera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist