Haas Tommy

Haas Tommy

46
muž
Německo
Datum nar.:
3. 4. 1978
Výška:
187 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 82.

Legends Team Cup v Chorvatsku vyhrál výběr Ivana Lendla s Radkem Štěpánkem

První díl nově vzniklé soutěže Legends Team Cup - ATP Champions vyhrál v chorvatské Pule výběr kapitána Ivana Lendla. Tým osminásobného grandslamového šampiona, v jehož barvách hrál také Radek Štěpánek, porazil v kulisách antického kolosea celek wimbledonského šampiona Pata Cashe 12:6. Druhý český zástupce Tomáš Berdych ve výběru poražených kvůli poraněnému ramenu nenastoupil.

Kvitová otočila souboj s Petkovicovou a v hangáru si zahraje další finále

Petra Kvitová si podruhé během tohoto týdne na exhibici Bett1 Aces Berlin poradila s Andreou Petkovicovou. Tentokrát ale musela souboj otáčet, domácí tenistku zdolala až v super tie-breaku. Na tvrdém povrchu v hangáru bývalého letiště Tempelhof tak absolvuje další finále. V něm narazí na Anastasiji Sevastovovou. Mužské finále obstarají Dominic Thiem a Jannik Sinner.

Kvitová v přeloženém finále na titul nedosáhla. V hangáru prohrála finále se Svitolinovou

Petra Kvitová v přeloženém finále exhibičního turnaje Bett1 Aces Berlin neuspěla. Dvojnásobná wimbledonská šampionka na tvrdém povrchu v hangáru na bývalém letišti Tempelhof, kde dnes odstartovala další exhibiční akce, v souboji o titul v super tie-breaku podlehla světové pětce a nasazené jedničce Elině Svitolinové.

Kvitová na trávě v Berlíně přehrála domácí Petkovicovou, v semifinále vyzve Bertensovou

Petra Kvitová na trávě v Berlíně přehrála domácí Andreu Petkovicovou a postoupila do semifinále exhibičního turnaje Bett1 Aces Berlin. V něm zítra na stadionu Steffi Grafové vyzve nasazenou dvojku a světovou sedmičku Kiki Bertensovou.

Haas doplní Djokoviče a Paese při Štěpánkově tenisové rozlučce

Bývalý druhý hráč světového žebříčku Tommy Haas doplní sestavu při rozlučce tenisty Radka Štěpánka s kariérou. Němec se 18. října v pražské O2 areně na akci Český lev se loučí přidá k letošnímu vítězi Wimbledonu a US Open Novaku Djokovičovi ze Srbska a k elitnímu deblistovi Leanderu Paesovi z Indie.

A je to oficiální. Haas ukončil kariéru

Bývalý druhý hráč světa a nyní ředitel prestižního tenisového turnaje BNP Paribas Open Tommy Haas před pár hodinami oficiálně ukončil kariéru profesionálního tenisty. Devětatřicetiletý Němec svou více než dvacetiletou etapu ukončil těsně poté, co jeho blízký kamarád Roger Federer v Indian Wells Tennis Garden ve čtvrtfinále porazil Hyeon Chunga.

Definitivní konec. Haas už se na kurty jako hráč nevrátí

Tommy Haas odehrál poslední soutěžní zápas loni v srpnu, a i když konec kariéry loni avizoval, až doteď ji oficiálně neukončil. Bývalá světová dvojka a vítěz 15 titulů se dle svých slov na kurty už jako hráč nevrátí a bude se soustředit na funkci ředitele turnaje v kalifornském Indian Wells.

Haas dostal divokou kartu a může se těšit na svůj poslední Wimbledon

Tommy Haas si ve své poslední sezoně zahraje Wimbledon. Organizátoři londýnského grandslamu udělili devětatřicetiletému Němci divokou kartu.

Federer se vrátil porážkou. Na trávě nevyužil mečbol proti Haasovi

ATP STUTTGART - Roger Federer utrpěl druhou letošní porážku a znovu poté, co nedokázal udržet rychle nabyté vedení a využít mečbol. Na trávě ve Stuttgartu, kde se na kurty vrátil po více než dvou měsících odpočinku, ztratil náskok setu a brejku proti domácímu veteránovi Tommymu Haasovi.

Berdych v Monaku otočil i souboj s veteránem Haasem, Veselý podlehl Wawrinkovi

ATP MONTE CARLO - Hned na začátku dnešního programu antukového Masters v Monte Carlu se představili oba čeští tenisté. Zatímco Tomáš Berdych otočil nepříznivý vývoj i ve svém druhém letošním zápase na antuce a vyřadil německého veterána Tommyho Haase, Jiří Veselý podlehl ve třech setech favorizovanému Švýcarovi Stanu Wawrinkovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist