Goerges Julia

Goerges Julia

35
žena
Německo
Datum nar.:
2. 11. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 12.

Němka Görgesová v 31 letech ukončila kariéru

Německá tenistka Julia Görgesová se rozhodla ukončit v jednatřiceti letech kariéru. Semifinalistka Wimbledonu z roku 2018, jež letos naposledy hrála na Roland Garros, to oznámila na sociálních sítích.

Na červencové turnaje do Berlína se chystají Thiem, Zverev, Kyrgios, Svitolinová či Bertensová

Dominic Thiem, Alexander Zverev a Nick Kyrgios by měli být hlavními hvězdami exhibičních tenisových turnajů, které jsou naplánovány na červenec do Berlína. První akce se odehraje od 13. do 15. července na trávě na stadionu Steffi Grafové, druhá bude následovat od 17. do 19. července na tvrdém povrchu v hangáru na uzavřeném letišti Tempelhof.

Görgesová: Kondici si udržuju ve vlastní posilovně. Chybí mi kontakt s přáteli a týmem

Julia Görgesová se v době tenisové pauzy udržuje v kondici ve své vlastní posilovně, kterou si nemůže vynachválit. V rozhovoru pro Sport1 si také pochvalovala dlouhodobé spaní v jedné posteli. Zkušené německé tenistce však chybí kontakt s přáteli i svým týmem. A co si myslí o odložení French Open?

Serena v Aucklandu dál útočí na první titul po mateřské pauze. Wozniacká vyřadila obhájkyni Görgesovou

WTA AUCKLAND - Serena Williamsová v Aucklandu pokračuje v útoku na první titul po mateřské pauze a premiérový triumf od Australian Open 2017. Nasazená jednička si ve čtvrtfinále poradila s Němkou Laurou Siegemundovou. Caroline Wozniacká na jednom ze svých posledních turnajů kariéry stále pokračuje, v dnešním čtvrtfinále po hladké výhře vyřadila vítězku posledních dvou ročníků Julii Görgesovou. Serena s Wozniackou pak společně postoupily do finále čtyřhry.

Serena v Aucklandu po obratu zdolala krajanku McHaleovou, ve čtvrtfinále je i Wozniacká

WTA AUCKLAND - Serena Williamsová v Aucklandu zatím úspěšně potvrzuje roli nasazené jedničky a největší favoritky a dál útočí na svůj první triumf po mateřské pauze. Osmatřicetiletá Američanka ve druhém kole po obratu zdolala krajanku Christinu McHaleovou. Ve čtvrtfinále je i s kariérou se pomalu loučící Caroline Wozniacká, která zdolala ve třech setech Američanku Lauren Davisovou a může se chystat na duel s dvojnásobnou obhájkyní titulu Julií Görgesovou.

Serena začala v Aucklandu hladkým vítězstvím nad Giorgiovou, uspěla i Wozniacká

WTA AUCKLAND - Serena Williamsová netradičně zahajuje letošní sezonu na jedné z generálek před Australian Open. Nasazená jednička v novozélandském Aucklandu v prvním kole přehrála kvalifikantku Camilu Giorgiovou, kterou porazila i v pátém vzájemném souboji. Úvodní zápas zvládla i Caroline Wozniacká, jež hraje jeden ze svých posledních turnajů kariéry a účastní se právě s Williamsovou deblové soutěže.

Muchová je po semifinále v Moskvě poprvé v Top 30, Strýcová se vrátila na post deblové jedničky

Karolína Muchová se po semifinálové účasti v moskevské hale posunula na nové žebříčkové maximum 26. místo a je poprvé v Top 30, navíc si zajistila start na "malém Turnaji mistryň" v čínském Zhuhai. Barbora Strýcová se po dvou týdnech vrátila na post deblové světové jedničky.

Léčba Bartoliovou zabrala. Ostapenková v Lucemburku překazila Görgesové obhajobu titulu a slaví třetí triumf

WTA LUCEMBURK - Lotyška Jelena Ostapenková přes rok nevyhrála víc jak dva zápasy po sobě, na začátku října však angažovala do role trenérky Francouzku Marion Bartoliovou a bilanci pod jejím vedením má po dvou turnajích jedno finále a jeden titul. Ten dnes získala v Lucemburku, kde dvaadvacetiletá vítězka předloňského Roland Garros porazila loňskou šampionku Julii Görgesovou z Německa a oslavila svůj celkově třetí triumf.

Přes rok nebyla v semifinále, teď je Ostapenková podruhé v řadě ve finále

WTA LUCEMBURK - Během 15 měsíců Jelena Ostapenková nevyhrála víc jak dva zápasy po sobě a jen jednou byla ve čtvrtfinále, za poslední dva týdny se však dvakrát dostala až do finále. V hale v Lucemburku se do něj dvaadvacetiletá Lotyška prodrala po obratu proti o rok mladší Rusce Anně Blinkovové. O třetí titul si vítězka Roland Garros z roku 2017 zahraje s loňskou šampionkou Němkou Julií Görgesovou.

Kristýna Plíšková v Lucemburku prohrála maraton s Puigovou

WTA LUCEMBURK - Kristýna Plíšková v utkání druhého kola v hale v Lucemburku odvrátila všech 16 brejkbolů a nastřílela 28 es, přesto s předloňskou finalistkou Mónicou Puigovou po téměř tříhodinovém maratonu prohrála. Puigová, která vyhrála dva zápasy v řadě poprvé od French Open a do čtvrtfinále se probojovala po téměř půl roce, bude o semifinále bojovat se Soranou Cirsteaovou, nebo obhájkyní titulu Julií Görgesovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist