Hrdinová Eva

Hrdinová Eva

39
žena
Česká republika
Datum nar.:
15. 6. 1984
Výška:
191 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 168.
čtyřhra: - / 57.

Debl v Praze vyhrály osmnáctileté naděje Siniaková se Švýcarkou Bencicovou

WTA PRAHA - Kateřina Siniaková získala na antukovém turnaji v Praze druhý titul ve čtyřhře na okruhu WTA v kariéře. Osmnáctiletá rodačka z Hradce Králové porazila společně se svou švýcarskou vrstevnicí Belindou Bencicovou ve finále ukrajinsko-český pár Kateryna Bondarenková a Eva Hrdinová 6-2 6-2.

Suárezová se dočkala. V šestém finále slaví premiérový titul

WTA OEIRAS - Až šesté finále se ukázalo být tím šťastným. Pětadvacetiletá Španělka Carla Suárezová-Navarrová pět šancí vybojovat svou první trofej z turnaje WTA ještě nevyužila, dnes na antuce v protugalském Oeiras však zdolala Rusku Světlanu Kuzněcovovou a slaví svůj první titul.

Hercogová se oklepala z kanára a v Bastadu obhájila titul

WTA BASTAD - Poloňa Hercogová získala druhý titul na okruhu WTA a opět se z triumfu raduje na antuce ve švédském Bastadu. Jednadvacetiletá Slovinka v dnešním finále s Francouzkou Mathildou Johanssonovu dostala kanára, duel však otočila a obhájila loňské vítězství.

Zahlavová-Strýcová je ve čtvrtfinále, Šafářovou vyřadilo zranění

Barbora Zahlavová-Strýcová je jedinou českou tenistkou, která dnes potěšila domácí fanoušky na pražské Štvanici. Turnajová osmička postoupila už do čtvrtfinále po svém vydřeném vítězství nad Ruskou Pěrvakovovou. S ECM Prague Open se kvůli zranění naopak rozloučila největší favoritka Lucie Šafářová a po dvousetové prohře i Eva Hrdinová.

Středa v Praze: Tři Češky hrají o čtvrtfinále

Tři české tenistky se dnes představí na turnaji ECM Prague Open. Na štvanické antuce bude o postup do čtvrtfinále bojovat nasazená jednička Lucie Šafářová, osmička Barbora Zahlavová-Strýcová a Eva Hrdinová.

Benešová po dvou měsících vyhrála, postupuje i Šafářová a další tři Češky

WTA PRAHA - Iveta Benešová po dvou měsících vyhrála zápas v hlavní soutěži. Loňská semifinalistka v Praze zahájila výhrou nad Jugičovou-Salkičovou a ukončila sérii pěti porážek. Do druhého kola postoupilo celkem pět domácích hráček včetně Šafářové.

Z Češek uspěla jen Kvitová. Safinová postup protrpěla

US OPEN ŽENY - Z šesti českých tenistek zvládly úvodní kolo jen dvě. Na Zahlavovou-Strýcovou dnes navázala ještě Petra Kvitová. Naopak už dohrály Šafářová a Hrdinová. O senzaci se málem postarala Australanka Rogowská, jež měla 'na lopatě' světovou jedničku Safinovu. Ruska však nakonec po obrovské dřině postoupila.

2. den na US Open: Berdych si zahraje na kurtu Louise Armstronga

Tomáš Berdych si hned v prvním kole US Open zahraje na druhém největším kurtu. Čeká ho domácí Odesnik. Do turnaje dnes vstoupí také zyblé tři tenistky: Šafářová, Kvitová a Hrdinová. Z favoritů se fanoušci mohou těšit na Safinovou nebo Murrayho, kteří nastoupí na centrálním dvorci.

Z kvalifikace postoupily dvě Češky. Rosol neuspěl ani na desátý pokus

US OPEN kvalifikace - Závěrečného grandslamu sezony US Open se zúčastní další dvě české tenistky. Přes kvalifikaci do hlavní soutěže postoupily Barbora Záhlavová-Strýcová a Eva Hrdinová. Poslední krok k premiéře na grandslamovém turnaji bohužel neudělal čtyřiadvacetiletý Lukáš Rosol.

Ve hře o US Open zůstali čtyři čeští tenisté

US OPEN kvalifikace - Čtyři čeští tenisté jsou jen jedno vítězství od postupu do hlavní soutěže tenisového US Open. O premiéru na grandslamovém turnaji bude usilovat Lukáš Rosol, kterého v rozhodujícím utkání čeká domácí Donald Young.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist