Jung Jason

Jung Jason

34
muž
Taipei (CHN)
Datum nar.:
15. 6. 1989
Výška:
180 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 269. / 114.
čtyřhra: 743. / 132.

Trápící se Kokkinakis v Los Cabos nevyužil mečbol proti Kudlovi

ATP LOS CABOS - Thanasi Kokkinakis v Los Cabos čtvrtfinále z roku 2019 neobhájí. 25letý Australan, který si před čtyřmi lety v Mexiku zahrál své jediné finále na okruhu ATP, v prvním kole podlehl po nevyužití mečbolu a více než hodinách boje 6-4 6-7 6-7 Američanu Denisi Kudlovi.

Nadal si v Acapulku poradil s Andújarem, obhájce titulu Kyrgios vzdal a kritizoval diváky

ATP ACAPULCO - Po čtyřech týdnech se na kurty vrátil Španěl Rafael Nadal a svůj úvodní zápas na turnaji ATP 500 v Mexiku zvládl. I když proti krajanu Pablu Andújarovi přišel dvakrát o podání, zvítězil bez větších problémů 6-3 6-2. O čtvrtfinále si druhý hráč světa zahraje poprvé s 21letým Srbem Miomirem Kecmanovičem. Titul neobhájí Nick Kyrgios, který kvůli přetrvávajícím bolestem zápěstí nedohrál svůj úvodní zápas proti Humbertovi. Po skreči kritizoval mexické publikum.

Veterán Seppi v New Yorku zastavil kvalifikanta Junga a proti Edmundovi zaútočí na první titul po osmi letech

ATP NEW YORK - Andreas Seppi v newyorské hale zastavil kvalifikanta Jasona Junga, který odehrál své premiérové semifinále na turnajích ATP, a poprvé od loňského ledna postoupil do finále. O svůj čtvrtý triumf, první od října 2012, se italský veterán popere s Kylem Edmundem. Britský tenista jasně přehrál Miomira Kecmanoviče ze Srbska.

Jung v New Yorku vyřadil oba bývalé šampiony a je poprvé v semifinále

ATP NEW YORK - Jason Jung na černém povrchu v hale v New Yorku vyřadil oba vítěze prvních dvou ročníků. Po Andersonovi si tenista z Tchajwanu poradil i s domácím obhájcem titulu Reillym Opelkou a ve 30 letech postoupil poprvé do semifinále turnaje ATP. V něm vyzve o pět let staršího Itala Andrease Seppiho.

Anderson se po slibném vstupu do sezony nemůže dostat do formy. V New Yorku vypadl s hráčem druhé stovky

ATP NEW YORK - Kevin Anderson se po půlroční pauze zaviněné zraněním kolene vrátil v ATP Cupu ve velmi slibné formě, ale od té doby se mu nedaří. Bývalý pátý hráč světa a dvojnásobný grandslamový finalista v hale v New Yorku, kde předloni slavil triumf, v prvním kole letošního ročníku nestačil na hráče druhé stovky Jasona Junga z Tchaj-wanu.

Tiafoe v domácí hale v New Yorku nestačil na hráče druhé stovky, loňský finalista Querrey postupuje

ATP NEW YORK - Překvapivý čtvrtfinalista letošního Australian Open Frances Tiafoe na domácím halovém turnaji v New Yorku nečekaně nezvládl svůj úvodní zápas, když prohrál s až 143. hráčem světa Jasonem Jungem z Tchaj-wanu. Ten bude ve svém druhém čtvrtfinále na okruhu ATP bojovat o životní výsledek proti dalšímu domácímu hráči Samovi Querreymu. Loňský finalista si poradil s Radu Albotem.

Šátral prohrál už poosmé v řadě, v Zhuhai nestačil na soka z Tchaj-wanu

CHALLENGER ZHUHAI - Jan Šátral neukončí své trápení ani na challengeru v čínském Zhuhai. Šestadvacetiletý český tenista v prvním kole podlehl 6-1 1-6 2-6 Jasonu Jungovi z Tchaj-wanu a připsal si tak už osmou porážku v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist