Duan Ying-Ying

Duan Ying-Ying

34
žena
Čína
Datum nar.:
3. 7. 1989
Výška:
186 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 60.
čtyřhra: - / 17.

Krejčíková se Siniakovou otevřely sezonu triumfem. V Shenzhenu je nezastavilo ani domácí duo

WTA SHENZHEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vstoupily do nové sezony ziskem pátého společného titulu. Nejvýše nasazené Češky ovládly turnaj WTA International v čínském Shenzhenu, když ve finále porazily ve třech setech domácí dvojici Ying-Ying Duan a Saisai Zheng.

Babosová s Mladenovicovou na Roland Garros slaví druhý grandslamový triumf

FRENCH OPEN - Timea Babosová a Kristina Mladenovicová po loňském triumfu na Australian Open slaví druhý společný grandslamový titul. Ve finále French Open maďarsko-francouzská dvojice přehrála 6-2 6-3 čínskou dvojici Ying-Ying Duan a Saisai Zheng.

Kr. Plíšková a Vondroušová začaly v Indian Wells vítězně. Šarapovová vypadla

WTA INDIAN WELLS - V Kalifornii odstartoval první letošní turnaj série WTA Premier Mandatory a české tenistky do něj vstoupily vítězstvím. Kristýna Plíšková si poradila s Číňankou Ying-Ying Duan a může se chystat na souboj se světovou jedničkou Simonou Halepovou, Markéta Vondroušová pak smetla domácí Madison Brengleovou. Ze hry venku je překvapivě Maria Šarapovová, jež prohrála s Japonkou Ósakaovou a utrpěla třetí porážku v řadě.

Dauhá: Vondroušová v kvalifikaci smetla Lisickou, další dvě Češky vypadly

WTA DAUHÁ - Markéta Vondroušová vstoupila do dvoukolové kvalifikace turnaje WTA Premier 5 v Dauhá hladkou výhrou nad bývalou wimbledonskou finalistkou Sabinou Lisickou z Německa, kterou smetla za hodinu hry. Naopak další dvě Češky Barbora Krejčíková a Tereza Martincová neuhrály ani set.

Siniaková a Kristýna Plíšková jsou v Shenzhenu ve čtvrtfinále. Čeká je vzájemná bitva

WTA SHENZHEN - Výsledky v čínském Shenzhenu vykrystalizovaly v české čtvrtfinále. Mezi osmičkou nejlepších se bez ztráty setu dostaly loňská šampionka Kateřina Siniaková, která si dnes poradila s domácí Yafan Wang, a po výhře nad Rumunkou Bogdanovou také Kristýna Plíšková, jež v Číně obhájila svůj rok starý výsledek.

23. výhra v řadě. Kvitová s Češkami často neprohrává, poradila si i s Kristýnou Plíškovou

WTA PEKING - Petra Kvitová vyhrála proti své krajance 23. zápas v řadě. Dnes v Pekingu ji poprvé vyzvala Kristýna Plíšková, kterou dvojnásobná wimbledonská šampionka přehrála ve dvou setech a postoupila tak do druhého kola.

Qiang Wang potvrzuje životní formu i v Kuala Lumpuru

WTA KUALA LUMPUR - Qiang Wang pokračuje ve výborné formě. Po čtvrtfinálové účasti na turnaji WTA Premier 5 v Dubaji se po týdnu znovu probojovala mezi nejlepších osm. Na podniku WTA International v malajském Kuala Lumpuru smetla v čínském derby dvakrát 6-1 Saisai Zheng. Nasazenou šestku čeká ve čtvrtfinále další krajanka Xin-Yun Han.

Nádhernou bitvu plnou zvratů vyhrála Kuzněcovová

AUSTRALIAN OPEN - Tenhle zápas bude nejspíše figurovat v Top 10 za rok 2017! Neuvěřitelnou a zejména kvalitní bitvu svedly ve třetím kole turnajová osmička Světlana Kuzněcovová a bývalá světová jednička Jelena Jankovičová. Z těsného vítězství 6-4 5-7 9-7 se nakonec po 3 hodinách a 36 minutách radovala Ruska. V osmifinále se utká s krajankou Anastasií Pavljučenkovovou.

Strýcová vyhrála i bitvu s Wozniackou. O finále si v Sydney zahraje s Radwaňskou

WTA SYDNEY - Urputnou bitvu na rozpáleném kurtu svedly ve čtvrtfinále turnaje WTA v Sydney Barbora Strýcová a Caroline Wozniacká. Česká tenistka nejprve nevyužila nadějné vedení, ale nakonec bývalou světovou jedničku po třech a půl hodinách udolala 7-5 6-7 6-4. V semifinále vyzve světovou trojku Agnieszku Radwaňskou.

Kr. Plíšková odvrátila mečboly proti Sevastovové, v Shenzhenu postoupila i Siniaková

WTA SHENZHEN - Českým tenistkám se v Shenzhenu povedl vstup do nové sezony. Kristýna Plíšková předvedla parádní obrat proti nasazené šestce Anastasiji Sevastovové, s níž prohrávala už 0-4 ve třetím setu a dokonce čelila dvěma mečbolům. Ve dvou setech zvítězila Kateřina Siniaková, kterou čeká souboj se Simonou Halepovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist