Ivashka Ilya

Ivashka Ilya

30
muž
Bělorusko
Datum nar.:
24. 2. 1994
Výška:
193 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 300. / 40.
čtyřhra: 565. / 108.

Medveděv v Indian Wells ztratil set a postěžoval si na pomalý kurt: Trefím 10 dobrých úderů a pořád je to málo

ATP INDIAN WELLS - Daniil Medveděv na Masters 1000 v Indian Wells porazil 6-2 3-6 6-1 Ilju Ivašku, svou neporazitelnost protáhl na 16 utkání a po postupu si postěžoval na velmi pomalý kurt. O první čtvrtfinále na 'pátém grandslamu' se utká s Alexanderem Zverevem.

Bývalý šampion De Minaur si v Atlantě zahraje první letošní finále, Brooksby o premiérový titul

ATP ATLANTA - Alex de Minaur v Atlantě porazil po obratu Ilju Ivašku a poprvé v sezoně a podesáté v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O 6. titul si australský šampion z roku 2019 zahraje s domácím Jensonem Brooksbym, jenž je ve finále potřetí a usilovat bude o premiérový titul.

Medveděv v Halle nezaváhal a čeká ho čtvrtfinále s neoblíbeným Bautistou

ATP HALLE - Daniil Medveděv na trávě v Halle porazil Ilju Ivašku a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 6-1. Ve čtvrtfinále se světová jednička utká s neoblíbeným španělským sokem Robertem Bautistou, s nímž prohrál všechny tři vzájemné souboje.

Tsitsipas v Marseille prohrál se Safiullinem a utrpěl nejhorší porážku od roku 2018

ATP MARSEILLE - Světová čtyřka Stefanos Tsitsipas na halovém klání ATP 250 v Marseille překvapivě podlehl Romanu Safiullinovi a poprvé od září 2018 prohrál s hráčem mimo Top 100. Čtyřiadvacetiletý Rus si naopak ve svém prvním čtvrtfinále na okruhu ATP připsal premiérový skalp člena Top 40.

Přehled 10 nových vítězů turnajů ATP v sezoně 2021 (+video)

Deset tenistů si během sezony 2021 připsalo premiérový titul z turnaje ATP. Rus Aslan Karacev to jako jediný dokázal rovnou na turnaji kategorie ATP 500 a společně s Britem Cameronem Norriem v průběhu sezony přidali i druhý triumf. Norrie podruhé zvítězil dokonce na podniku Masters 1000. Argentinec Juan Manuel Cerúndolo zase triumfoval hned při svém debutu.

Rubljov hledá formu v Petrohradu. Za obhajobou titulu vykročil výhrou nad Ivaškou

ATP PETROHRAD - Andrej Rubljov vstoupil do domácího halového turnaje ATP 250 v Petrohradu stejně jako loni výhrou nad Iljou Ivaškou. Letos nejvýše nasazený ruský obhájce titulu zvítězil 6-4 6-4 a přerušil minisérii dvou porážek.

Nur-Sultan: Australan Duckworth a Korejec Soon Woo Kwon jsou poprvé ve finále turnaje ATP

ATP NUR-SULTAN - James Duckworth a Soon Woo Kwon se v kazašském Nur-Sultanu dostali poprvé do finále turnaje ATP. 29letý Australan Duckworth den po skalpu krajana a obhájce titulu Johna Millmana v dnešním prvním semifinále porazil Bělorusa Ilju Ivašku, 23letý Korejec Soon Woo Kwon následně po obratu zdolal domácího favorita Alexandera Bublika.

Ivaška ve Winston-Salemu deklasoval Ymera a jako první Bělorus po 18 letech vyhrál turnaj ATP

ATP WINSTON-SALEM - Ilja Ivaška korunoval svůj životní týden premiérovým triumfem na turnaji ATP, na kterém vyhrál jako první Bělorus po 18 letech. Sedmadvacetiletý rodák z Minsku ovládl generálku na US Open ve Winston-Salemu, kde v souboji finálových debutantů deklasoval 6-0 6-2 Švéda Mikaela Ymera.

Ivaška a Ymer se ve Winston-Salemu dostali poprvé do finále turnaje ATP

ATP WINSTON-SALEM - Na turnaji ve Winston-Salemu se mezi vítěze na okruhu ATP Tour zapíše nové jméno. O první titul v kariéře si těsně před startem na grandslamovém US Open zahrají Švéd Mikael Ymer a Ilja Ivaška z Běloruska. Oba nenasazení hráči si už postupem do finále vylepšili dosavadní maximum na okruhu.

Ivaška ve Winston-Salemu vyřadil jedničku a bývalého šampiona Carreña

ATP WINSTON-SALEM - Ilja Ivaška ve Winston-Salemu porazil nasazenou jedničku a bývalého šampiona Pabla Carreña ze Španělska a poprvé na okruhu ATP vyhrál čtyři zápas po sobě. Ve svém třetím semifinále narazí na Fina Emila Ruusuvuoriho, se kterým si to rozdají o premiérové finále. Poprvé v semifinále je Švéd Mikael Ymer, který si o finále zahraje se špěnalským teenagerem Carlosem Alcarazem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist