Erakovic Marina

Erakovic Marina

36
žena
Nový Zéland
Datum nar.:
6. 3. 1988
Výška:
174 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 39.
čtyřhra: - / 25.

Bacsinszká v Rabatu vybojovala čtvrtý titul

WTA RABAT - Nejvýše nasazená Švýcarka Timea Bacsinszká smetla ve finále marockého turnaje v Rabatu Novozélanďanku Marinu Erakovicovou 6-2 6-1 a získala tak čtvrtý titul v kariéře.

Wozniacká začala očekávanou výhrou, s Loebovou ztratila jen dvě hry

US OPEN - Dvojnásobná finalistka Caroline Wozniacká zahájila US Open očekávanou výhrou nad domácí Jamie Loebovou. Na startu posledního grandslamu sezony nezaváhaly ani další favoritky Simona Halepová, Angelique Kerberová či Garbine Muguruzaová, jež vyhrála poprvé od finále Wimbledonu.

Los US Open: Berdycha vyzve Fratangelo, Kvitová čeká na kvalifikantku

V New Yorku byl rozlosován poslední grandslam sezony US Open. Čeští tenisté se v prvním kole vyhnou nasazeným soupeřům, naopak hned pět Češek půjde proti papírovým favoritkám z druhé světové desítky. Tomáše Berdycha vyzve domácí Fratangelo, Lucie Šafářová bude čelit ve formě hrající Ukrajince Lesje Curenkové, Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou čekají na soupeřky z kvalifikace.

Siniaková vyřadila Petkovicovou a je v osmifinále, v Birminghamu postupuje i Strýcová

Zatímco ve včerejších zápasech úvodního kola turnaje v Birminghamu české tenistky zářily, dnešní den zakončily s padesátiprocentní úspěšností. Svou první soupeřku porazila jen Barbora Strýcová, která ve třech setech přehrála Rumunku Niculescuovou a po více než měsíci se raduje z vítězství. Tereza Smitková neuhrála ani set se Srbkou Jankovičovou a stejně dopadla Petra Cetkovská v duelu s Novozélanďankou Erakovicovou. V podvečer však překvapila Kateřina Siniaková, jež v zápase již 2. kola zdolala Němku Petkovicovou.

Giorgiová 'přežila' 21 es z rakety Krajicekové a je ve čtvrtfinále

WTA HERTOGENBOSCH - Camila Giorgiová na trávě ožívá. Dnes v Hertogenboschi ji proti Krajicekové nezlomilo ani 21 es z rakety nizozemské soupeřky a postoupila do čtvrtfinále.

Bylo to utrpení, řekla o své výhře Kvitová

Výraz v obličeji Petry Kvitové v prvním kole Roland Garros nevěštil nic dobrého. Světová čtyřka vypadala hodně utrápeně, v chladném dnu na pařížské antuce ani trochu nezářila, ale postup nakonec přeci jen vybojovala.

Kvitová vydřela v Paříži postup, Smitková zvládla debut s přehledem

Petra Kvitová vybojovala na Roland Garros postup do druhého kola. Světová čtyřka se dnes trápila skoro dvě a půl hodiny s Novozélanďankou Erakovicovou, kterou udolala po setech 6-4 3-6 a 6-4. Při své premiéře v Paříži uspěla Tereza Smitková, která ve dvou setech porazila Američanku Townsendovou.

3. den na Roland Garros: Start čeká na Kvitovou a zbylé čtyři Čechy

Zbývající pětice českých tenistů se dnes na Roland Garros dočká vstupu do turnaje a pokusí se rozšířit řady sedmi Čechů, kteří v předchozích dnech postoupili do 2. kola. Program na centrálním dvorci Philippa Chatriera zahájí světová čtyřka Petra Kvitová, kterou v prvním kole čeká Marina Erakovicová, a uzavře ho Andrea Hlaváčková proti Sereně Williamsové.

Hantuchová v Pattayi zdolala Erakovicovou a je krok od třetího titulu. Čeká ji Tomljanovicová

WTA PATTAYA - Daniela Hantuchová zdolala v semifinále Marinu Erakovicovou a na turnaji v Pattayi postoupila už potřetí v kariéře do finále. O třetí titul si vítězka turnaje z let 2011 a 2012 zahraje Aljou Tomljanovicovou, která udolala sedmou nasazenou Portoričanku Puigovou.

Hantuchová prolétla v Pattayi do semifinále, další bývalá šampionka Zvonarevová dohrála

Slovenskou tenistku Danielu Hantuchovou dělí už jen dvě výhry od zisku třetího titulu na podniku WTA v Pattayi. Vítězka turnaje z let 2011 a 2012 dnes porazila Číňanku Ying-Ying Duan a postoupila do semifinále. Před jeho branami vypadla další zdejší dvojnásobná vítězka Věra Zvonarevová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist