Ignatik Alexandra

Ignatik Alexandra

33
žena
Rumunsko
Datum nar.:
3. 5. 1990
Výška:
170 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 340. / 59.
čtyřhra: 855. / 102.

Nosková v Přerově vyhrála turnaj ITF W60 a slaví další úspěch

ITF PŘEROV - Juniorská vítězka Roland Garros Linda Nosková na domácím antukovém turnaji ITF W60 v Přerově získala třetí a dosud nejcennější titul. V neděli ve svém čtvrtém finále 16letá Češka porazila 6-7 6-4 6-3 bývalou 59. hráčku světa Alexandru Cadantuovou-Ignatikovou z Rumunska a navázala na týden starý triumf Mistrovství ČR v Ostravě.

Kristýna Plíšková v Bukurešti na úvod nezaváhala, postoupila i Krejčíková

WTA BUKUREŠŤ - Kristýna Plíšková vstoupila do antukového turnaje WTA v rumunské Bukurešti dvousetovým vítězstvím nad domácím lucky loserem Alexandrou Cadantuovou. O třetí letošní čtvrtfinále na okruhu WTA bude česká tenistka bojovat proti Ysaline Bonaventureové. Proti domácí soupeřce uspěla i Barbora Krejčíková, která si večer připsala první letošní výhru na okruhu WTA.

Krejčíková v Norimberku postupuje po skreči. Bouzková uhrála jeden game

WTA NORIMBERK - Barbora Krejčíková si počtvrté v kariéře zahraje druhé kolo hlavní soutěže na okruhu WTA. Česká kvalifikantka v prvním kole turnaje WTA International v Norimberku vedla už 6-4 5-2, když rumunská kvalifikantka Alexandra Cadantuová utkání pro blíže nespecifikované zdravotní problémy skrečovala. Další česká kvalifikantka Marie Bouzková podlehla domácí Tatjaně Mariaové 0-6 1-6.

Cetkovská v Bukurešti postoupila přes Cadantuovou do 2. kola

WTA BUKUREŠŤ - Premiérový ročník turnaje žen v Bukurešti bude mít české zastoupení i v druhém kole. Po včerejším neúspěchu Koukalové dnes uspěla Petra Cetkovská, která si poradila ve dvou setech s domácí Alexandrou Cadantuovou.

Češkám se v Birminghamu daří, postoupily Cetkovská i Záhlavová-Strýcová

Čtyři české tenistky si v Birminghamu zahrají o postup do osmifinále zdejšího turnaje. Ke dvojici nasazených Češek dnes přibyly Petra Cetkovská a Barbora Záhlavová-Strýcová, které úspěšně zvládly přechod z antuky na trávu.

Koukalová si v Katovicích zahraje o semifinále

Klára Koukalová se krátce před semifinále Fed Cupu dostává do dobré formy. Česká tenistka dnes v Katovicích porazila Anniku Beckovou 4-6 6-3 6-1 a už počtvrté v letošní sezoně si na turnaji WTA zahraje o semifinále.

Suárezová-Navarrová podvanácté v řadě zvládla zápas 1. kola

WTA KATOVICE - Španělská tenistka Carla Suárezová-Navarrová už přes půl roku neprohrála utkání prvního kola. Včera úspěšně vstoupila do halového turnaje v polských Katovicích, kde si poradila s Belgičankou Van Uytvanckovou.

Kerberovou dělí od Turnaje mistryň už jen jedna výhra

WTA LINEC - Na letošní Turnaj mistryň zbývá jen jedna volná vstupenka a už zítra může být známá její pyšná majitelka. Zajistit si letenku do Istanbulu může Angelique Kerberová, jež dnes v Linci smetla Rumunku Cadantuovou a případnou zítřejší výhrou proti Mayrové-Achleitnerové by získala jistotu účasti na vrcholu sezony.

Zakopalová v Soulu končí, prohrála s 540. hráčkou světa

Nečekaně rychle se s turnajem v Soulu rozloučila jediná česká zástupkyně Klára Zakopalová. Čtvrtá nasazená tenistka neobhájí loňské čtvrtfinále poté, co hned v úvodním kole podlehla hráčce ze šesté stovky světového žebříčku Su Jeong Jang hladce 3-6 1-6.

Plíšková znovu končí v 1. kole

Karolína Plíšková se s druhým turnajem v řadě loučí hned v jeho úvodu. Česká tenistka dnes v Baku proti Slovince Majeričové nepotvrdila roli páté nasazené hráčky a prohrála 5-7 a 4-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist