Birnerová Eva

Birnerová Eva

39
žena
Česká republika
Datum nar.:
14. 8. 1984
Výška:
170 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 59.
čtyřhra: - / 55.

Českým tenistům se kvalifikace nepovedla, na Roland Garros se nedostal ani jeden

Deset českých tenistů zasáhlo do kvalifikačních bojů o start na French Open, do hlavní soutěže se ale nedostal ani jeden. Nejblíže byla své grandslamové premiéře devatenáctiletá Tereza Smitková, v rozhodujícím kole ale nestačila na svou vrstevnici Koviničovou.

Birnerová v Taškentu končí, prohrála popáté v řadě

Ani v uzbeckém Taškentu neukončila Eva Birnerová svou sérii porážek, která se protáhla už na pět zápasů. Česká tenistka nestačila v úvodním kole na Ukrajinku Kičenokovou a po prohře 5-7 2-6 se s turnajem rozloučila.

Poloviční úspěšnost Češek v Palermu: Postupují Zakopalová, Záhlavová-Strýcová a Voráčová

WTA PALERMO - Z šesti českých tenistek pokračují na antukovém turnaji v Palermu tři. Těžký souboj proti domácí Flavii Pennettaová zvládla Klára Zakopalová, dokonce s nasazenou soupeřkou si poradila Renata Voráčová a z českého duelu odešla jako vítězka Barbora Záhlavová-Strýcová.

Kvitová je po obratu ve 4. kole, Birnerová a Cetkovská v dohrávkách neuspěly. Končí i Zakopalová

Petra Kvitová v dohrávce třetího kola porazila Rusku Makarovovou a postoupila už do osmifinále Wimbledonu. V dohrávaných zápasech naopak neuspěly Petra Cetkovská a Eva Birnerová, večer pak Klára Zakopalová prohrála po boji s favorizovanou Na Li.

6. den ve Wimbledonu: O osmifinále bude hrát pět Čechů

Pět českých tenistů dnes nastoupí k zápasům třetího kola Wimbledonu. Na londýnské trávě se představí Tomáš Berdych, Klára Zakopalová a v dohrávkách trojice Petra Kvitová, Petra Cetkovská a Eva Birnerová.

Kvitovou, Birnerovou i Cetkovskou z kurtu vyhnala tma a rosa. Dohrávat budou zítra

Žádné ze tří českých tenistek, které dnes ve Wimbledonu bojovaly o postup do osmifinále, nebylo přáno utkání dokončit. Všechny se do hry dostaly vinou deštivého počasí až večer, a když na kurty začala padat rosa, byla utkání přerušena. Nejblíže postupu má Eva Birnerová, naopak Petře Kvitové po osmi prohraných gamech v řadě přišla pauza vhod. 1-1 na sety hraje Petra Cetkovská.

Záhlavová-Strýcová a Cetkovská budou hvězdami turnaje ITF v Olomouci

Barbora Záhlavová-Strýcová a Petra Cetkovská se představí fanouškům 16. až 21. července v Olomouci. Obě patří k hlavním hvězdám 5. ročníku turnaje ITF ITS Cup s dotací 100 tisíc dolarů.

5. den ve Wimbledonu: Tři Češky čeká zápas o osmifinále

Tři české tenistky včetně jedničky Petry Kvitové dnes budou ve Wimbedonu bojovat o postup do osmifinále. Petra Cetkovská bude usilovat o vyrovnání svého grandslamového maxima, Eva Birnerová dokonce o jeho překonání.

Birnerovou podržel přítel a Wimbledon je odměnou

Láska k tenisu a podpora přítele udržely Evu Birnerovou po zraněních ve hře. Česká tenistka se prokousávala menšími turnaji a postup do třetího kola na oblíbené trávě ve Wimbledonu je pro ni teď odměnou.

Kvitová postoupila bez boje, Cetkovská zdolala Wozniackou

Úspěšný den mají za sebou ve Wimbledonu české tenistky. Ze čtyř hráček, které se měly poprat o postup do dalšího kola, uspěly tři, přičemž Petra Cetkovská si připsala skalp bývalé světové jedničky Caroline Wozniacké. Překvapivě bohužel dopadlo i utkání Lucie Šafářové, která se po porážce 6-4 4-6 4-6 z rakety Italky Knappové s turnajem loučí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist