VIDEO: Djokovič pozval na tiskovku devítiletou dívku

1. 9. 2014, 14:48
Aktuality 12
Novak Djokovič se opět ukázal jako člověk s velkým srdcem. Po sobotním vítězném zápase na US Open proti Querreymu zakončil tiskovou konferenci neobvyklým způsobem, když k sobě pozval devítiletou dívku Ziu. Dceři rodinného přítele chtěl dopřát zkušenosti na začátku - prý hvězdné budoucnosti zpěvačky.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič v sobotu v zápase 3. kola US Open porazil 6-3 6-2 6-2 Američana Sama Querreyho a že se aktuálně nachází v dobré psychické kondici, ukázal na tiskové konferenci. Před jejím ukončením totiž poprosil o chvíli pozornosti pro devítiletou Ziu Uehlingovou, dceru rodinného přítele.

"Je to zázračné dítě, budoucí hvězda, a tohle pro ni bude velmi cenná zkušenost. Za pár let bude velkou hvězdou a jednou se také dostane na tuto úroveň," uvedl mladou dívku před reportéry Djokovič, který se letos v červenci oženil a s ženou čekají narození prvního dítěte.

Dívka po svém příchodu nepůsobila nijak nervózně. "Napsala jsme pět písní... a právě teď píšu dvě knihy," řekla Zia a zazpívala jednu ze svých vlastních písní. "Zazpívám originální píseň s názvem Afican Sun, kterou jsem napsala. Touto písní jsem chtěla dát naději dětem v Africe."

Zia je dcerou Petera Uehlinga, který je Djokovičovým blízkým přítelem. Srbský tenista během US Open bydlí právě v domě Uehlinga v New Jersey, kde našel klidné zázemí. A zřejmě i proto šampion z roku 2011 na newyorském grandslamu nechyběl už sedm let v řadě v semifinále a od roku 2010 byl vždy ve finále.

"Novak je opravdu dobrý chlap. Všichni ho milujeme a všichni chceme, aby vyhrál. Snažím se tu sledovat všechny jeho zápasy, ale někdy mi mamka říká, že už je příliš pozdě," řekla Zia, která má hudbu v krvi. Její matka byla například doprovodnou zpěvačkou americké rockové hvězdy Cyndi Lauper.

"Když jsem se jí zeptala na její tajemství, tak mi řekla 'praxe, praxe, praxe'," odpověděla novinářům. Stát se tenistkou prý nechce. "Chvíli jsem tenis hrála, ale tátovi jsem řekla, že potřebuju zpívat."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Titan
Mě by zajímalo, jak souvisí lobbing pro dívenku z okruhu blízkých přátel s velikostí centrální části kardiovaskulárního systému...
Nemohu na to přijít, a to už je opravdu co říct...:-)
Reagovat
Fandin
dávám 100 bodov.
Reagovat
Mayo
podarená je
Reagovat
smazaný uživatel
Je to prostě borec - ode mne má velký +.
Reagovat
spaniel
Tolik chyb v tak kratkem clanku. Nejlepsi je ovsem zacatek, Novak se opet udelal jako clovek s velkym ...srdcem. Njn, Novak v dobrem rozmaru, 9 leta divenka a na tiskovce.
Reagovat
smazaný uživatel
jj přesně, to je strašná věta :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je opravdu děsnej výtvot ta věta :)
Reagovat
smazaný uživatel
*výtvor
Reagovat
smazaný uživatel
:D se chtěl asi udělat no i když s devítiletou holčičkou...myslím, že tvou výtku četli, protože to už opravili. Docela ostuda
Reagovat
Fandina
Tak a teď už jen sledovat kariéru mladé zpěvačky a že jí Nole propagoval. Pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
Co dodat... Šikovné děvče a velký sympaťák. :)
Reagovat
makro99
..no ono taky u tohodle nepůsobit trapně... klobouk dolů; Novak je vyjímečně zábavná tennis-star.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist