Hladíková Tereza

Hladíková Tereza

36
žena
Česká republika
Datum nar.:
14. 4. 1988
Výška:
182 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 197.
čtyřhra: - / 186.

Češky na mezinárodním mistrovství ČR dohrály

Bez českých tenistek už pokračuje mezinárodní mistrovství České republiky v Přerově. V dnešním druhém kole turnaje Zubr Cup s dotací 25.000 dolarů vypadla nejvýše nasazená Sandra Záhlavová a obhájkyně loňského prvenství Tereza Hladíková. Z nasazených hráček skončila také turnajová šestka Rumunka Simona Halepová.

Grönefeldová vyřadila další Češku, Hladíkovou

Česká tenistka Tereza Hladíková při své premiérové účasti na turnaji elitního okruhu WTA vypadla ve druhém kole. Devatenáctiletá Češka dnes v Bad Gasteinu nestačila na sedmou nasazenou Annu-Lenu Grönefeldovou, které podlehla po setech 3-6 a 2-6.

Hladíková v Rakousku neuspěla v kvalifikaci, teď je ve 2. kole

WTA BAD GASTEIN - Tři ze šesti českých tenistek postoupily v rakouském Bad Gasteinu do 2. kola. Po Benešová a Zahlavové-Strýcové uspěla také Tereza Hladíková, která v hlavní soutěži původně startovat ani neměla. Domácí Klaffnerovou porazila ve třech setech a podruhé v kariéře postoupila do 2. kola turnaje WTA.

Hradecká v Bad Gasteinu finále neobhájí

Před rokem tu slavila jeden z největších úspěchů své dosavadní kariéry, letos se s turnajem loučí už v prvním kole. Lucie Hradecká v Bad Gasteinu nezopakuje svou loňskou cestu do finále, hned v úvodu ji vyřadila Španělka Llagosteraová. Lépe se dařilo Ivetě Benešová a Barboře Zahlavové-Strýcové, které si postup do druhého kola vybojovaly.

Tři Češky jsou v Brně ve čtvrtfinále

ITF BRNO - Tři české tenistky Sandra Záhlavová, Tereza Hladíková a držitelka divoké karty Karolína Plíšková postoupily v Brně do čtvrtfinále turnaje RC Sport Trophy s dotací 25.000 dolarů. O největší překvapení dnešních zápasů se postarala Slovenka Lenka Juríková, která vyřadila šestou nasazenou Renatu Voráčovou 6-3 3-6 6-4.

Češky v kvalifikaci na Australian Open propadly

Nikdo ze sedmi českých tenistů, kteří se dnes v noci postavili na kurt, neuspěl v kvalifikaci na grandslamový Australian Open. Ve druhém kole vypadl Lukáš Dlouhý a hned po prvním zápase skončil boj o účast na grandslamovém turnaji pro všech šest jeho krajanek, které do kvalifikace nastoupily.

Hladíková vyhrála halové mistrovství republiky

HALOVÉ MČR ŽEN - Česká tenistka Tereza Hladíková vyhrála mezinárodní halové mistrovství republiky. V dnešním finále šampionátu v Přerově porazila čtvrtá nasazená hráčka Anu Savičovou z Chorvatska 6-4 7-5.

Hladíková na halovém mistrovství usiluje o "double"

HALOVÉ MČR ŽEN - Do finále mezinárodního halového mistrovství České republiky v Přerově postoupila domácí tenistka Tereza Hladíková, když zastavila krajanku Hlaváčkovou. Hladíková tak dnes bude usilovat o již druhý titul: ve čtyřhře triumfovala po boku Voráčové.

Hladíková si na halovém MČR zahraje o finále proti Hlaváčkové

HALOVÉ MČR ŽEN - České tenistky Tereza Hladíková a Andrea Hlaváčková postoupily do semifinále halového mistrovství republiky, které se hraje pod názvem Zubr Cup v Přerově. O účast ve finále se utkají spolu a vítězka narazí na lepší z duelu mezi Chorvatkou Anou Savičovou a Ruskou Natalií Orlovovou, která do hlavní soutěže postoupila z kvalifikace.

Češkám se na domácím šampionátu daří

HALOVÉ MČR ŽEN - Pět českých tenistek postoupilo do čtvrtfinále mezinárodního halového mistrovství České republiky. Mezi nejlepších osm hráček turnaje v Přerově prošla Sandra Záhlavová, Zuzana Ondrášková, Tereza Hladíková, Andrea Hlaváčková a Michaela Paštiková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist