Kvitová vstup do Turnaje mistryň nezvládla, Plíšková přehrála obhájkyni Wozniackou

21. 10. 2018, 11:15
Aktuality 182
V Singapuru odstartoval prestižní a štědře dotovaný Turnaj mistryň pro osm nejlepších tenistek sezony. Do hry hned v prvním zápase zasáhly obě české naděje ve dvouhře. Petra Kvitová své úvodní utkání s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou nezvládla a prohrála ho dvakrát 3-6, Karolína Plíšková si naopak poradila 6-2 6-4 s obhájkyní titulu Caroline Wozniackou a připsala si tak v rámci Bílé skupiny první bod.

Petra Kvitová vstoupila do svého úvodního utkání na Turnaji mistryň proti Ukrajince Elině Svitolinové nervózně a hned v první hře si prohrála vlastní podání. Ve druhém gamu pak sice dokázala prolomit podání soupeřky, čímž srovnala na 1-1, postupně ale začala dělat více chyb, ze kterých Ukrajinka těžila. Kvitovou limitovaly nejen nevynucené chyby, ale také podání, které českou jedničku příliš neposlouchalo.

Turnajová čtyřka Kvitová sice trefila 15 vítězných úderů, udělala ale 16 nevynucených chyb. Její soupeřka pak sice trefila pouhé 4 vítězné míče, dopustila se však jen 4 omylů. Kvitová navíc udělala 5 dvojchyb a úvodní sadu tak po dalších dvou ztracených podáních po 40 minutách hry prohrála poměrem 3-6.

Ani ve druhé sadě se hra Kvitové nezlepšila. Češka se snažila hrát agresivně, nicméně i nadále často chybovala. Ve třetí hře pak měla tři brejkboly, ale game nedokázala ani jednou ukončit. "Měj víru sama v sebe a přijde to. Lvice!" burcoval už tradičně kouč Jiří Vaněk, ale jeho svěřenkyně vzápětí za stavu 3-4 přišla o podání. Dle nápisu na tričkách svých trenérů a rodičů "Nikdy se nevzdávej" Kvitová sice bojovala, ale na obrat neměla a nakonec po hodině a 28 minutách hry prohrála dvakrát 3-6.

Kvitová prohrála se Svitolinovou teprve podruhé v kariéře a poprvé od roku 2014, před dnešním utkáním Ukrajinku sedmkrát v řadě porazila. "Jsem šťastná, že jsem dnes dokázala zvítězit. Byl to náročný zápas, ale já jsem podala dobrý výkon a jsem moc ráda, že vyhrála," řekla k utkání Ukrajinka.

"Zůstala jsem soustředěná od začátku až do konce, což byl jeden z klíčových faktorů. Petra je výborná hráčka, proti které musíte předvést dobrou hru, pokud ji chcete porazit. Ona hraje hodně agresivně, takže musíte umět rychle reagovat a odhadnout situaci. Jsem ráda, že se mi to dnes podařilo."

"Nebyl to rozhodně nejlepší start, ale dobré je, že se pořád můžu zlepšit. Mám pořád šanci postoupit. A kdo ví, třeba dojít někam dál," řekla Kvitová, která v Singapuru prohrála první zápas i v roce 2015 a pak postoupila až do finále.

"Nemám pocit, že jsem hrála tak špatně, jak to vypadalo podle skóre. Měla jsem pár šancí při jejím podání, ale nedokázala jsem to dotáhnout. V těch chvílích servírovala fakt dobře, byla hrozně konzistentní. Nedala mi nic jen tak," řekla Kvitová.

Plíšková přehrála obhájkyni Wozniackou
Ve druhém utkání Bílé skupiny vyzvala Karolína Plíšková dánskou obhájkyni trofeje Caroline WozniackouŠestadvacetiletá Plíšková se na Masters kvalifikovala až mezi posledními tento týden a loni se na vrcholu sezonu dostala do semifinále.

Plíšková hrála s obvázaným pravým lýtkem a ve druhé hře přežila dva brejkboly. Vzápětí udeřila a ziskem pěti her v řadě rozhodla o vývoji první sady. Hrála trpělivě ve výměnách a k tomu dostatečně agresivně. Druhý set pak začala vedením 2-0.

"Jseš set a brejk nahoře. Hraj v klidu a zůstaň pozitivní. Ona ti to nedá. Víš, jak zahrát důležité míče," říkala jí australská trenérka Rennae Stubbsová. Plíšková poslouchala a jen kývala hlavou, za to na kurtu dominovala. První dva mečboly při podání Dánky nevyužila. Vzápětí prohrávala 15-40, ale i devátý a desátý brejkbol odvrátila a zápas ukončila esem.

Kvitová, jež letos vyhrála pět turnajů WTA, je čtvrtou nasazenou hráčkou a Turnaj mistryň už v roce 2011 vyhrála. Před vrcholem sezony dva týdny trénovala v Praze. Plíšková je turnajová sedmička a do Singapuru se přesunula až v tomto týdnu z Moskvy, kde získala definitivní jistotu účasti.

V úterý Plíšková narazí na Svitolinovou a Kvitová na Wozniackou. Na český souboj dojde ve čtvrtek a může se v něm rozhodovat o postupujících. Celková dotace Masters činí sedm milionů dolarů a neporažená vítězka si může na konto připsat přes dva miliony.

• TURNAJ MISTRYŇ 2018 •
Singapur, tv. povrch / hala, 7.000.000 dolarů
nedělní výsledky (21. 10. 2018)
• Dvouhra - Bílá skupina •
Svitolinová (6-Ukr.) - Kvitová (4-ČR) 6-3 6-3
Kar. Plíšková (7-ČR) - Wozniacká (2-Dán) 6-2 6-4

Komentáře

182
Přidat komentář
Frick
vám, že jste v pořádku a nemáte tu apatyii.
Reagovat
blixa
A proč sis to nehodil, jak jsem ti radil ?
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
SpacialRecognition
na Idnes.
Reagovat
blixa
Taky jsem mrknul. Záchvat :D :D
Reagovat
SpacialRecognition
Už by ho někde měli zavřít do klece.
Reagovat
jirkaS
kvěš, to je legenda
Reagovat
vendulkabendulka
Toto jsou mozne scenare bile skupiny pred uterkem.
https://pbs.twimg.com/media/DqCRkZbVsAEp_uH.jpg
Reagovat
vendulkabendulka
Petře jde v úterý o všechno. A vzhledem k tomu, že v poslední době mluví o velké nervozitě, nebude to mít jednoduché, i když Češky normálně poráží levou zadní.
Reagovat
tommr
Wozniacká bude taky pod tlakem. Prohra bude pro poraženou znamenat faktickej konec postupových nadějí ...
Reagovat
vendulkabendulka
Já hlavně melu úplný nesmysly.
Na Livesportu je na úterý naplánovaný zápas Petra:Karolína. A přitom hraje Petra s Caro.
Takže plácám, je to všechno jinak.
Reagovat
tommr
jj v úterý spolu hrajou nejdřív dnešní vítězky a po nich dnešní poražený ...
Reagovat
jirkaS
obráceně
Reagovat
jirkaS
slovy Barneyho Stinsona "Jsou to ŽENY!"
Reagovat
tommr
obě favoritky vyhořely a outsiderky můžou slavit. I když v ženským tenise jsou tyhle pojmy relativní a už po druhým kole může bejt všechno zase úplně jinak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, zda na tomto turnaji má vůbec smysl hledat zápas, kde je někdo outsider a favorit... i kursově byly zápasy dosti otevřené a nejde to vnímat jako žádná velká překvapení... tady prostě může kdokoliv porazit kohokoliv, stejně tak i vítězka se nedá absolutně odhadovat
Reagovat
vendulkabendulka
Při kombinaci postavení v řebříčku a formy z posledního měsíce se může stát naprosto cokoliv. Tipuji na vítězku Osaku, která má podle mě pořád formu jak hrom, ale ostatní jsou naprosto nepředvídatelné. A tak se mi to líbí.
Reagovat
tommr
Osaka ale zase musela na posledním turnaji skrečovat zápas kvůli zádům ...
Reagovat
vendulkabendulka
Ano, to je pravda. Nevime, jak na tom dneska je.
Reagovat
blixa
Osaka už může být i značně psychicky vyčerpaná. Na takovej kolotoč okolo sebe není zvyklá.
Reagovat
Fandina
Mně se líbilo, jak jsem někde četla, že na dotaz, jestli nebude někdy reprezentovat USA, když tam trénuje nebo žije nebo nevím co, se prý už ohradila, že nechápe, proč se jí na to někdo pořád ptá, že je to už o ničem. Hraje za Japonsko a konec.
Reagovat
blixa
Tak má s nima smlouvu. Amíci si ji nepodchytili včas a nechali ji prchnout. Ale je to pikantní, když vlastně japonsky ani nemluví, jen trochu rozumí a nikdy tam nežila. Japonka jako poleno :D
Reagovat
Fandina
To ano, já spíš myslím, že ona se jen tak nenechá rozhodit. Spíš je otázkou, jestli nemá nějaké to zranění, jestli je fit.
Reagovat
Aussie
Víš kolik my tady máme Rusek, Chorvátek, Korejek (v golfu), atp? Anglicky umějí, ovšem s akcentem.
Reagovat
blixa
Nevím, kolik ? :D
Reagovat
Fransoas
Moje teorie se splnila na 50% ale přesně obráceně.Karolína překvapila.Petra to bohužel nezvládla.škoda,že za stavu 5 :3 se jí nepodařilo proměnit jeden ze dvou mečbolů při servisu soupeřky.Trnul jsem,zda promění svůj servis ve výtězství.Což se podařilo.Gratulace do vstupu Tm.
Reagovat
tommr
taky jsem měl trochu obavy když promarnila ty dva mečboly na returnu, ale tentokrát na to naštěstí nedoplatila ... :)
Reagovat
Kytka
Gratulace, paráda, skvěle odehráno. Dokázala své servisy udržet, i když to byloněkolikrát z 15:40. 3x, 4x?
Reagovat
tommr
celkem čtyřikrát prohrávala Karolína na servisu 15:40 a jednou 30:40. Wozniacká ale ani jednu z těchto 5 šancí nedokázala využít ...
Reagovat
vendulkabendulka
Ke konci malinko drámo, ale jinak parádní soustředěný výkon. Čekala jsem, že Caro bude víc zlobit.
Reagovat
jirkaS
dokonce i něco doběhla 8-o
Reagovat
Kytka
Běhala velmi slušně, na Karolínu skvělá obrana. A teď by to chtělo vyzrát i na Svitolinu.
Reagovat
tommr
její pohyb mě příjemně překvapil. Zřejmě má tu bandáž jej jako prevenci ...
Reagovat
Kytka
Doufám. Měla toho poslední dobou dost. Na jednu stranu, když v Moskvě vyletěla v prvním kole co hrála, všechno zlý pro něco dobrý. Aspoň měla čas na trochu odpočinku a přípravu.
Reagovat
bIbec
Musím Karolínu pochválit. Tenhle zápas, to byla jiná kávička.
Reagovat
Andrew89
nejsem jako com, i když fandím Petře, tak jsem rád, že Kája vyhrála. Velmi bych si přál aby bylo finále PEtra - Kája:) ..vše je možné. Pojdte holky!:)
Reagovat
Andrew89
a Kája hrále dost dobře. Caro navázala na hru z předpekingu...a jen to potvrzuje moje slova, že Peking byl spíš taková výjimka...nenarazila na nikoho pořádného
Reagovat
tommr
s tou poslední větou nesouhlasím, ale jinak máš pravdu. Wozniacká dneska hrála špatně jako skoro celou sezónu s výjímkou AO a Pekingu ...
Reagovat
Fransoas
Finále by bylo úžasný.Zajímavá bude konfrontace PK a KP.Pokud hrajou naše hráčky s konkurencí - fandim jim vždycky.V případě tohoto duelu se více přikláním ke Karolíně.
Reagovat
tommr
český derby se bude hrát až ve třetím kole a to už může být o postupujících rozhodnuto ...
Reagovat
EllNino
Pěkně Kájo, jeden z nejlepších zápasů, který jsi letos zahrála ... a nejlepší od zápasu s Halep v Madridu
Reagovat
Kytka
To nejlepší nakonec. Doufejme.
Reagovat
com
100% uspesnos v zachranovani brejku :))) Ale uz sem myslel, ze tu koncovku posere, ale je to taaaaaaaaaam :D
Reagovat
tommr
jj klíčová statistika tohodle zápasu byly BPW. Karolína měla 3:10 zatímco Wozniacki 0:10 ...
Reagovat
Fandina
Je to tam. Gratulka Káje. Dneska byla jako klidná síla, která všechno má v ruce a moji Caro vlastně přejela.
Reagovat
Jabadu
15:40!
Ha sme v pérdeli, pane hrábě ...
Reagovat
lars
ty mas pritele pana hrabe ? :)
Reagovat
tommr
škoda toho neproměněnýho brejkbolu na 4:1. Karolína ted musí dvakrát vyhrát svůj servis a to nebude nic lehkýho ...
Reagovat
com
uz jen jeden :)
Reagovat
tommr
tak už jen jednou ...
Reagovat
tommr
a povedlo se i když to byly strašný nervy ... :)
Reagovat
Fandina
Caro v prvním setu 10 W 9 UE Kája 8 W a 6 UE. Nějak si to přehodily, holky moje. Kája za každou cenu neútočí, hraje výměny, že by vliv nové trenérky.
Reagovat
dadaft
Plíšková porazí Wozniacki a Svitolinu, Kvitová Wozniacki a Plíškovou a je to vyřešené.
Reagovat
Fandina
:-)) to by se mi líbilo.
Reagovat
lvicek
Pak by ještě záleželo, co Svitolina proti Wozniacki, ne?
Reagovat
Fandina
Kdyby ji Caro porazila. Jinak už nevím, jak se to počítá, vzájemný zápas tam také hraje svoji roli. Z tohohle pohledu i škoda, že Petra prohrála ve dvou setech. Už nevím, jak je pořadí, jestli zápasy, sety, game, vzájemný zápas.
Reagovat
lvicek
Kdyby to bylo tak, jak píše Dadaft výše a Svitolina porazila Wozniacki, tak vzájemné zápasy nedávají smysl, byly by tři se dvěma výhrami, a každá by s jednou prohrála a s jednou vyhrála.
Reagovat
EllNino
počítaj se vyhrané sety, poté vyhrané gemy
Reagovat
Fandina
vzájemný zápas ne?
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
Fandina
ani nakonec, kdyby byly poměry úplně stejné?
Reagovat
EllNino
už ti to popiovala ivecka, nedávalo by to smysl, kdyby mezi sebou tři měly každá 1 výhru
Reagovat
Fandina
Nemyslím tenhle případ, píšu o tom, kdyby se rozhodovalo mězi dvěma, co mají stejně bodů, setů, game.
Reagovat
tommr
v případě rovnosti dvou hráček rozhoduje vzájemný zápas, v případě rovnosti tří hráček rozhodujou výše uvedená kritéria ...
Reagovat
Fandina
Díky.
Reagovat
Fandina
ani nakonec, kdyby byly poměry úplně stejné?
Reagovat
Fandina
Jak to, že vzájemné zápasy nedávají smysl. Svitolina, Kája a Petra by měly stejně bodů, to je vyhraných zápasů, po dvou. Musí se určit pořadí. Pak by následovaly sety, game a kdyby náhodou měly dvě z toho i tyhle poměry stejné, pak může rozhodovat vzájemný zápas, jestli to tak je nebo ne, nevím.
Reagovat
Fandina
Je to malá pravděpodobnost, že to nastane, ale pak je další možnost, los.
Reagovat
Fandina
Kája super. Hraje v pohodě, nikam se nežene a na Caro to zatím platí. Tak jsem zvědavá na druhý set.
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale zatím to docela ujde ... :)
Reagovat
Torn
A jsme v prdeli. :D
Reagovat
com
a brejk i ve druhym setu, super :)
Reagovat
dadaft
Wozna hraje jak ponocná...
Reagovat
Kozoroh
Už 7 brejkbolů Caro promarnila, naproti tomu Kája 3 ze 7 využila.
Reagovat
dadaft
po fenomenální pětiletce 2010-2015 v ženském tenise, jedné z nejlepších v dějinách, jsou tady holt horší časy...

obávám se, že letošní TM bude groteska.
Reagovat
SpacialRecognition
hloupost
Reagovat
dadaft
nevím jak moc jsi v těch časech sledoval ženský tenis, ale pravidlem bývalo 5 fantastických zápasů na menších turnajích a spousta na velkých,,,,,,, dneska jeden dva na turnaj...
Reagovat
Andrew89
když to vidim...tak každá pravdu může porazit každou..a jak bývá v posledních letech:D postoupit můžu i ta co vyhraje jednou :D
Reagovat
Torn
Dokonce může ten turnaj pak i vyhrát. :D
Reagovat
Andrew89
přesně :D
Reagovat
Fandina
Kája má jednoduché černé, ale hezké oblečení, sluší jí to, Petra měla sice šaty, to by se mi líbilo, ale zdálo se mi, že jsou jí velké. A Caro zase hraje v tom super oblečení od Adidasu. Je to fakt, že to se jim moc povedlo, takže nač to měnit, už v tom hraje dlouho, ale pořád se mi to moc líbí. :-)
Reagovat
Torn
Karolína s Wozniackou pinká...no to bude zajímavé. :D
Reagovat
EllNino
s kym Karolína nepinká mi řekni :D
Reagovat
Torn
:)
Reagovat
PetaM
Wozniacki v módu Kvitová :D :D
Reagovat
Torn
Spíš v módu "Já už jsem dorazila do Singapuru?"
Reagovat
tommr
Karolína má ovázanou nohu takže bude mít nejspíš pohyb ještě horší než obvykle. To nevypadá moc nadějně ...
Reagovat
tommr
ale začátek nemá špatnej ...
Reagovat
com
jo takovej super zacatek sem ani ja necekal :)) snad Karolina nepolevi
Reagovat
tommr
hlavně aby Caroline pokračovala v dosavadním výkonu ... :)
Reagovat
Davor1
Každý tu dokáže akurát haniť Kvitovú, ktorá síce nehrala najlepšie, ale už nikto nespomenie skvelý výkon Svitoliny, ktorá hrala na hranici svojich možností. Však skoro na každý bod sa musela Petra neskutočne nadrieť, Elina jej nedarovala takmer nič, minumum UE, jediná dvojchyba, brutálna defenzíva, z ktorej ešte dokázala hrať údery s výbornou dĺžkou. A k tomu všetkému perfektný return, vďaka čomu bola Kvitová na servise takmer permanentne pod tlakom. Povrch je v Singapure tradične pomalý a Kvitová s tým bojuje stále. Väčšinu úderov musela hrať na hranici rizika a to ešte z nepríjemných pozícii dosť ďaleko za BL, väčšina si tu asi myslí, že triafať winner za winnerom je úplná brnkačka. Pri posledných dvoch účastiach v Singapure Kvitová prehrala s Kerber, Wozniackou, dvakrát s Radwanskou a uhrala jediný set s Agou. Vyhrávala akurát s typologicky úplne inými hráčkami (Sharapova, Muguruza), čo asi nebude náhoda a proti hráčkam typu Svitoliny je to pre ňu na tomto kurte strašne zložité.
Reagovat
Andrew89
tak ted doufám, že si děláš srandu :D:D:D:D Elina hrála na hranici svých možností?:D tak to ani náhodou. Hrále přesně to, co potřebovala. Elina rozhodně nehrála extra dobře, natož na hranici svých možností
Reagovat
Patik
Tiež si myslím..keď tvoja súperka zahrá 7 dvojchýb a takmer 30 nevynútených chýb..hranie na hranici možností je trošku diskutabilné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie je nevynútená chyba, ako nevynútená chyba..

Ked súperka dobrou defenzívou vsetko vybehá a chyba prichádza po výmene 10 a viac údetor, ide v podstate uz o chybu vynútenú.
Reagovat
Torn
Tak musíš smazat rozdil stylu hry. Petra do toho tříská hlava, nehlava, Svitolina je proti ní skoro vrcholná obranářka, u Petry ani 7 dvojchyb nemusí nutně znamenat, že hraje ten den blbě.
Reagovat
tommr
Davor dělá chytrýho jako obvykle a přitom tomu rozumí jako koza petrželi. Ty strašný chyby co Petra dneska předváděla nesouvisí ani s kurtem ani se soupeřkou ale jen a jen s její mizernou formou ...
Reagovat
EllNino
Souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Osaka, Kerber, Wozniacki, Stephens...

Kurzy na prve tri 5.5-6.5, na Sloane 10.

To sa asi oplatilo podat..

Ostatne nevyhraju si myslim.
Reagovat
com
je treba na dnesnim vykonu Kvitove hledat i pozitiva.. prohrala se Svitolinou, ktera ji neporazila 7x v rade, v tom pripade ma proti Kvitove pak velkou sanci i Karolina :))
Reagovat
tommr
Petra jednou s tou Svitolinou prohrát musela. Škoda jen, že to přišlo zrovna ted na TM a ještě k tomu v době kdy je Svitolina úplně z formy ...
Pro zápas s Karolínou bych z toho ale nedělal žádný předčasný úvahy. Proti Češkám se Petra dokáže vyhecovat i když jinak hraje strašnou tužku ...
Reagovat
PetaM
Kája bude mít velkou šanci jen pokud se do středy zmenší a zrychlí. Svitolina dnes byla skoro všude, to Kája asi těžko bude.

Neřekl bych, že má velkou šanci, ale pouze šanci ... :) A to ještě uvidíme, kdo dneska vyhraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bonus je už to, že tam hraje :-)
Reagovat
EllNino
tak pravdu má, mě by třeba na začátku roku 2017 ani ve snu nenapadlo, že se ještě někdy dostane na TM
Reagovat
pockerface
Může mi někdo vysvětlit, proč je Petra nervózní? Bože, vždyť sama říkala, že si to jede užít. Měla snad 3 týdny odpočinek + trénink. Ano, jde o body a prachy, ale na tomhle turnaji je za odměnu za to co předváděla celý rok, tak by snad měla být uvolněná a předvést svůj tenis a ne hru plnou zbytečných chyb.Ach jo. A to jsem si myslel, že Petra Svitolinu i Plíškovou porazí, protože obě mají poslední týdny mizernou formu, a že ze skupiny postoupí Petra a Caroline. No je to první zápas, ale u Petry to je většinou tak, že jak se nevydaří první zápas, je pak ještě nervóznější.
Reagovat
tommr
ta nervozita možná pramenila i z toho, že tam měla celou rodinu. To Petře nikdy nedělá dobře ...
Reagovat
Fandina
Bohužel, Svitolina byla na tom kurtu suverénní, Petra byla jako hromádka neštěstí, ohnutá záda, řeč těla poraženecká. Bylo tam pár momentů, když jsem věřila, že by mohla otočit, ale opravdu jen na chvilku. Doufám, že další zápas už bude o něčem jiném, i když s hráčkou s kterou takovouhle luxusní bilanci jako teď mít nebude. Navíc Svit skoro vždycky porazila ve dvou setech. Dneska jako by s ní hrál někdo jiný.
Reagovat
pockerface
A to si trenéři pochvalovali, jak Petra hezky trénovala a jak je ve formě a uvolněná. Nevím, čím je Petra starší, tak je snad víc na nervy než když jí bylo 20. A hlavně popírá tu svojí teorii, že po incidentu s rukou, kdy nevěděla jestli ještě někdy bude hrát, tak, že si bude tenis užívat a nebude to tak prožívat. Chápu, že když je vtažena do zápasu, tak na tohle asi zapomene a chce vyhrát, ale ty její nervy jsou snad víc na pochodu než dříve.
Reagovat
EllNino
ale to je naprosto přirozený, ve 20 do toho pálila, nikdo ji neznal, hrála uvolněně, bylo jí to jedno, vyhrávala všechno v podstatě :) ... pak se stala kořistí a to jí už zůstalo, a to se pak hraje úplně jinak :D nervy budou věkdem u ní spíše přibývat, protože ji budou porážet mladší holky ... a tak dále :)
Reagovat
tommr
od Petry to byl nečekaně špatnej vstup do turnaje. Proti průměrně hrající Svitolině podala žalostnej výkon. Lepší soupeřku na úvod si přitom přát nemohla. Je ale prostě vidět, že pro Petru sezóna skončila už v Birminghamu a od tý doby se jen trápí ... :(
Reagovat
Andrew89
jsem hodně zklamanej, příšenej výkon, po taktické stránce absolutně příšený. Elina nehrála vůbec nic, ale stačilo to. A co se týče povrchu...chápu, že tu trofej vyhrála Caro, Aga..

A co mě dneska nejvíc nastvalo, nebojovala.

čeká nás ještě Caro - Karolína. Tady to vidim dost podobně výsledkově jako Petry zápas.
Reagovat
petrulinka
Já si troufám tvrdit, že Karolína překvapí
Reagovat
Patik
:)
Reagovat
EllNino
Jediný světlý moment od vyhraného Birminghamu bylo Cincinnati, kde byla namotivovaná po výhře nad Serenou, jinak je to víceméně trápení už několik měsíců ... ale tak nějak to k í patří, má období světlá a pak období stinná ... doufám, že neodjede se třemi prohrami a že aspoň jednu výhru udělá ...

Elina hrála to, co bylo třeba, povrch jí sedí daleko více podle očekávání a Petra prostě teď není v takové formě, aby mohla konkurovat hráčkám top 10, to je realita ...

tipuju, že porazí Karolínu, prohraje s Caroline a pojede domu
Reagovat
Fandina
Jestli bude hrát tak, jako dneska, neporazí nikoho.
Reagovat
Patik
Ale čo..ešte pred pár dňami si mal iný názor keď si mi oponoval..:)
Reagovat
EllNino
já ti neoponoval, to si mě s někým pleteš :D já ti vysvětloval principy ženských turnajů, pokud vím
Reagovat
Patik
Ahá..tak potom sa ti ospravedlňujem..viacerí vtedy somnou nesúhlasili..každopádne nezúfaj..jeden zápas prehrať môže.
Reagovat
petrulinka
Byla to naprostá hrůza, tady je jasně vidět, že nějaké vzájemné skóre, ve kterém sice Petra vedla naprosto jasně, vůbec nic neznamená, když má Petra svůj bídný den. Kdyby to byla prohra po třísetovém boji, tak se to dá skousnout, ale toto je fakt hrozné. Jako by jí po té nemoci odešla přesnost i síly.
Reagovat
petrulinka
A co už vůbec nepochopím, proč si tam ani jednou nepozvala Vaňka. I na něm bylo vidět, že ví, jak to dopadne.
Reagovat
PetaM
Vaněk tam byl minimálně 3x ... :D
Reagovat
EllNino
vždyť si ho tam pozvala, tak nelži, za stavu 3:6 2:3
Reagovat
Fandina
Vaňka tam měla si třikrát, pořád jí jen vysvětloval, že hraje dobře a že se to otočí a ono nic.
Reagovat
PetaM
No samo se to neotočí :D :D A už vůbec ne, když každý druhý return jde do hajzlu, protože prostě mám v hlavě motýlky :D :D
Reagovat
Fandina
Jistě, že se to samo neotočí, proto to píšu, celkem mě to naštvalo, když to řekl.
Reagovat
PetaM
Tak on tohle říká skoro pořád ne? Moc jí neradí co má dělat, ale spíše jí radí, že je nejlepší :D Jen škoda, že její "nejlepší" skončilo někdy v červnu :D :D
Reagovat
bIbec
Známe Petru. Ránu má pěknou, ale občas jí to prostě lítá kam nemá..

https://twitter.com/holdmyale/status/1053641271930245122
Reagovat
Fandina
Nevím, někdy také říká, kam má podávat, že má jít k síti, dneska to bylo fakt o ničem.
Reagovat
tommr
Vaněk tam byl dneska dvakrát, ale co jí může poradit když Petra hraje místo tenisu baseball? :(
Reagovat
EllNino
spíš po tom krachu ve Wimbledonu jako by ztratila veškeré sebevědomí budované od ledna ... a hlavně jí odešel servis, ale to s tim souvisí
Reagovat
tommr
odešel jí servis i return. Soupeřky od ní dostávají příliš mnoho bodů úplně zadarmo ...
Reagovat
Paseka
Vypadá to, že ke konci kariéry bude jeji největší soupeřkou nervozita. ????
Reagovat
bIbec
Petra stále drží po-french openskou formu.
Reagovat
bIbec
ajo, ona pak ještě vyhrála ten Birmingham. Ale celkově to po tom už nebylo ono.
Reagovat
SpacialRecognition
Chtělo by to občas přemýšlet a ne to tam pálit jak praštená.
Reagovat
SubOptikT
Naprosto žalostný výkon. Tady není nic, co by to mohlo omluvit.
Reagovat
EllNino
ano, zkrátka prohrála, není se za co omlouvat :D
Reagovat
SubOptikT
Jde o ten způsob, ne o výsledek ;)
Reagovat
EllNino
tak jasně, ale nejsme ve škole, aby se měl omlouvat za prohry, prostě prohrála zápas, který se vyhrát rozhodně dal, kdyby bylo chyb třeba i o 15 míň :) ... ale život jde dál
Reagovat
SubOptikT
Nemyslel jsem, že by se měla omlouvat ona ;)
Reagovat
Fandina
Když někdo hraje blbě, tak se řekne, hrál blbě. Tím to končí. Nejde o omluvu.
Reagovat
PetaM
Zasloužená prohra. Klidně na těch míčcích mohl být balící papír a mašlička. Gratulace Elině! :)
Reagovat
EllNino
přesně :D
Reagovat
EllNino
Tolik šancí ji ta Svitolina dala ...
Reagovat
EllNino
Nakonec bdem možná rádi, že teda budou hrát Karolína s Petrou proti sobě :D Aspoň jedna jistá výhra, podobně jako když byly ve skupině s Lucy :))
Reagovat
Fandina
3:5 pojĎ ještě Peti, jsi bojovnice, jdi do toho a nechybuj!
Reagovat
Aussie
Hlavně, že jelo do toho Singapuru celá natěšená a odpočatá.
Nemám rád Singapore, je to blbý město plný novostaveb a bez charakteru. To jediné, co tam mělo kdysi charakter, bylo Čínské město, ale i to dokázali zvorat.
Reagovat
blixa
Je to bída. Poněkud se obávám, aby to stejná bída nebyla i u Karolíny.
Reagovat
EllNino
je to dost pravděpodobný
Reagovat
blixa
Neruš, tommruju ! ;-)
Reagovat
Fandina
Já právě doufám v pravý opak. Kája by mohla Caro porazit, je rozehraná, když odmyslím Moskvu, tak nehrála špatně a když bude dobře podávat a pěkně na returnu, může vyhrát.
Reagovat
Aussie
Vypadá to na pěknej nášup!
Reagovat
historik
No Petra mě teda dneska hodně zklamala.
Reagovat
EllNino
njn, nedá se svítit, forma z jara je pryč už několik měsíců
Reagovat
Michaelus
Petra je fakt hodně dole
Reagovat
EllNino
přitom nemá proč, letos toho už vyhrála dost, nemá komu co dokazovat, může hrát uvolněně ... ale ten podzim jí teda vůbec nevychází
Reagovat
Pavlis
V pěti případech podávala Elina, Petra vždy získala počáteční výhodu 30-0, ale od té doby začala líp hrát Ukrajinka. Takže už si v těch gamech Petra ani neškrtla a ztratila je. Při čtvrtém průběhu stejného scénáře dokonce Peti měla postupně tři brejkboly, ale opět k ničemu. Petra musí začít věnovat pozornost stavu 30-0 pro sebe a líp se poté soustředit. Ale jasně, jak je game v polovině, soupeřka si to pak pohlídá.
Reagovat
tommr
Petra v těhle momentech hraje strašně zbrkle místo toho aby soupeřku trochu podusila a dala jí šanci chybovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát už vedla na returnu 30:0 a nic z toho. :/
Reagovat
EllNino
no asi tak ... to musí dávat, jestli ji chce porazit
Reagovat
com
ve druhym setu ted potreti po sobe :)
Reagovat
tommr
po taktický stránce dneska Petra zcela propadá ... :(
Reagovat
Michaelus
Petra je asi brutálně nervozní, jinak fakt nevím
Reagovat
EllNino
prostě ztratila formu z první pulky sezony ... nevěří si, nemá zápasy a pak si ji maže na chleba i Elina, se kterou vyhrála 7x v řadě, která ale dneska hraje poměrně solidně, moc nekazí ... ale třeba ještě přijde zvrat
Reagovat
dadaft
katastrofa
Reagovat
EllNino
Bože :/
Reagovat
com
:D
Reagovat
EllNino
copak? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tetelí se blahem, že to Petře někde ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde
Reagovat
com
tetelim se blahem, ze Elnnino breci :D
Reagovat
milik254
Petra se pomaličku probouzí.
Reagovat
Aussie
Nevypadá to dobře.
Reagovat
Davor1
Svitolina skvele returnuje a hrá bezchybne. To od Kvitovej zase festival UE a každým gamom je to horšie, psychicky je úplne v prdeli. Toto bude asi rýchly proces v druhom sete.
Reagovat
dadaft
servis špatný + zkraty = set v háji
Reagovat
historik
No bohužel je nutné říct, že Petra je horší na podání. Ale tohle není problém jen dneška, to je už dlouhodobý problém. Pro hráčku typu Petry musí být podání mnohem mnohem lepší než předvádí. Je to smutný, když vidíme jak málo pak stačí Svitolině k zisku setu
Reagovat
Fandina
Petruška se pohybuje nějak zpomaleně, skleslá ramena, záda, řeč těla nic moc, tak doufám, že ve druhém setu se to otočí. Peti pojď!!!
Reagovat
Andrew89
Do stavu 3:3 celkem ušlo. Od toho stavu začale extremně kazit a hrála fakt špatně. Snad to otočí
Reagovat
Fandina
Nevíte kdo to sedí vedle pana Kvity s tričkem Pojď napravo i nalevo?
Reagovat
Andrew89
začátek nervozni, povrch je pomalej. Ani jedna není zatím lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa bohužel horší na podání.
Reagovat
smazaný uživatel
A už i víc chyb.:(
Reagovat
jirkaS
u sloupků neni moc místa teda :-/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist