Yakimova Anastasia

Yakimova Anastasia

37
žena
Bělorusko
Datum nar.:
1. 11. 1986
Výška:
165 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 49.
čtyřhra: - / 68.

Šafářová suverénně přehrála Jakimovovou na úvod French Open, Birnerová prohrála

Tenistka Lucie Šafářová vstoupila suverénně do grandslamového French Open, s Běloruskou Anastasií Jakimovovovu ztratila jen dva gamy a po výhře 6:2, 6:0 je ve druhém kole.V něm se však neutká s krajanku Evou Birnerovou, která v zápase s Martínezovou prohrála 6-4 4-6 6-8.

Zraněná Azarenková nenastoupila, Američanky vedou už 2-0

Světová tenisová jednička Viktoria Azarenková dnes nepomohla běloruskému týmu ve druhé Světové skupině na půdě favorizovaných Američanek. Nedlouho před úvodní dvouhrou se omluvila pro bolesti zad, které ji trápily už při vítězné cestě Australian Open. Zda v neděli přece jen nastoupí, nechala otevřené.

Kvitová, Zakopalová a Benešová v Tokiu suverénně do 3. kola!

WTA TOKIO - Českým tenistkám se dnes v Tokiu dařilo. Petra Kvitová zahájila turnaj v Tokiu nejlepším výkonem od wimbledonského triumfu. Světová šestka smetla především smrtícím servisem Lucemburčanku Minellaovou a zahraje si o čtvrtfinále. O to budou usilovat i Klára Zakopalová a Iveta Benešová, která dnes zvládla dokonce dva zápasy bez ztráty setu.

Šafářová po boji udolala šestnáctiletou Keysovou, zahraje si o osmifinále

US OPEN ženy - Lucie Šafářová na US Open vyrovnala postupem do 3. kola své místní maximum. Místo boje o osmifinále si ale málem balil kufry, neboť s šestnáctiletou Američankou Madison Keysovou už prohrávala 3-6 a 0-2.

Wozniackou zastavilo zranění

WTA BASTAD - Světová jednička končí ve Švédsku už v druhém kole. Nad domácí Arvidssonovou vyhrála první set jasně 6-2, ve druhém ale za stavu 0-1 utkání skrečovala. Dánku vyřadilo zranění ramene.

Wozniacká porazila Cornetovou. Čeká jí přemožitelka Hlaváčkové

WTA BASTAD - S odřenýma ušima včera zdolala světová jednička Francouzku Cornetovou, když hned v šestnácti z dvaceti her byl k vidění brejk. V prvním kole skončily po Lucii Šafářové také Iveta Benešová a Andrea Hlaváčková.

Šafářová nestačila na hráčku z druhé stovky. Záhlavová-Strýcová jde dál

WTA BASTAD - Barbora Záhlavová-Strýcová zvládla přechod z trávy na antuku a na turnaji ve švédském Bastadu postoupila do druhého kola. Po účasti ve Wimbledonu se naopak nedařilo Lucii Šafářové, ta nestačila na Rusku Doloncovovou.

Clijstersová po pěti letech v Paříži vyhrála, Šarapovová byla suverénní

FRENCH OPEN - Kim Clijstersová za posledních pět let na antuce odehrála pouhé čtyři zápasy a poslední dva měsíce byla kvůli zraněním bez tenisu. Vstup do French Open ale zvládla: Bělorusku Jakimovovou udolala aktivní hrou a postoupila do 2. kola. V něm je suverénně také Ruska Maria Šarapovová.

Zakopalová otočila zápas, je ve čtvrtfinále

Klára Zakopalová si na druhém turnaji v řadě zahraje o semifinále. Česká tenistka dnes zvládla utkání s Běloruskou Jakimovovou, kterou zdolala za necelé dvě hodiny. O postup mezi nejlepší čtyři si zahraje se Španělkou Medinaovou.

Zakopalová a Záhlavová odstartovaly na antuce vítězně

České tenistky si na turnaji v Marbelle udrží po dnešku stoprocentní bilanci. Klára Zakopalová i Sandra Záhlavová zvládly své první zápasy, v nichž úspěšně vstoupily do antukové části sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist