Jovanovski Petrovic Bojana

Jovanovski Petrovic Bojana

32
žena
Srbsko
Datum nar.:
31. 12. 1991
Výška:
175 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 32.
čtyřhra: - / 203.

V 26 letech konec. Tělo Jovanovské nedovolí pokračovat v tenisové kariéře

Téměř celý svůj život zasvětila tenisu. Své sny ale naplnit nedokázala. Srbka Bojana Jovanovská se v 26 letech rozhodla ukončit kariéru profesionální tenistky, kterou komplikovala zranění. Největší potíže měla s ramenem a hlavně se zápěstím. Nyní chce pokračovat ve studiu a pak se vrátit k milovanému sportu jako trenérka.

Halepová a Venus prohrály své úvodní zápasy na Australian Open!

AUSTRALIAN OPEN ŽENY - Vstup do Australian Open nezvládly dvě hráčky Top 10 a obě byly v části pavouka s Karolínou Plíškovou. Světová dvojka Simona Halepová prohrála s čínskou kvalifikantkou Shuai Zhang, zkušená Venus Williamsová neobhájí loňské čtvrtfinále vinou porážky s Britkou Johannou Kontaovou.

Plíšková neuhrála proti Radwaňské znovu ani set. Koviničová je poprvé ve finále

WTA TIANJIN - Karolína Plíšková nedokázala ani v pátém vzájemném zápase s Agnieszkou Radwaňskou uhrát alespoň set. Dnes v semifinále turnaje v čínském Tianjinu se zmohla dokonce jen na zisk čtyř gamů. Polská tenistka si o titul a definitivní zajištění postupu na Turnaj mistryň zahraje s Dankou Koviničovou z Černé Hory, jež si ve finále zahraje poprvé v kariéře.

Plíšková v Číně vydřela postup, Vaidišová končí v prvním kole

S velkými problémy postoupila v čínském Tianjinu do druhého kola Karolína Plíšková. Turnajová trojka otočila zápas se Slovenkou Kristínou Kučovou, kterou po dvou a čtvrt hodinách udolala 3-6 6-3 a 7-5. Hůř dnes dopadla Nicole Vaidišová, která po úspěšné kvalifikaci nestačila v úvodu hlavní soutěže na domácí tenistku Ying-Ying Duan.

Hibinovou nezastavila ani Jovanovská, s Vekičovou si zahraje o titul

Dvacetiletá japonská tenistka Nao Hibinová dotáhla svou překvapivou pouť turnajem v Taškentu až do finále. Aktuálně 117. hráčka světového žebříčku dnes porazila loňskou finalistku a vítězku turnaje z roku 2013 Srbku Bojanu Jovanovskou 6-3 6-4.

Jovanovská v oblíbeném Taškentu přežila mečbol proti jedničce Beckové

WTA TAŠKENT - Bojana Jovanovská v Taškentu už dva roky nechyběla ve finále a zahraje si o něj i letos. Srbská tenistka dnes přežila mečbol proti nasazené jedničce Němce Annice Beckové a postoupila do semifinále, v němž ji čeká překvapení turnaje Japonka Hibinová.

Allertová v Kantonu zdolala Jovanovskou a je potřetí ve čtvrtfinále

WTA KANTON - Denisa Allertová si v čínském Kantonu zahraje potřetí v kariéře ve čtvrtfinále turnaje WTA. Česká tenistka se mezi osmičku nejlepších dostala bez ztráty setu, když si dnes poradila se Srbkou Bojanou Jovanovskou.

Hlaváčková v Baku postupuje, porazila Jovanovskou

Andrea Hlaváčková si v Baku připsala svou druhou letošní výhru na okruhu WTA. Česká tenistka si dnes na úvod poradila s favorizovanou Srbkou Jovanovskou a po výhře 7-6 7-5 postoupila do druhého kola. V něm se o čtvrtfinále utká s Ruskou Panovovou.

Kvitová v Římě smetla Jankovičovou, o semifinále se utká se Suárezovou

WTA ŘÍM - Petra Kvitová prodloužila svou neporazitelnost už na osm zápasů. Na antuce v Římě dnes smetla bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou a postupem do čtvrtfinále vyrovnala svůj nejlepší výsledek na turnaji.

Kvitová neztratila servis ani s Jovanovskou a čeká ji české čtvrtfinále

WTA SHENZHEN - Petra Kvitová v úvodu sezony nemá se svými soupeřkami slitování. V čínském Shenzhenu potvdila roli favoritky i ve druhém utkání proti Srbce Jovanovské a se ztrátou pouhých sedmi gamů a bez prohraného servisu postoupila do čtvrtfinále. V něm ji vyzve jedna z dua talentovaných Češek: Kateřina Siniaková, nebo Tereza Smitková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist