Hrbaty Dominik

Hrbaty Dominik

46
muž
Slovensko
Datum nar.:
4. 1. 1978
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 12.
čtyřhra: - / 15.

Hrbatý bude daviscupovým kapitánem Turecka

Bývalý dvanáctý hráč světa Dominik Hrbatý si vyzkouší roli kapitána daviscupového týmu. Ne ale toho slovenského - povede reprezentanty Turecka, s jehož tenisovou federací se dohodl na tříleté spolupráci. A Davisův pohár nebude zdaleka jeho jedinou náplní.

Extraliga: Prvním finalistou je Přerov

Tenisté Přerova se stali prvními finalisty extraligy smíšených družstev. Tým TK Precolor Plus Přerov dnes porazil pražskou Spartu 5:1 a dohromady se středeční výhrou nad TK Neridé si zajistil první místo ve skupině B. V sobotním finále se utká buď s obhájcem titulu z Prostějova, za který by měla hrát světová jednička Caroline Wozniacká z Dánska, nebo s I. ČLTK Praha.

Hrbatý pověsil raketu na hřebík. Chystá se plnit roli otce

Dominik Hrbatý ve 32 letech ukončil kariéru. Bývalý 12. hráč světa a semifinalista French Open své rozhodnutí oznámil začátkem týdne během exhibice v rodné Bratislavě.

Štěpánek se vrátil vítězně, porazil Martina

Radek Štěpánek prožil vítězný návrat na kurty po dvouapůlměsíční pauze a léčbě únavového syndromu. Jednatřicetiletý hráč v dnešním utkání prvního kola challengeru UniCredit Czech Open splnil roli nasazené jedničky a porazil stejně starého Španěla Alberta Martina za 94 minut 6-3 a 7-6.

Hájek držel krok s Monfilsem, ale favorita nevyřadil

ATP VÍDEŇ - První set se nestihl ani rozkoukat, nakonec český tenista Jan Hájek svedl s patnáctým hráčem světa Gaelem Monfilsem vyrovnanou bitvu. Tu ale nakonec po setech 1-6 6-2 4-6 prohrál a ve Vídni do čtvrtfinále nepostoupil.

Hrbatý se s Davis Cupem rozloučil drtivou výhrou

Tenista Dominik Hrbatý se stylově rozloučil s Davisovým pohárem, v němž reprezentoval Slovensko 14 sezon. Ve svém posledním utkání v týmové soutěži deklasoval jednatřicetiletý hráč makedonského mladíka Tomislava Jotovského za pouhých 44 minut nejvýraznějším možným skóre 6-0 6-0.

Na úvod challengeru v Prostějově vypadl obhájce Calleri

CHALLENGER PROSTĚJOV - V Prostějově dnes začal challenger Unicredit Czech Open, na kterém se představí také čeští reprezentanti Berdych se Štěpánkem. Už dnes se turnajem rozloučil Agustin Calleri, jenž nestačil na Brazilce Bellucciho.

Rosol si v Ostravě zahraje s Darcisem o semifinále

CHALLENGER OSTRAVA - Lukáš Rosol se stal na challengeru Prosperita Open v Ostravě prvním domácím čtvrtfinalistou, když dnes ve třech setech zdolal Kližana. V pátek se ve čtvrtfinále utká s třetím nasazeným Belgičanem Darcisem.

Hernych je ve 2. kole, favorité v Záhřebu vypadávají

Jediný český zástupce v Záhřebu Jan Hernych prošel do druhého kola poté, co si v úvodu turnaje poradil s domácím Nikolou Mektičem. Ostatním favoritům se dnes nedaří: s chorvatskou metropolí se rozloučili tři nasazení, včetně turnajové jedničky Igora Andrejeva.

Berdych Dabulovi nedal šanci. Federera čeká Safin

Český tenista Tomáš Berdych dnes ztratil pouhých pět gamů v souboji s Argentincem Dabulem a v Melbourne ho dělí už jen jedna výhra od zopakování loňského osmifinále. V něm by mohl opět narazit na Švýcara Federera, kterého v cestě za 14. grandslamovým titulem čeká Marat Safin.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist