Duval Victoria

Duval Victoria

28
žena
USA
Datum nar.:
30. 11. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 87.
čtyřhra: - / 383.

Ukrajina je podruhé ve finále Hopman Cupu, Češi se rozloučili porážkou

Čeští tenisté si finále Hopmanova poháru nezahrají. Šanci na postup jim vzala Ukrajina, která dnes zdolala i Austrálii Gold a bez porážky vyhrála skupinu A. Pro Jiřího Veselého a Karolínu Plíškovou tak byl zápas s Američany v Perthu posledním vystoupením v soutěži smíšených párů a o jejich prohře 1:2 rozhodl až supertie-break smíšené čtyřhry.

Serena se odhlásila z Hopman Cupu, Plíšková si zahraje s Duvalovou

Karolína Plíšková si proti světové jedničce Sereně Williamsové na Hopmanově poháru nezahraje. Hvězdnou Američanku v úvodu sezony trápí zánět v koleni a dnes oznámila, že z turnaje smíšených dvojic definitivně odstupuje. Ve skupině už místo ní zaskakovala Vicky Duvalová.

Zraněná Serena na Hopman Cupu nenastoupila. Američané bez ní prohráli

HOPMAN CUP - Serena Williamsová nenastoupila ke svému prvnímu zápasu v nové sezoně. Světová jednička kvůli zánětu v koleni vynechala na Hopman Cupu duel proti Ukrajině, nicméně věří, že už zítra nastoupí proti Austrálii. Američané dnes v Perthu bez své hvězdy nestačili na Ukrajinu, když náhradnice Victoria Duvalová, jež se vrací po vyléčení rakoviny, prohrála s Jelinou Svitolinovou a Jack Sock neuspěl proti Alexanderu Dolgopolovovi.

Američanka Duvalová se vyléčila z rakoviny

Americká tenistka Victoria Duvalová se vyléčila z rakoviny. Osmnáctiletá hráčka, které byl v létě diagnostikován Hodgkinův lymfom, dokončila chemoterapii a je zdravá. Oznámila to na sociálních sítích.

Američanka Duvalová léčí rakovinu. Šance na uzdravení jsou vysoké

Život se s americkou tenistkou Victorií Duvalovou nemazlí. Osmnáctileté účastnici letošního Wimbledonu, která se při svém debutu na londýnském grandslamovém turnaji dostala do druhého kola, podle agentury AP diagnostikovali lékaři Hodgkinův lymfom - jednu z forem rakoviny.

Kar. Plíšková v chladné Praze pomstila svou sestru a je ve čtvrtfinále

ITF PRAHA - Po vypadnutí domácích hvězd Šafářové, Koukalové a Záhlavové-Strýcové už v prvním kole se oči českých fanoušků na turnaji ITF v Praze upínají ke Karolíně Plíškové. Ta sice měla namále také už v úvodním zápase, dnes už se ale může těšit na páteční čtvrtfinále, do kterého postoupila také Tereza Smitková.

Češky dnes ve Stromovce selhaly. Končí i Koukalová či Záhlavová-Strýcová

ITF PRAHA - Ani jedna z pěti českých tenistek se dnes na domácím turnaji ITF v Praze nedokázala dostat do 2. kola. Překvapivě skončily nasazené Klára Koukalová a Barbora Záhlavová-Strýcová, i Kristýna Plíšková, Kateřina Siniaková a Andrea Hlaváčková.

Benešová je zpět. V Acapulku pod novým jménem Melzerová prohrála

WTA ACAPULCO - Po roce a půl se na kurty vrátila česká tenistka Iveta Benešová-Melzerová. Jednatřicetiletá Češka první zápas od US Open 2012 vyhrát nedokázala, v Acapulku podlehla talentované Američance Victorii Duavalové.

Duvalová, přemožitelka Stosurové, vyrůstala na Haiti. Teď trénuje u Bollettieriho

Když bylo Victorii Duvalové sedm let, držel ji ozbrojený zloděj jako rukojmí, před třemi lety se zase její otec vyhrabal ze závalu po zemětřesení na Haiti abyl v ohrožení života. V úterý se však sedmnáctiletá americká tenistka dočkala prvního velkého vítězství - na úvod posledního grandslamu sezony US Open porazila předloňskou šampionku a jedenáctou hráčku světa Australanku Samanthu Stosurovou 5-7 6-4 6-4.

Předloňská šampionka Stosurová prohrála v 1. kole se sedmnáctiletou Duvalovou!

US OPEN - Zatím největším překvapením letošního US Open je vyřazení šampionky roku 2011 a loňské čtvrtfinalistky Samanthy Stosurové. Zkušená Australanka letos končí senzačně už v 1. kole, v němž nestačila na teprve sedmnáctiletou domácí naději Victorii Duvalovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist