Dustov Farrukh

Dustov Farrukh

37
muž
Uzbekistán
Datum nar.:
22. 5. 1986
Výška:
193 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 98.
čtyřhra: - / 176.

Rosol a Štěpánek postoupili v mrazivém Mnichově do 2. kola. Veselý hladce prohrál

ATP MNICHOV - Po čtyřhodinovém čekání zaviněném vytrvalým deštěm odstartoval v mrazivém Mnichově program druhého hracího dne a necelá hodina stačila Lukáši Rosolovi i Radku Štěpánkovi k snadnému postupu do 2. kola. Z Čechů neuspěl pouze finalista z Bukurešti Jiří Veselý.

Štěpánek prošel kvalifikací, v Mnichově se vrací na okruh ATP

Radek Štěpánek se poprvé od loňského US Open představí v hlavní soutěži na okruhu ATP. Na antukovém turnaji v Mnichově dnes vyhrál i třetí zápas v kvalifikaci a završil tak návrat po sedmiměsíční zdravotní pauze, během níž se ve světovém žebříčku propadl až na 120. místo.

Veselý prohrál s Dustovem a sezona pro něj skončila. Pavlásek v Bratislavě postupuje

CHALLENGER BRATISLAVA - Jiří Veselý se sezonou loučí nečekanou porážkou. Na challengeru v Bratislavě nedokázal využít pozice nasazené jedničky a už v 1. kole vypadl s Uzbekem Dustovem. Spravit si náladu může už jen ve čtyřhře. Uspěl alespoň Adam Pavlásek, který vyhrál bitvu s domácím Mečířem.

Robredo znovu končí v úvodním zápase, prohrál s Gilem

ATP GSTAAD - Tommy Robredo pokračuje v nevýrazných výkonech. Na antuce ve Gstaadu nestačil na Portugalce Frederika Gila a už na šestém z posledních sedmi turnajů vypadl v úvodním zápase. Po zranění se naopak výhrou vrátil Francouz Richard Gasquet.

Dlouhý postoupil do hlavní soutěže v Torontu

ATP TORONTO - Český tenista Lukáš Dlouhý v dnešním kvalifikačním zápase porazil Dustova z Uzbekistánu a v Torontu si tak zahraje v hlavní soutěži. Teprve podruhé v této sezoně. V Kanadě už bylo rozehráno i 1. kolo. Postup si stihli vybojovat Gasquet, Wawrinka a Kiefer. Následně program prvního dne narušil déšť.

V Torontu začíná i s Dlouhým kvalifikace na turnaj série Masters

V kanadském Torontu dnes začíná kvalifikace na šestý turnaj sezony série Masters. Do hlavní soutěže jsou přihlášeni čeští tenisté Radek Štěpánek a Tomáš Berdych, z kvalifikace se je pokusí doplnit ještě Lukáš Dlouhý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist