Bubka Sergei

Bubka Sergei

37
muž
Ukrajina
Datum nar.:
10. 2. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 145.
čtyřhra: - / 134.

Bubka je po těžkém zranění zpět. Tenis mi moc chyběl, přiznal

Čtrnáct měsíců po pádu z třetího patra pařížského bytu a těžkém zranění si Ukrajinec Sergej Bubka mladší znovu zahrál tenisový zápas. Syn legendárního tyčkaře přes nesouhlas svého okolí nastoupil do kvalifikace Australian Open a v prvním kole podlehl Rusovi Valeriji Rudněvovi 4-6 6-7.

Bubka se uzdravuje. Měl jsem štěstí, říká

Štěstí v neštěstí měl ukrajinský tenista a syn tyčkařské legendy Sergej Bubka mladší. Před necelým měsícem vypadl v Paříži z okna ve třetím patře a na operačním sále ležel dlouhých devět hodin. Dnes už se dokáže postavit na nohy a denně tráví hodiny rehabilitací. Mám štěstí, že jsem to přežil, tvrdí Bubka.

Bubka se vážně zranil po pádu z třetího patra

Nadějný tenista a syn legendy ve skoku o tyči Sergej Bubka vypadl dnes z okna ve třetím patře a vážně se zranil. Podle informací francouzské rozhlasové stanici RMC však život pětadvacetiletého Ukrajince není ohrožen.

Rosol v Dubaji zametl s Mannarinem, uspěl i obhájce Djokovič

ATP DUBAJ - Lukáš Rosol v Dubaji po roce postoupil opět do 2. kola. Český tenista dnes na štědře dotovaném turnaji rozdrtil za necelou hodinu hry Francouze Mannarina a zahraje si o své premiérové čtvrtfinále.

Snad budu známý jako tenista, doufá Bubka po postupu

Sergej Bubka mladší doufá, že jednou ho lidé budou brát jen jako tenistu, a ne jako syna nejlepšího skokana o tyči v historii. Čtyřiadvacetiletý Ukrajinec udělal důležitý krok ke splnění tohoto cíle na US Open, kde si poprvé v kariéře připsal vítězství na grandslamovém turnaji.

44 minut drtil Djokovič soupeře, než mu první Ir na US Open vzdal

US OPEN muži - O takto rychlém prolétnutí úvodním kolem US Open se Novaku Djokovičovi asi ani nezdálo. První hráč světa nedal žádnou šanci Conoru Nilandovi z Irska, který svou premiéru na grandslamovém turnaji v New Yorku vzdal. Svým výkonem v prvním kole nenadchnul obhájce titulu Nadal, byť vyhrál ve třech setech.

Rozhovor se Sergejem Bubkou: O otci, tyčce a slavném jménu

Také je profesionálním sportovcem, je i podobně impulzivní a vizuálně otce rozhodně nezapře. Jenomže na rozdíl od nejslavnějšího tyčkaře historie Sergej Bubka (24) mladší výšky zrovna nemusí. S otcem je však porovnávám takřka na každém kroku. „Není to vždycky jednoduché, ale je mi ctí mít tak slavné jméno,“ říká v rozhovoru pro Tennis Arenu syn světového rekordmana.

V Newportu dohrála jednička Sam Querrey. Američan nestačil na Jamajčana

ATP NEWPORT - Poslední turnaj sezony na trávě přišel už ve druhém kole o svého nejvýše nasazeného hráče. 19. tenista světa a loňský finalista Sam Querrey v Newportu nestačil na Jamajčana Dustina Browna.

Mahut první zápas po rekordním souboji vyhrál za 83 minut

ATP NEWPORT - Svůj první zápas po nejdelším utkání v tenisové historii odehrál Francouz Nicolas Mahut ve "standardním" čase. V prvním kole travnatého turnaje v americkém Newportu porazil třetího nasazeného Kolumbijce Alejandra Fallu.

Syn slavného tyčkaře Bubka si v Newportu poprvé zahraje turnaj ATP

ATP NEWPORT - Ukrajinský tenista Sergej Bubka mladší sice možná nikdy nevystoupí ze stínu svého otce, legendárního skokana o tyči, dosáhl však ve své kariéře významného milníku. V americkém Newportu se tento týden poprvé představí ve dvouhře v hlavní soutěži turnaje ATP Tour.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist