Alund Martin

Alund Martin

38
muž
Argentina
Datum nar.:
26. 12. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 84.
čtyřhra: - / 103.

Berdych nadělil Alundovi 'kanára' a je ve čtvrtfinále

Na jedničku vyšel Tomáši Berdychovi přechod z wimbledonské trávy na antuku. Nejvýše nasazený hráč turnaje ve švédském Bastadu postoupil do čtvrtfinále po dnešní hladké výhře 6-3 6-0 nad Argentincem Alundem. Na jméno svého dalšího soupeře si zdejší dvojnásobný finalista ještě počká.

Dimitrov v Bastadu ztratil set s outsiderem, Berdych začne proti Alundovi

Po Wimbledonu se v Evropě rozjíždí další turnaje na antuce a ve švédském Bastadu se na jednom z nich představí i Tomáš Berdych. V prvním kole měl volno, ve druhém se utká s Argentincem Alundem. V úvodní hrací den měl problémy Grigor Dimitrov, který musel otáčet zápas s domácím talentem Eliasem Ymerem.

Nadal poprvé naděloval 'kanára', nezaváhali ani Ferrer s Almagrem

ATP ACAPULCO - V 10. utkání po svém návratu dokázal Rafael Nadal svého soupeře poprvé spláchnout kanárem. Na antuce v Acapulku smetl Argentince Alunda a společně s favorizovanými krajany Davidem Ferrerem a Nicolásem Almagrem postoupili do čtvrtfinále.

Nadala obral o set i Alund, finále s Nalbandianem si ale Španěl ujít nenechal

ATP SAO PAULO - Argentinci zatím dělají Rafaelu Nadalovi po návratu problémy. Za poslední dva týdny se s nimi utkal čtyřikrát a prohrál s nimi celkem čtyři sety. V semifinále turnaje v Sao Paulu musel o postup bojovat i proti 111. hráči světa Alundovi, nakonec však nezaváhal a po týdnu se opět dostal do finále. V něm ho čeká další Argentinec - David Nalbandian.

Nadal po obratu s Berlocqem postoupil do semifinále

ATP SAO PAULO - Rafael Nadal si poprvé po svém comebacku vyzkoušel, jaké to je obracet zápas po prohraném prvním setu. V Sao Paulu dokázal udolat Argentince Carlose Berlocqa a jako jediný z nasazených hráčů postoupil do semifinále. V něm se utká s překvapením turnaje Alundem. O finále si zahraje po 5 letech také Bolelli a Nalbandian, který vyřadil obhájce titulu Almagra.

Nadal v Sao Paulu: Čtyřhru už vypouští, do dvouhry by nastoupit měl

Rafael Nadal zřejmě usoudil, že ještě ne stoprocentně vyléčené koleno začal příliš zatěžovat. Dnes v Sao Paulu tak oznámil, že ve čtyřhře po boku Argentince Nalbandiana už pokračovat nebude. Antukový turnaj ve dvouhře ale prý o nasazenou jedničku nepřijde.

Ve Viňa del Mar postupují Giraldo a Volandri. Dnes se vrací Nadal

ATP VIŇA DEL MAR - Pouze dvěma zápasy v pondělí začal antukový turnaj ve Viňa del Mar, který je prvním ze čtyřdílné série turnajů Golden Swing v Jižní Americe. Do druhého kola postoupili Kolumbijec Giraldo a Ital Volandri, pro většinu fanoušků ale turnaj začíná teprve v úterý. Na kurty se totiž má po 8 měsících vrátit Rafael Nadal.

Dopingový hříšník Ivo Minář se vrátil. První zápas prohrál

CHALLENGER CALTANISSETTA - Ivu Minářovi vypršel osmiměsíční trest za doping a dnes na challengeru v italské Caltanissettě odehrál první zápas. Úspěšný návrat se však nekonal. Český tenista prohrál s domácím Di Maurem.

Poslední challengery sezony vyhráli Soeda, Vassallo-Arguello a poprvé Žemlja

CHALLENGER LIMA / TOYOTA / CANCUN - Japonec Go Soeda a Martin Vassallo-Arguello z Argentiny vyhráli jedny z posledních challengerů této sezony. Soeda uspěl na domácí půdě v Toyotě a získal už čtvrtý letošní titul, Argentinci se dařilo v peruánské Limě.

Preview: Žemlja - Alund

Finále antukového turnaje v mexickém Cancunu si překvapivě zahrají nenasazení tenisté. Slovinec Grega Žemlja bude o svůj premiérový challengerový titul bojovat proti Martinu Alundovi z Argentiny, který dosáhl životního úspěchu už postupem do semifinále. Půjde o jejich první vzájemný zápas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist