Ferrero Juan Carlos

Ferrero Juan Carlos

44
muž
Španělsko
Datum nar.:
12. 2. 1980
Výška:
182 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 198.

Pro velké zápasy se narodil. A pořád je na 60 procentech svého potenciálu, říká Alcarazův trenér Ferrero

V devatenácti letech vyhrál US Open a stal se nejmladší světovou jedničkou, podle trenéra Juana Carlose Ferrera však španělský tenista Carlos Alcaraz zatím naplnil potenciál jen z 60 procent.

Do tenisové Síně slávy nikoho nezvolili, neuspěli Moya, Ferrero ani Ivanovičová

Poprvé v historii nebyli do tenisové Síně slávy zvoleni žádní noví členové. Pro letošní uvedení nezískal potřebný počet hlasů nikdo z šesti kandidátů, jimiž byli Srbka Ana Ivanovičová, Italka Flavia Pennettaová, Španělé Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero a někdejší deblistky Cara Blacková ze Zimbabwe a Lisa Raymondová z USA. Informovala o tom agentury AP.

Ivanovičová, Pennettaová, Moya či Ferrero jsou v nominaci do Síně slávy

Ana Ivanovičová, Flavia Pennettaová, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero jsou mezi šesticí tenistů nominovaných na vstup do mezinárodní Síně slávy. Spolu s nimi se budou o místo v hvězdné společnosti ucházet deblistky Cara Blacková a Lisa Raymondová. Výsledek hlasování o jejich přijetí bude znám na začátku roku 2022.

Hewitt vyhrál hlasování fanoušků o uvedení do Síně slávy

Dvojnásobný grandslamový šampion Lleyton Hewitt vyhrál hlasování fanoušků o zařazení do tenisové Síně slávy a dostane tak maximální tříprocentní bonus k hlasům od hlavní skupiny volitelů. Na druhém místě skončila Lisa Raymondová a jedno procento získá Jonas Björkman. O vstup do Síně slávy se letos ucházejí také Juan Carlos Ferrero a Sergi Bruguera.

Bývalý kouč Ferrero o Zverevovi: Během zápasů neudrží výkonnost, během tréninků protestuje

Alexander Zverev má tři tituly z podniků Masters, má trofej z Turnaje mistrů. Na grandslamech se ale jen jednou dostal do semifinále. Podle jeho bývalého trenéra Španěla Juana Carlose Ferrera má třiadvacetiletý Němec problém s udržením koncentrace. A to jak v zápasech, tak v trénincích.

Zverev angažoval superkouče. S přípravou na US Open mu pomáhá Ferrero

Bývalý lídr světového žebříčku Juan Carlos Ferrero rozšířil trenérský tým talentovaného Němce Alexandera Zvereva. Sedmatřicetiletý Španěl mu pomáhá s přípravou na turnaje hrané na tvrdém povrchu, které vyvrcholí US Open.

Plánuje návrat? Bývalá světová jednička a grandslamový šampion Ferrero se v Barceloně představí ve čtyřhře

Že bychom se dočkali návratu bývalé světové jedničky ve dvouhře? Sedmatřicetiletý grandslamový šampion Juan Carlos Ferrero se dnes představí ve čtyřhře na akci ATP 500 na domácí půdě ve španělské Barceloně, kde nastoupí spolu s o dvanáct let mladším krajanem Pablem Carreñem. Otázkou je, zda Španěl opravdu plánuje návrat, nebo si chce po čtyřech a půl letech "jen zahrát".

Ferrero bude dělat Garcíovi nosiče holí

Bývalý nejlepší tenista světa Juan Carlos Ferrero se v polovině prosince představí v nové roli. Vítěz French Open z roku 2003 bude jako nosič holí pomáhat krajanovi Sergiu Garcíovi k obhajobě vítězství na golfovém turnaji Thailand Open.

Rok odchodů. S tenisem letos skončily tři bývalé světové jedničky

Ještě téměř měsíc mají tenisté na to, aby oznámili, že letošní sezona byla jejich poslední. I kdyby už ale žádné další 'sbohem' nepřišlo, budou mnozí fanoušci na tento rok vzpomínat jako na ten, v němž se s profesionálním tenisem rozloučilo několik velkým jmen. Pojďme si je připomenout.

Roddick v exhibici porazil Murrayho, o návratu neuvažuje

Finále exhibičního klání v Miami pro šest pozvaných hráčů si zahrají Španěl Nicolás Almagro a Andy Roddick, který již v tenisovém 'důchodu' porazil vítěze US Open Andyho Murrayho. O návratu na profesionální okruh ale prý neuvažuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist