Ahn Kristie

Ahn Kristie

31
žena
USA
Datum nar.:
15. 6. 1992
Výška:
165 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 87.
čtyřhra: - / 199.

Serena v Paříži začala rozpačitě, drobné problémy měla i Svitolinová

FRENCH OPEN - Velké množství nevynucených chyb charakterizovalo úvodní vystoupení Sereny Williamsové na letošním Roland Garros. 39letá Američanka měla v prvním setu problémy s krajankou Kristie Ahnovou, překvapení ale nepřipustila a nakonec soupeřku dorazila kanárem. Do druhého kola prošly také Ukrajinka Elina Svitolinová či Nizozemka Kiki Bertensová.

Serena úspěšně zahájila další útok na vyrovnání rekordu. Bez ztráty setu postupuje i Keninová

US OPEN - Serena Williamsová na domácím US Open úspěšně zahájila další útok na vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí. Šestinásobná šampionka a finalistka posledních dvou ročníků si na úvod poradila s krajankou Kristie Ahnovou a vůbec poprvé po restartu sezony nemusela do rozhodující sady. Vstup do turnaje bez ztráty setu zvládla i Sofia Keninová, vítězka Australian Open povolila Yanině Wickmayerové jen čtyři hry.

Muchová oslavila 23. narozeniny v Bronxu hladkou výhrou a postupem do čtvrtfinále

WTA NEW YORK - Karolína Muchová v generálce na US Open v newyorském Bronxu, kde hraje poprvé od Wimbledonu, zatím předvádí suverénní výkony. Dnes si poradila hladce ve dvou setech s domácí Kristie Ahnovou a ke svým 23. narozeninám si tak nadělila postup do čtvrtfinále. V něm se utká s Polkou Linetteovou.

Siniaková i Muchová v Bronxu začaly dvousetovými výhrami

WTA NEW YORK - Kateřina Siniaková úspěšně vstoupila do generálky na US Open v newyorském Bronxu, když Číňanku Yafan Wang porazila ve dvou setech. Bez problémů zvítězila i Karolína Muchová, která si v prvním zápase od Wimbledonu poradila se Slovenkou Viktorií Kužmovou.

Sedmnáctiletá Kolumbijka Osoriová je v Bogotě ve čtvrtfinále. Obhájkyně titulu Schmiedlová vypadla

WTA BOGOTÁ - Maria Camila Osoriová Serranová si na domácí antuce v Bogotě připsala druhou výhru na okruhu WTA, když vyřadila Američanku Kristie Ahnovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm bude chybět loňská šampionka Slovenka Anna Karolína Schmiedlová, jež prohrála bitvu s Brazilkou Beatriz Haddadovou Maiaovou.

Jednička Ostapenková v Bogotě nevyužila mečboly proti Ahnové. Ta slaví životní skalp

WTA BOGOTÁ - Jelena Ostapenková na šestém z deseti letošních turnajů nezvládla svůj úvodní zápas. Na antuce v Bogotě lotyšská tenistka překvapivě prohrála po nevyužití mečbolů s hráčkou ze třetí světové stovky Američankou Kristie Ahnovou, která se do hlavní soutěže dostala až jako náhradnice a nyní slaví životní skalp.

Kuzněcovová ve Washingtonu prolétla do druhého kola

WTA WASHINGTON - Šampionka z roku 2014 Světlana Kuzněcovová vstoupila do turnaje WTA ve Washingtonu jednoznačnou výhrou nad domácí Kristie Ahnovou. Ve druhém kole zkušená Ruska narazí na krajanku a obhájkyni titulu Makarovovou, nebo Rumunku Bogdanovou.

Allertová na trávě v Nottinghamu postoupila do druhého kola

WTA NOTTINGHAM - Denisa Allertová postoupila na turnaji v Nottinghamu do druhého kola. Při letošní premiéře na travnatém povrchu porazila Američanku Kristie Ahnovou za necelou hodinu hladce 6-3 6-1. O čtvrtfinále si česká tenistka zahraje s Japonkou Naomi Ósakaovou.

Plíšková, Strýcová, Šafářová a Vondroušová jsou ve 2. kole. Kristýna Plíšková a po boji Kvitová vypadly

AUSTRALIAN OPEN - České tenistky prošly prvním kolem Australian Open s bilancí 6 výher a 2 porážek. Na včerejší úspěšný start dnes navázaly Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová a Markéta Vondroušová, které neztratily ani set. První vyřazenou Češkou se stala až Petra Kvitová, která v bezmála tříhodinové bitvě podlehla Němce Petkovicové. Kristýna Plíšková pak neudržela vedení proti Polce Radwaňské.

Šafářová se oklepala z kanára a zahraje si o druhé finále na trávě

WTA NOTTINGHAM - Lucie Šafářová v Nottinghamu zdolala navzdory sérii osmi prohraných gamů Bulharku Cvetanu Pironkovovou a potřetí v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA na trávě. O vyrovnání svého travnatého maxima se semifinalistka Wimbledonu 2014 utká v prvním vzájemném duelu s Chorvatkou Vekičovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist