De Los Rios Rosana

De Los Rios Rosana

48
žena
Paraguay
Datum nar.:
16. 9. 1975
Výška:
170 cm
Váha:
54 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 52.
čtyřhra: - / 55.

V Kodani dnes uspěla jen Zakopalová. Kristýna Plíšková potrápila Na Li

WTA KODAŇ - Do halového turnaje v Kodani dnes zasáhly tři ze šesti českých tenistek. Do druhého kola postoupila jen Klára Zakopalová, naopak Renata Voráčová a Kristýna Plíšková dohrály. Osmnáctiletá Plíšková však potrápila světovou jedenáctku Na Li z Číny.

Jankovičová si zvrtla kotník a z Portorože odstoupila

WTA PORTOROŽ - Suverénně vedla, pak ale šlápla na míček a nepříjemně si zvrtla kotník. Takto nešťastně skončil turnaj v Portoroži pro největší favoritku Jelenu Jankovičovou, jež v zápase druhého kola vzdala Rusce Jakimovové.

Hradecká v Istanbulu po pomalém rozjezdu pokračuje

WTA ISTANBUL - Čest českých tenistek v posledních týdnech nepatrně zachraňuje Lucie Hradecká. Čtyřiadvacetiletá hráčka si letos počtvrté a celkově popáté zahraje ve čtvrtfinále. V Istanbulu dnes dokázala otočit duel s Němkou Julií Görgesovou a o své druhé semifinále si v pátek zahraje s Polkou Domachowskou.

Záhlavová na první vítězství stále čeká. Hradecká jde dál

WTA ISTANBUL - Ani osmý pokus nestačil Sandře Záhlavové k tomu, aby si připsala první vítězný zápas na okruhu WTA. Na rychlém povrchu v Istanbulu dnes totiž uhrála jen tři gamy s Němkou Petkovicovou. Naopak osmá nasazená Lucie Hradecká přes domácí Buyukakcayovou přešla.

Vögeleová a Briantiová jsou poprvé v semifinále

WTA PORTOROŽ - Na turnaji WTA ve slovinské Portoroži si dvě tenistky odbybou semifinálové premiéry: devatenáctiletá Švýcarka Vögeleová a o deset let starší Italka Briantiová. Mohou se potkat ve finále, v sobotu však narazí na loňskou vítězku Erraniovou, respektive světovou jedničku Safinovou.

Šafářová nestačila na devatenáctiletou Vögeleovou

WTA PORTOROŽ - Česká tenistka Lucie Šafářová nenaplnila v Portoroži roli šesté nasazené a na turnaji ve Slovinsku skončila už ve druhém kole. Fedcupová reprezentantka podlehla v dnešním dvouhodinovém utkání devatenáctileté Švýcarce Stefanii Vögeleové 5-7 6-2 3-6.

Štěpánek a Berdych postupují, mezi ženami jde dál jen Benešová

Iveta Benešová se jako první česká tenistka dostala přes první kolo Wimbledonu. Na trávě v All England Clubu si poradila s domácí Katie O'Brienovou po setech 6:2, 5:7 a 6:4. Suverénně postoupili i Radek Štěpánek přes Kolumbijce Alejandra Fallu a Tomáš Berdych přes domácího Alexe Bogdanovice. Další boje se naopak nebudou týkat Petry Kvitové, Nicole Vaidišové, Lucie Hradecké ani Barbory Záhlavové-Strýcové. .

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist