Aiava Destanee

Aiava Destanee

23
žena
Austrálie
Datum nar.:
10. 5. 2000
Výška:
175 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 195. / 147.
čtyřhra: 151. / 137.

Martincová prohrála s Aiavaovou a v Charlestonu se nekvalifikovala

WTA CHARLESTON - Tereza Martincová dvoukolovou kvalifikací antukového turnaje WTA Premier v Charlestonu neprošla. V rozhodujícím utkání v boji o start v hlavní soutěži prohrála 3-6 1-6 s devatenáctiletou Australankou Destanee Aiavaovou.

Martincová se vrátila výhrou, v kvalifikaci porazila Hradeckou

WTA CHARLESTON - Tereza Martincová se po problémech s kolenem vrátila výhrou, když v prvním kole kvalifikace antukového turnaje WTA v Charlestonu porazila podobně jako loni v Québecu ve dvou setech krajanku Lucii Hradeckou. O start v hlavní soutěži se utká s Australankou Aiavaovou.

Halepová překonala zranění i soupeřku, dál jdou i Šarapovová a Muguruzaová

AUSTRALIAN OPEN - Favoritky dnes na Australian Open nezaváhaly. Do druhého kola postoupily světová jednička Simona Halepová, bývalá šampionka Maria Šarapovová či nasazená trojka Garbiñe Muguruzaová. Největší problémy měla Rumunka Halepová, která si v zápase s domácí Destanee Aiavaovou podvrtla kotník a musela se nechat ošetřit.

Krejčíková ve finále další tříseťák nezvládla

ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková v australském Morningtonu čtvrtý třísetový duel nevyhrála a svůj jubilejní 10. titul nevybojovala. Ve finále jednadvacetiletá Češka 2-6 6-4 2-6 domácí šestnáctileté naději Destanee Aiavaové.

Krejčíková odvrátila mečboly a po tříhodinovém maratónu postoupila do finále

ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková na antukovém turnaji ITF 25k v australském Morningtonu udolala po odvrácení pěti mečbolů a 3 hodinách a 15 minutách boje 6-4 4-6 7-6 domácí nasazenou jedničku Lizette Cabreraovou a poprvé od srpna 2015 postoupila do finále. O svůj jubilejní 10. titul si jednadvacetiletá Češka zahraje s další Australankou - teprve šestnáctiletou Destanee Aiavaovou.

Vondroušová na další finále nedosáhla. V Perthu nestačila na domácí Aiavaovou

ITF PERTH - Markéta Vondroušová si druhé finále během dvou týdnů na podniku ITF 25k v australském Perthu a celkově čtvrté v letošní sezoně nezahraje. Sedmnáctiletá Češka ve čtvrtfinále nestačila 3-6 6-7 na o rok mladší domácí talent Destanee Aiavaovou a letos vůbec poprvé končí na turnaji dříve než ve finále.

Cibulková vstup do sezony zvládla, otočila zápas se Shuai Zhang

WTA BRISBANE - Dominika Cibulková potvrdila na turnaji v Brisbane roli favoritky. Nasazená dvojka udolala v zápase plném obratů 2-6 6-4 6-4 čínskou tenistku Shuai Zhang. Světová pětka ve čtvrtfinále narazí na Alizé Cornetovou, které tak může oplatit nedávnou porážku z Pekingu.

Karolína Plíšková nezaváhala ani s Muhammadovou, premiérovou výhru slaví Aiavaová

WTA BRISBANE - Karolína Plíšková zatím potvrzuje na turnaji WTA v Brisbane roli favoritky. Po hladké výhře v úvodním zápase letošní sezony zvládla i duel druhého kola s Asiou Muhammadovou, kterou přehrála 6-1 6-4. V premiérovém čtvrtfinále si česká jednička zahraje s vítězkou utkání mezi Robertou Vinciovou a Misaki Doiovou.

Austrálie má nový talent, v Brisbane prošla kvalifikací Aiavaová

Tenisový svět začíná pomalu registrovat další velký talent. Parádních výkonů totiž v úvodu sezony dosahuje na domácí půdě v Brisbane australská tenistka Destanee Aiavaová. Teprve šestnáctiletá rodačka z Melbourne dostala od pořadatelů divokou kartu do kvalifikace a ve třech zápasech ztratila jen osm gamů. Poprvé v kariéře si tak zahraje hlavní soutěž turnaje WTA a zúčastní se i letošního Australian Open.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist