Hampton Jamie

Hampton Jamie

34
žena
USA
Datum nar.:
8. 1. 1990
Výška:
173 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 24.
čtyřhra: - / 74.

Šest let nemohla hrát. Ani po operacích to nepůjde. Hamptonová oznámila konec kariéry

Jamie Hamptonová patřila k velkým talentům, v žebříčku WTA to dotáhla na 24. příčku. Jenže její kariéru zhatila častá zranění. Naposledy se na kurtech objevila na začátku roku 2014, od té doby podstoupila hned několik operací a marně bojovala, aby se mohla na kurty jednou vrátit. Nebylo jí však přáno a kariéru nakonec po vleklých bojích se zdravím ukončila.

Unavení Venus Williamsová a Monfils se odhlásili z generálek na Australian Open

Venus Williamsová a Gaël Monfils se rozhodli dát před Australian Open přednost odpočinku. Američanka se po finálové porážce v Aucklandu se odhlásila z turnaje v Hobartu, Francouz se rovněž kvůli únavě po finálové prohře v Dauhá omluvil pořadatelům v Aucklandu.

O titul z Aucklandu se utkají bývalé světové jedničky Ivanovičová a Venus W.

WTA AUCKLAND - Finále turnaje v Auckladu obstarají bývalé světové jedničky a grandslamové šampionky Ana Ivanovičová s Venus Williamsovou. Srbka do zápasu o titul postoupila bez ztráty setu, když dnes porazila kamarádku Kirsten Flipkensovou, Američanku do finále 'pustila' krajanka Jamie Hamptonová bez boje.

Ivanovičová ještě neztratila set, teď ji čeká kamarádka Flipkensová

WTA AUCKLAND - Ana Ivanovičová má na úvod sezony slušnou formu. Ve třech zápasech ještě neztratila set a postoupila do semifinále. V něm se ale utká s kamarádkou a deblovou partnerkou Kirsten Flipkensovou, s níž jediný vzájemný zápas prohrála.

V Aucklandu Češky dohrály. Sestry Plíškovy zůstaly před branami čtvrtfinále

WTA AUCKLAND - Ze čtyř českých tenistek ve dvouhře turnaje v Aucklandu nezůstala po dvou kolech ani jedna. Dnes vypadly i obě sestry Plíškovy, které nestačily na nasazené soupeřky. Karolína podlehla Belgičance Flipkensové, Kristýna pak prohrála s Američankou Hamptonovou a znovu se tak nedočkala svého premiérového postupu do čtvrtfinále.

Cibulková s Radwaňskou si po půl roce zopakují finále. Polka naposledy nadělovala 'kanáry'

WTA STANFORD - Agnieszka Radwaňská a Dominika Cibulková se ve Stanfordu dostaly poprvé od lednového turnaje v Sydney do finále. Polská tenistka před půl rokem v Austrálii i přes vyrovnaný průběh neztratila ani game a pro slovenskou hráčku tak bude jejich pátý vzájemný souboj příležitostí k odvetě.

Radwaňská zdolala Lepchenkovou a po 6 měsících může postoupit do finále

WTA STANFORD - Plné ruce práce měla ve čtvrtfinále turnaje ve Stanfordu největší favoritka Agnieszka Radwaňská s Varvarou Lepchenkovou. Polka vyhrála až po třísetovém boji a s další Američankou Hamptonovou, s níž před měsícem prohrála, si zahraje o první finále od lednového triumfu v Sydney.

Pět tenistek v Top 40 je v žebříčku na svém maximu

Hned pět tenistek v elitní čtyřicítce se po minulém týdnu objevilo na svém nejlepším umístění v žebříčku WTA. V pořadí mužů se žádné zásadní změny nekonaly.

Vesninová na trávě v Eastbourne vyhrála i druhé letošní finále

WTA EASTBOURNE - Jelena Vesninová sice teprve v lednu na sedmý pokus ukončila své finálové prokletí, dnes však získala titul i ve svém druhém letošním finále. Na trávě v Eastbourne smetla Američanku Jamie Hamptonovou 6-2 6-1 a na podniku WTA Premier si připsala nejcennější turnajové vítězství.

Hamptonová porazila Wozniackou a čeká ji první finále

Američanka Jamie Hamptonová si poprvé v kariéře zahraje ve finále podniku WTA. Třiadvacetiletou tenistku, která si účast na turnaji v Eastbourne musela vybojovat v kvalifikaci, nezastavila ani bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, která se po porážce 7-6 5-7 a 3-6 s generálkou na Wimbledon rozloučila. O titul se Hamptonová utká s Ruskou Jelenou Vesninovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist