Bellis Catherine Cartan

Bellis Catherine Cartan

25
žena
USA
Datum nar.:
8. 4. 1999
Výška:
170 cm
Váha:
50 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 149.

Bradyová v Lexingtonu postoupila poprvé do finále. Do boje o deblový titul se dostala Bouzková

WTA LEXINGTON - Jennifer Bradyová na domácí půdě v Lexingtonu porazila krajanku Coco Gauffovou a poprvé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. O titul se 25letá Američanka střetne se Švýcarkou Jil Teichmannovou, která zastavila přemožitelku Sereny Williamsové Shelby Rogersovou. Teichmannová postoupila také do finále čtyřhry, v níž hraje s Češkou Marií Bouzkovou.

Karolína Plíšková si poradila se Siegemundovou a dál útočí na první grandslamový titul. Muchová v Melbourne končí

AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková, která patří mezi největší favoritky letošního Australian Open, si ve druhém kole bez ztráty setu poradila s nebezpečnou Laurou Siegemundovou z Německa a vyhrála i šestý letošní zápas. Neuspěla naopak Karolína Muchová, nasazená dvacítka prohrála s vracející se CiCi Bellisovou.

Bouzková v Hobartu neudržela jasné vedení a neproměnila mečbol proti vracející se Bellisové

WTA HOBART - Marie Bouzková stále čeká na první letošní vítězství v hlavní soutěži, přestože dnes v Hobartu k němu měla velmi blízko. Jednadvacetiletá Češka však neudržela vedení setu a dvou brejků a neproměnila mečbol proti CiCi Bellisové. S vracející se Američankou, která od března 2018 hraje teprve svůj třetí turnaj, po téměř tříhodinovém boji prohrála.

Vracející se Bellisová v Houstonu po dvou a půl hodinách vydřela postup do osmifinále

WTA 125K HOUSTON - CiCi Bellisová na domácím podniku WTA 125k v Houstonu pokračuje v úspěšném návratu. Dvacetiletá domácí naděje v souboji druhého kola po dvou a půl hodinách a až v tie-breaku rozhodující sady zdolala nasazenou krajanku Varvaru Lepchenkovou. V osmifinále vyzve turnajovou trojku Kirsten Flipkensovou.

Bellisová v Houstonu prožívá úspěšný návrat, Bouchardová vyhrála poprvé od února

WTA 125K HOUSTON - CiCi Bellisová prožívá na domácí akci v Houstonu velmi vydařený návrat na kurty. Dvacetiletá talentovaná Američanka, jež se vrací po 20 měsících a čtyřech operacích, po úspěšné kvalifikaci v prvním kole hlavní soutěže suverénně přehrála Ellen Perezovou z Austrálie. Prvního vítězství od února se dočkala bývalá světová pětka Eugenie Bouchardová a přerušila sérii 13 porážek.

Bellisová má za sebou čtvrtou operaci a nechce se vzdát svého snu. Už nemůžu dál, ale tenis je pro mě vším, napsala

Catherine Cartan Bellisová už přes rok kvůli vleklým potížím s loktem a zápěstím neodehrála jediný soutěžní zápas. Čerstvě dvacetiletá talentovaná Američanka se o zraněních rozpovídala v příspěvku na Instagramu. Boj návrat na kurty vzdát nehodlá. "Už nemůžu, ale tenis je pro mě vším," napsala.

Ósakaová vítězí i v Miami. V souboji generací přehrála Serenu

WTA MIAMI - Možná se to v blízké budoucnosti ukáže jako symbolické předání vlády nad ženským tenisem mladší generaci. Sedminásobná šampionka a vítězka 23 grandslamů Serena Williamsová v Miami prohrála ve dvou setech o 16 let mladší Japonce Naomi Ósakaové, která tak tři dny po senzačním triumfu v Indian Wells prodloužila svou neporazitelnost na osm zápasů. Možná tu máme 'Baby Serenu'.

Dauhá: Kvitová porazila Svitolinovou posedmé v řadě. Plíšková titul neobhájí

WTA DAUHÁ - Petra Kvitová na turnaji WTA Premier 5 v Dauhá porazila světovou trojku Jelinu Svitolinovou z Ukrajiny a vyhrála tak už sedmý vzájemný zápas po sobě. Ve čtvrtfinále, kterým si vyrovnala své katarské maximum, se znovu po dvou týdnech utká s Němkou Julií Görgesovou. Naopak loňská šampionka Karolína Plíšková letos skončila už v osmifinále, když podlehla podlehla Američance CiCi Bellisové.

Plíšková vykročila do sezony a za obhajobou titulu drtivou výhrou nad Bellisovou

WTA BRISBANE - Karolína Plíšková začala novou sezonu stejně jako loni hladkou výhrou. V Brisbane obhájkyně titulu deklasovala osmnáctiletou Američanku CiCi Bellisovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm ji čeká šampionka z roku 2012 Estonka Kanepiová.

Hráčkou roku je Muguruzaová, Češky v anketě WTA nebodovaly

Hráčkou roku 2017 se dle anket organizace WTA stala Španělka Garbiňe Muguruzaová, která letos ve Wimbledonu vybojovala svůj druhý grandslamový titul a na čtyři týdny se stala světovou jedničkou. Ani jedna ze čtyř nominovaných Češek v anketách WTA neuspěla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist