Gregorc Luka

Gregorc Luka

40
muž
Slovinsko
Datum nar.:
14. 2. 1984
Výška:
190 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 172.
čtyřhra: - / 557.

Ve hře o US Open zůstali čtyři čeští tenisté

US OPEN kvalifikace - Čtyři čeští tenisté jsou jen jedno vítězství od postupu do hlavní soutěže tenisového US Open. O premiéru na grandslamovém turnaji bude usilovat Lukáš Rosol, kterého v rozhodujícím utkání čeká domácí Donald Young.

Rosol zahájil challenger v Ostravě výhrou

CHALLENGER OSTRAVA - V ostravských Komenského Sadech byl dnes odstartován challengerový turnaj dotovaný částkou 50.000 dolarů. Hlavní favorité ani loňský vítěz Vaněk se na kurtech zatím nepředstavili, vstup do turnaje však zvládl první český zástupce Lukáš Rosol.

Čilič si v New Havenu zahraje první finále ATP

Chorvat Marin Čilič dnes bude hrát poprvé v kariéře ve finále turnaje ATP. Devatenáctiletý tenista se do něho kvalifikoval po semifinálové výhře 6:3, 6:3 nad Lukou Gregorcem ze Slovinska. O premiérový titul bude bojovat proti domácímu Američanovi Mardymu Fishovi.

Verdasco: Vítězství chci věnovat obětem v Madridu

Nasazené jedničky spojeného turnaje mužů a žen v New Havenu jsou už v semifinále. Roli favoritů včera splnili Ruska Anna Čakvetadzeová i Španěl Verdasco, který své vítězství věnoval obětem tragédie na letišti v Madridu.

Minář v New Havenu dohrál

Turnaj v New Havenu skončil pro Iva Mináře ve třetím kole. Český tenista v utkání s nejvýše nasazeným Fernandem Verdascem uhrál pouze čtyři gamy. Ve čtvrtfinále se Verdasco střetne s Němcem Mischou Zverevem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist