de Schepper Kenny

de Schepper Kenny

36
muž
Francie
Datum nar.:
29. 5. 1987
Výška:
203 cm
Váha:
100 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 550. / 62.
čtyřhra: 768. / 152.

Brown zahrál vítězný úder a vzdal. Za stavu 7-6 a 5-2 byl tři míčky od postupu

ATP MONTPELLIER - Dustin Brown musel vzdát takřka vyhraný zápas. V prvním kole halového turnaje v Montpellier proti domácímu Nicolasi Mahutovi zahrál za stavu 7-6 a 5-2 vítězný bekhend jednoruč a byl tři míčky od postupu, zároveň se však s bolestivou grimasou chytil za záda a padl k zemi. Pokračovat ve hře už nemohl a skvěle rozehraný boj o první letošní výhru na okruhu ATP skrečoval. Přitom stejně pro něj skončil i loňský ročník.

Montpellier: Přesilu Francouzů v semifinále narušil jen Němec Zverev

ATP MONTPELLIER - Do semifinále halového turnaje ve francouzském Montpellier se dostali tři domácí tenisté. Mohlo jich být dokonce kompletní kvarteto, tomu však zabránil německý mladík Alexander Zverev. Ten si o finále zahraje s Jo-Wilfriedem Tsongou.

Montpellier: Zverev vyřadil Čiliče, Gasquet vyhrál první zápas sezony

ATP MONTPELLIER - Osmnáctiletý Němec Alexander Zverev si v hale ve francouzském Montpellier připsal svůj třetí skalp hráče Top 20, když si vyšlápl na nasazenou dvojku Chorvata Marina Čiliče. Vypadl i Gaël Monfils, naopak nejvýše nasazený obhájce titulu Richard Gasquet porazil Lotyše Gulbise a zvládl tak svůj první letošní zápas.

Hopman Cup: Kyrgios znovu vybojoval dva body, Australané budou hrát o titul

Australští tenisté vybojovali po dlouhých 13 letech postup do finále Hopmanova poháru. Domácí zástupci Nick Kyrgios a Daria Gavrilovová si účast v něm zajistili až v dramatické smíšené čtyřhře proti francouzskému páru De Schepper/Garciaová, který porazili 6-4 2-6 a 11-9.

Kyrgios dovedl Austrálii k výhře nad Murrayho Británií

HOPMAN CUP - Zelený tým Austrálie udělal na domácím Hopman Cupu důležitý krok v boji o finále. Po výhře nad Německem zdolal i Velkou Británii a hlavní zásluhu na tom má Nick Kyrgios. Ten totiž poprvé v kariéře porazil Andyho Murrayho a pak s Darjou Gavrilovovou vyhráli rozhodující mix.

Zraněná Serena na Hopman Cupu nenastoupila. Američané bez ní prohráli

HOPMAN CUP - Serena Williamsová nenastoupila ke svému prvnímu zápasu v nové sezoně. Světová jednička kvůli zánětu v koleni vynechala na Hopman Cupu duel proti Ukrajině, nicméně věří, že už zítra nastoupí proti Austrálii. Američané dnes v Perthu bez své hvězdy nestačili na Ukrajinu, když náhradnice Victoria Duvalová, jež se vrací po vyléčení rakoviny, prohrála s Jelinou Svitolinovou a Jack Sock neuspěl proti Alexanderu Dolgopolovovi.

Monfils je zraněný, odhlásil se z Hopman Cupu

Francouzský tenista Gaël Monfils nebude hrát na nadcházejícím Hopmanově poháru. Z turnaje smíšených týmů, kde měl vytvořit dvojici s Caroline Garciaovou, se na poslední chvíli odhlásil kvůli zranění nohy. V Perthu ho nahradí 148. hráč světa Kenny De Schepper.

Francouzům se v Montpellier daří, v úterý uspělo všech pět domácích zástupců

ATP MONTPELLIER - Všech pět francouzských tenistů v úterý zvládlo vstup do domácího halového turnaje v Montpellier. Benoit Paire, Kenny De Schepper, Edouard Roger-Vasselin, Paul-Henri Mathieu a Lucas Pouille se tak mohou těšit na souboje proti největším favoritům na titul.

Berdych si poradil s Fallou a otec Rosol uspěl v pětisetové bitvě. Veselý dohrál

Do Australian Open úspěšně vstoupili také čeští tenisté. Tomáš Berdych vykročil za obhajobou loňského semifinále, když si s Kolumbijcem Fallou poradil ve třech setech. Po pětisetové bitvě se do 2. kola dostal také novopečený otec Lukáš Rosol, naopak Jiří Veselý v Melbourne nenaváže na triumf z Aucklandu.

Berdych zdolal Mannarina ve třech setech. Pro Rosola sezona skončila

ATP PAŘÍŽ - Tomáš Berdych musel ve svém úvodním zápase na turnaji Masters 1000 v Paříži bojovat téměř dvě a půl hodiny, domácího Mannarina ale nakonec udolal. Naopak Lukáš Rosol už se může vydat na zaslouženou dovolenou po své životní sezoně, neboť nepovedený závěr roku nezmírnil ani v metropoli Francie, kde už vypadl i že čtyřhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist