Delic Amer

Delic Amer

41
muž
Bosna a Herceg.
Datum nar.:
30. 6. 1982
Výška:
196 cm
Váha:
93 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 60.
čtyřhra: - / 74.

Na Australian Open se porvali fanoušci

Velké starosti s fanoušky měli dnes pořadatelé Australian Open. V Melbourne se strhla hromadná bitka mezi srbskými a bosenskými diváky, kteří se do sebe pustili po utkání Novaka Djokoviče a Amera Delice. Proti násilníkům zasáhla policie, která dva muže zadržela a zhruba 30 lidí vyvedla ven z areálu.

Djokovič zdolal Deliče ve čtyřech setech

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Srbský tenista Novak Djokovič ztratil v cestě za obhajobou titulu na Australian Open první set, když ve třetím kole porazil Amera Deliče ze Spojených států 6-2 4-6 6-3 7-6. Dohrál už nejstarší účastník letošní dvouhry mužů Santoro, kterého zastavil Andy Roddick.

Delic se omluvil Mathiemu. Kvůli fanouškům

Bouřlivá atmosféra poznamenaná etnickými urážkami mezi bosenskými a srbskými fanoušky v hledišti provázela dnešní utkání Amera Delice a Paula-Henriho Mathieua ve druhém kole Australian Open. Bosenský rodák Delic, jenž reprezentuje USA, se nyní obává, aby napětí mezi diváky nenarušilo jeho příští zápas, v němž se utká se Srbem Novakem Djokovičem.

Berdych Dabulovi nedal šanci. Federera čeká Safin

Český tenista Tomáš Berdych dnes ztratil pouhých pět gamů v souboji s Argentincem Dabulem a v Melbourne ho dělí už jen jedna výhra od zopakování loňského osmifinále. V něm by mohl opět narazit na Švýcara Federera, kterého v cestě za 14. grandslamovým titulem čeká Marat Safin.

Zklamaný Gremelmayr vyřadil Safina, v semifinále vyzve Roddicka

ATP LOS ANGELES - Bývalá světová jednička Marat Safin prohrál ve čtvrtfinále turnaje v Los Angeles s německým tenistou Denisem Gremelmayrem. Pátý nasazený Rus sice získal první set 6-3, ale následně prohrál 3-6 2-6 a musí dál čekat na turnajový titul. Ten získal naposledy v roce 2005, kdy triumfoval na Australian Open.

Roddick a Del Potro v LA nezaváhali, Moya dohrál

ATP LOS ANGELES - Nejvýše nasazený tenista Andy Roddick zvládl svůj úvodní zápas na turnaji v Los Angeles, když nezaváhal s Dušanem Vemičem. Postoupil i třetí nasazený Del Potro, naopak turnajová sedmička Carlos Moya skončila na raketě domácího kvalifikanta Amera Deliče.

Preview: Moya - Delic

Jako třetí v pořadí dnes nastoupí na Straus stadium v Los Angeles ke svému utkání druhého kola Carlos Moya a Amer Delic. Oba hráči se potkali pouze jednou. Před čtyřmi lety na US Open zvítězil ve čtyřech setech španělský tenista.

Hewitt titul v Las Vegas neobhájí

S dvouhrou na tenisovém turnaji v Las Vegas se předčasně rozloučil druhý nasazený hráč Lleyton Hewitt. Australský favorit podlehl ve druhém kole francouzskému soupeři Julienu Benneteauovi 3:6 a 5:7 a přišel tak o šanci zopakovat loňský triumf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist