Balazs Attila

Balazs Attila

35
muž
Maďarsko
Datum nar.:
27. 9. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1060. / 76.
čtyřhra: - / 92.

Obhájce titulu Alcaraz v New Yorku postoupil po skreči, Medveděv ztratil jen dva gamy

US OPEN - Carlos Alcaraz se na úvod obhajoby svého prvního grandslamového titulu příliš nezapotil. V prvním kole US Open si jeho německý soupeř Dominik Köpfer už v šesté výměně podvrtl levý kotník a přestože ještě téměř hodinu bojoval, za stavu 2:6 a 2:3 vzdal. Bez problémů odstartoval také předloňský šampion Daniil Medveděv, jenž ztratil pouhé dva gamy s Maďarem Attilou Balázsem. Naopak až po pětisetových bitvách uspěli Hubert Hurkacz a Grigor Dimitrov, který vůbec poprvé v kariéře utekl z 0:2 na sety.

Jméno Coria opět na scéně. Bratr bývalé světové trojky je v Riu poprvé ve čtvrtfinále

ATP RIO DE JANEIRO - Bratr známého Argentionce Guillerma Corii Federico na antuce v brazilském Riu de Janeiro zdolal španělského teenagera Carlose Alcaraze a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. Premiérově je mezi osmičkou nejlepších také Španěl Pedro Martínez.

Thiem na antuce v Riu začal třísetovou výhrou nad domácí divokou kartou

ATP RIO DE JANEIRO - Poprvé od pětisetové porážky ve finále Australian Open se na kurty vrátil Dominic Thiem. V prvním letošním zápase na antuce měl nečekané potíže, když v Riu de Janeiro zdolal domácí divokou kartu Felipe Meligeniho až ve třech setech 6-2 4-6 6-1. Ve druhém kole se šampion z roku 2017 střetne se Španělem Jaume Munarem.

Pospíšil v Liberci prožívá nejlepší challenger po pěti letech. V osmifinále jsou i Macháč, Veselý a Nejedlý

CHALLENGER LIBEREC - Jaroslav Pospíšil na antuce v Liberci navázal na včerejší první challengerovou výhru po více než třech letech skalpem 175. hráče světa Federica Gaia. Osmatřicetiletý český veterán tak po pěti letech vyhrál na challengeru dva zápasy po sobě. O čtvrtfinále se utká s o 20 let mladším krajanem Tomášem Macháčem. Do osmifinále dnes postoupil také Jiří Veselý.

Bouzková je osmou českou zástupkyní v elitní stovce

Jednadvacetiletá Marie Bouzková na akci ITF v Kazachstánu ovládla dvouhru i čtyřhru a dočkala se vysněného debutu v elitní stovce žebříčku WTA. Díky čtvrtfinálové účasti na antuce v Bukurešti si výrazně polepšila i Kristýna Plíšková. Premiéru v elitní stovce si triumfem v Bukurešti zajistila 20letá Jelena Rybakinová z Kazachstánu.

Lajovič si v Umagu došel pro první titul, ve finále přehrál Balázse

ATP UMAG - Srb Dušan Lajovič si v chorvatském Umagu došel pro první titul na okruhu ATP. Ve finále devětadvacetiletý tenista porazil dvakrát 7-5 Maďara Attilu Balázse, jenž hrál finále poprvé.

Balázs si ve 30 letech zahraje poprvé ve finále, o první titul bude v Umagu bojovat i Lajovič

ATP UMAG - V chorvatském Umagu se rozhodne o novém vítězi turnaje ATP. Do finále totiž v sobotu večer postoupili Srb Dušan Lajovič a třicetiletý Maďar Attila Balázs, pro kterého je už překonání semifinále kariérním maximem.

Šátral i Šafránek v Liberci vyřadili nasazené soupeře

CHALLENGER LIBEREC - Českým tenistům se první den na antukovém challengeru v Liberci dařilo. Jan Šátral porazil hladce ve dvou setech sedmého nasazeného Chorvata Nina Serdarušiče a zahraje si o první letošní čtvrtfinále, semifinalista posledních dvou ročníků Václav Šafránek vyřadil podobně snadno nasazenou trojku Maďara Attilu Balasze a navíc se z kvalifikace prodral David Poljak.

Kližan zaváhal s Fucsovicsem. Slováci prohráli s Maďary a baráž si nezahrají

DAVIS CUP - Slovenští tenisté si čtvrtý rok po sobě baráž o postup do Světové skupiny, v níž figurovali naposledy v sezoně 2006, nezahrají. V duelu evropsko-africké zóny v Bratislavě prohrávají 1-3 na zápasy s Maďary, když Martin Kližan v souboji týmových jedniček překvapivě podlehl 6-3 3-6 3-6 5-7 Martonu Fucsovicsovi.

Rosol si v Kitzbühelu zahraje o první semifinále

Měsíc po své životní výhře nad Rafaelem Nadalem je český tenista Lukáš Rosol blízko premiérové účasti v semifinále turnaje ATP. Český tenista dnes v Kitzbühelu porazil Chorvata Veiče 6-3 5-7 6-3 a ve čtvrtfinále narazí na vítěze duelu Kohlschreiber-Balazs.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist