Giustino Lorenzo

Giustino Lorenzo

32
muž
Itálie
Datum nar.:
10. 9. 1991
Výška:
180 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 324. / 127.
čtyřhra: 1273. / 151.

Veselý slaví v Ostravě úspěšný návrat na kurty. Začal vydřenou výhrou nad Giustinem

ATP CHALLENGER OSTRAVA - Jiří Veselý odehrál na challengeru v Ostravě svůj první soutěžní zápas od US Open a postup do další fáze si pořádně zkomplikoval. Šampion ročníku 2013 vedl včera už 6-3 5-1 a měl k dispozici i tři mečboly, ale ani jednu šanci neproměnil a v dnešní dohrávce musel do rozhodujícího setu. Itala Lorenza Giustina nakonec udolal 6-3 6-7(7) 6-2.

Lehečka v Bukurešti vyřadil jedničku Travagliu a je potřetí ve finále challengeru

CHALLENGER BUKUREŠŤ - Jiří Lehečka na antukovém challengeru v rumunské Bukurešti porazil 6-3 7-6 nejvýše nasazeného Itala Stefana Travagliu a potřetí v sezoně i kariéře postoupil do finále. O druhý titul si 19letý Čech, který v rumunské metropoli neztratil ještě ani set, zahraje se Slovákem Filipem Horanským.

Kopřiva v Římě zvládl čtvrtfinálovou dohrávku, první challengerové finále ale nevybojoval

CHALLENGER ŘÍM 2 - Vít Kopřiva v Římě v dohrávce třetího setu čtvrtfinále proti domácímu Lorenzu Giustinovi prohrál úvodní dva gamy, ale vývoj otočil, zvítězil 1-6 7-5 6-3 a podruhé v kariéře a poprvé na antuce postoupil do semifinále challengeru. V něm ještě dnes nastoupil proti domácímu Andreovi Pellegrinimu, premiérové finále však 23letý Čech vybojovat nedokázal.

Ital Giustino v druhém nejdelším zápase French Open slavil první výhru na grandslamu

Lorenzo Giustino při svém debutu na French Open udolal v historicky druhém nejdelším zápase turnaje po 6 hodinách a 5 minutách boje 18-16 v pátém setu domácího Corentina Mouteta a v 29 letech si připsal svou premiérovou výhru v hlavní soutěži grandslamu.

Štěpánek v Dauhá otočil kvalifikační zápas s Giustinim

ATP DAUHÁ - Radek Štěpánek se ve svém prvním zápase sezony 2017 nečekaně zapotil. Osmatřicetiletého českého veterána v prvním kole kvalifikace podniku ATP 250 v katarském Dauhá trápil téměř tři hodiny Ital Lorenzo Giustini

Rosol ve Vídni končí už v kvalifikaci, po čtyřech letech vypadne z Top 100

ATP VÍDEŇ - Lukáš Rosol skončil na turnaji ATP 500 ve Vídni v 1. kole kvalifikace, když po boji prohrál i čtvrtý vzájemný souboj s Němcem Benjaminem Beckerem. Jednatřicetiletý Čech tak v rakouské metropoli neobhájí loňské čtvrtfinále a poprvé od července 2012 vypadne z Top 100.

Veselý i Rosol jsou na challengeru v Praze v semifinále

Ve formě hrající tenista Jiří Veselý postoupil po vítězství dvakrát 6-2 nad Španělem Rubenem Ramirezem Hidalgem do semifinále challengeru Prague Open. Vítěz prostějovského challengeru Czech Open z minulého týdne si připsal osmou vítěznou dvouhru v řadě a navíc znovu neztratil ani set. V semifinále je i turnajová jednička Lukáš Rosol.

Štěpánek a Pospíšil vyhráli už pošesté v řadě, daří se jim i v Monsu

CHALLENGER MONS - Výbornou formu si i do belgického Monsu přivezli Radek Štěpánek a Jaroslav Pospíšil, kteří minulý týden vyhráli challengery v Orleánsu, respektive v Sibiu. Štěpánek v Belgii začal očekávanou výhrou nad Italem Giustinem, Pospíšil však zvládl přechod z antuky do haly na tvrdý povrch a překvapil nasazeného Nizozemce Huta-Galunga.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist