Greul Simon

Greul Simon

43
muž
Německo
Datum nar.:
13. 4. 1981
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 55.
čtyřhra: - / 121.

Veselý vyhrál v Turecku poprvé challenger

Devatenáctiletý Jiří Veselý vyhrál v tureckém Mersinu poprvé challenger ATP. Vítěz tří letošních turnajů kategorie Futures ve finále nedal šanci výše postavenému Němci Simonu Greulovi a úspěch slavil po vítězství dvakrát 6-1.

Veselého nesrazil ani prohraný set, po obratu je už ve finále

CHALLENGER MERSIN - Jiří Veselý si na antukovém challengeru v tureckém Mersinu znovu vylepšil své dosavadní maximum. Devatenáctiletý český tenista, který až do tohoto týdne nebyl ani ve čtvrtfinále, dnes otočil duel s Němcem Bastianem Knittelem a postoupil již do finále. O titul se v neděli utká s dalším Němcem Simonem Greulem.

Štěpánek návrat na okruh ATP odložil. Vyhráli Federer i Davyděnko

ATP HALLE - Český daviscupový reprezentant Radek Štěpánek měl pokračovat po svém návratu na kurty tento týden v Halle, kde si chtěl vyzkoušet travnatý povrch před blížícím se Wimbledonem. Organizátorům se ale na poslední chvíli omluvil a jeho místo v pavouku zaujal Ruben Bemelmans z Belgie.

Mnichov: Favorité Čilič a Almagro měli namále

ATP MNICHOV - V Bavorsku dnes postoupili všichni nasazení hráči, jednička Čilič a šestka Almagro však měli ve svých zápasech spoustu starostí.

Hájek se dočkal, v Casablance postupuje

Český tenista Jan Hájek se po téměř třech měsících dočkal výhry na okruhu ATP. Vybojoval ho v prvním kole turnaje v Casablance, když porazil šestého nasazeného Simona Greula 7-6 6-4.

Blake úvodním kolem prolétl, s výkonem je spokojený

ATP INDIAN WELLS - Někdejší členové první světové desítky James Blake a David Nalbandian museli v Indian Wells absolvovat už první kolo, na kurtu s tím ale problémy neměli. Oba své soupeře porazili ve dvou setech a chystají se potrápit nasazené tenisty.

Ferrero řádí dál, vítězí i v Acapulku

Už jedenáctý zápas v řadě vyhrál španělský tenista Juan Carlos Ferrero na jihoamerické antuce. Vítěz z Costa do Sauipe a Buenos Aires úspěšně zahájil i turnaj v Acapulku, když smetl Argentince Junquieru 6-2 6-3. Do druhého kola postoupil i nejvýše nasazený Fernando Verdasco, který ale musel otáčet zápas s Italem Fogninim.

Gonzalez potěšil domácí fanoušky, smetl Hernandeze

Několik dlouhých třísetových bitev bylo k vidění ve včerejších zápasech turnaje v chilském Santiagu. K radosti domácích fanoušků se o postup nemusel bát největší favorit turnaje Fernando Gonzalez. Nejvýše nasazený hráč si se Španělem Hernandezem poradil za necelou hodinu 6-2 a 6-1.

Robredo ve větrném Aucklandu po boji postoupil

ATP AUCKLAND - Na Novém Zélandu silně fouká vítr, což znepříjemňuje život tenistům, kteří tento týden hrají v Aucklandu. Problémy s náročnými podmínkami měl i nejvýše nasazený Robredo, postup do čtvrtfinále však nakonec vydřel. Kvůli zranění vzdal Ferrero, na rychlém povrchu se nedařilo antukáři Almagrovi.

Hájek porazil Greula a posune se do Top 100

ATP ČENNAÍ - Český tenista Jan Hájek postoupil na turnaji v Čennaí do druhého kola. Ve svém prvním utkání v nové sezoně dnes porazil šestého nasazeného Simona Greula z Německa 3-6 6-2 6-4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist