Chiudinelli Marco

Chiudinelli Marco

42
muž
Švýcarsko
Datum nar.:
10. 9. 1981
Výška:
185 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 52.
čtyřhra: - / 118.

Jaloviec svůj premiérový start v hlavní soutěži challengeru zvládl

CHALLENGER BRESCIA - Marek Jaloviec svou premiéru v hlavní soutěži challengeru zvládl. V italské Brescii si poradil s domácím lucky loserem Gianlucou Magerem dvakrát 7-6 a postoupil do druhého kola. V něm čeká dvaadvacetiletého českého tenistu v premiérovém duelu Egor Gerasimov.

Berankis si podruhé vyšlápl na Raonice a má druhý skalp hráče Top 10

ATP BASILEJ - Šestadvacetiletý Litevec Ricardas Berankis podruhé v kariéře porazil hráče Top 10 a znovu se mu to povedlo proti Milosi Raonicovi. Svůj nejcennější skalp kariéry si 91. hráč světa připsal v hale v Basileji, kde světovou čtyřku zdolal ve třech setech.

'Travař' Mahut v Hertogenboschi vyřadil obhájce titulu Bautistu

ATP HERTOGENBOSCH - Nicolas Mahut na trávě ožívá i letos. Třiatřicetiletý Francouz dnes v nizozemském Hertogenboschi zdolal v souboji dvou posledních šampionů obhájce titulu Španěla Roberta Bautistu, oplatil mu loňské vyřazení a poprvé v sezoně postoupil do čtvrtfinále. V něm si zahraje s krajanem Mannarinem.

Preview: Finále Davis Cupu Francie - Švýcarsko

Na fotbalovém stadionu v Lille se o tomto víkendu rozhodne o vítězích letošního Davisova poháru. Na antuce se ve finálovém duelu střetnou devítinásobní šampioni Francouzi se Švýcary, kteří v čele s Rogerem Federerem touží po premiérovém triumfu.

Davis Cup: Švýcarská nominace na finále bez překvapení. Nechybí Federer ani Wawrinka

Švýcarští tenisté nastoupí k daviscupovému finále ve Francii s očekávanou sestavou, kterou povede Roger Federer. Druhý hráč světa se za tři týdny v Lille pokusí vybojovat poslední velkou trofej, která mu ve sbírce chybí. V týmu s Federerem figurují Stan Wawrinka, Marco Chiudinelli a Michael Lammer. Sestavu dnes oznámil kapitán Severin Lüthi.

Finále Davis Cupu bude hostit fotbalový stadion v Lille

Francouzská tenisová federace (FFT) potvrdila, že finále Davis Cupu mezi domácím týmem a Švýcarskem se bude hrát 21. až 23. listopadu v Lille. Dějištěm bude fotbalový stadion místního prvoligového Olympique, jehož kapacita bude na tenis snížena zhruba na 27.000 míst. Povrch ještě Francouzi neurčili.

Federer poslal Švýcary podruhé v historii do finále Davisova poháru

Tenisté Švýcarska postoupili podruhé v historii do finále Davisova poháru. Přes Itálii je do něj poslal Roger Federer, který dnes nezaváhal v souboji týmových jedniček s Fabiem Fogninim. O premiérový zisk 'salátové mísy' si Švýcaři zahrají v polovině listopadu ve Francii.

Švýcaři první mečbol neproměnili, Italové se díky čtyřhře udrželi ve hře

Švýcarští tenisté si dnes mohli zajistit postup do finále Davisova poháru, ovšem čtyřhru bez Rogera Federera proti Italům za stavu 2-0 na zápasy vyhrát nedokázali. Dvojice Marco Chiudinelli a Stan Wawrinka prohrála 5-7 6-3 7-5 3-6 2-6 s párem Simone Bolelli a Fabio Fognini a rozhodnout se tak bude muset až v nedělních dvouhrách.

Federer vyhrál už posedmé turnaj na trávě v Halle, útok na 'double' mu nevyšel

ATP HALLE - Roger Federer vyhrál již posedmé travnatý turnaj v německém Halle, když dnes zdolal ve dvou tie-breacích Kolumbijce Alejandra Fallu. Dvaatřicetiletý Švýcar navíc ve finále čtyřhry usiluje o třetí 'double' kariéry.

Na servisu byl Berdych suverénní, tie-breaky ale proti Karlovičovi nezvládl

ATP BASILEJ - Tomáš Berdych v Basileji končí v 1. kole po nešťastné porážce s Ivem Karlovičem. Český tenista sice nečelil jedinému brejkbolu a o své podání dokonce ani jednou nemusel bojovat přes shodu, s chorvatským obrem ale nezvládl tie-breaky a po neproměnění mečbolu prohrál ve třech setech. Ze zápasu si navíc odnesl drobné zranění kotníku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist