Juvan Kaja

Juvan Kaja

23
žena
Slovinsko
Datum nar.:
25. 11. 2000
Výška:
170 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 131. / 58.
čtyřhra: - / 97.

Šwiateková opět neměla slitování. Svou velmi dobrou kamarádku Juvanovou vypráskala za pouhých 50 minut

Iga Šwiateková (22) zatím odehrála na letošním US Open tři zápasy a předvedla už druhou demolici za necelou hodinu a se ztrátou jednoho gamu. Po Rebecce Petersonové tímto způsobem vypráskala i svou velmi dobrou kamarádku Kaju Juvanovou (22), Slovinku zničila za 50 minut 6:0, 6:1. V obhajobě loňského triumfu a také v boji o setrvání na postu světové jedničky bude pokračovat osmifinálovým soubojem se svou neoblíbenou soupeřkou Jelenou Ostapenkovou (26).

Juvanová přerušila po smrti otce kariéru. Vrátím se, až budu připravená, vzkázala

Kaja Juvanová přerušila z rodinných a zdravotních důvodů kariéru. Bývalá 58. hráčka světa se psychicky vypořádává se smrtí otce Roberta, který v prosinci podlehl rakovině. Dvaadvacetiletá rodačka z Lublaně o tom informovala na Instagramu.

Siniaková v Monterrey nevyužila mečbol a prohrála přetahovanou s Rachimovovou

WTA MONTERREY - Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková na semifinále z Méridy na dalším turnaji WTA 250 v Mexiku nenavázala. V Monterrey šestá nasazená Češka podlehla v komorní atmosféře jednoho z vedlejších kurtů po nevyužití mečbolu a bezmála tříhodinové přetahované nyní již osm zápasů neporažené kvalifikantce Kamille Rachimovové, které se povedla odveta za porážku z úvodu sezony.

Kerberová ve Štrasburku vyhrála finálový maratón s Juvanovou a po 11 měsících slaví triumf

WTA ŠTRASBURK - Angelique Kerberová ve finále antukového turnaje WTA 250 ve Štrasburku udolala po 3 hodinách a 20 minutách boje 7-6 6-7 7-6 Slovinku Kaju Juvanovou a získala první titul od loňského června. Ve finále čtyřhry neuspěly Lucie Hradecká a Sania Mirzaová.

Plíšková ve Štrasburku skončila v semifinále, Hradecká postoupila do finále čtyřhry

WTA ŠTRASBURK - Karolína Plíšková končí na svém nejlepším letošním turnaji po prosincové zlomeniny ruky v semifinále. Na antuce ve Štrasburku nejvýše nasazená Češka ztroskotala na Slovince Kaje Juvanové. Do finále čtyřhry postoupila Lucie Hradecká s Indkou Saniou Mirzaovou.

Italka Paoliniová v Portoroži postoupila poprvé do finále. O titul se utká s Američankou Riskeovou

WTA PORTOROŽ - Turnaj WTA 250 v Portoroži už zná obsazení finálového duelu. Jako první se do něj dostala 25letá Italka Jasmine Paoliniová, která ve svém premiérovém semifinále na okruhu WTA zdolala 1-6 6-3 6-4 druhou nasazenou Kazašku Julii Putincevovou. V druhém semifinále uspěla třetí nasazená Američanka Alison Riskeová, jež si poradila 6-0 6-4 s domácí Kajou Juvanovou.

Martincová si v Portoroži poradila se Slovenkou Kučovou a je ve druhém kole

WTA PORTOROŽ - Tereza Martincová při své premiéře na akci WTA v Portoroži zvládla první kolo proti Kristíně Kučové, česko-slovenské derby vyhrála 6-4 6-1. O páté čtvrtfinále za poslední tři měsíce si zahraje se Soranou Cirsteaovou, nasazenou čtyřku porazila nedávno v Chicagu.

Šwiateková si na úvod poradila s Juvanovou a vykročila v Paříži za obhajobou

FRENCH OPEN - Iga Šwiateková v Paříži zahájila obhajobu senzačního loňského triumfu vítězstvím nad svou velmi dobrou kamarádkou Kajou Juvanovou a v den svých 20. narozenin si připsala sedmé vítězství v řadě. Ve druhém kole se polská jednička utká s Rebeccou Petersonovou.

Podoroská zvládla premiéru v roli nasazené jedničky, v Guadalajaře zdolala domácí Olmosovou

WTA GUADALAJARA - Nadia Podoroská poprvé v kariéře startuje na turnaji WTA jako nasazená jednička a v mexické Guadalajaře roli favoritky ve svém úvodním vystoupení zvládla. S domácí kvalifikantkou Giulianou Olmosovou sice ztratila set, ale překvapení odmítla. Ve druhém kole se 24letá Argentinka utká s Italkou Elisabettou Cocciarettovou, které může oplatit loňskou porážku ze semifinále Prague Open.

Úspěšný český den v kvalifikaci. Prvním kolem v Ostravě prošly Martincová, Krejčíková i Bouzková

WTA OSTRAVA - Tři české tenistky dnes v Ostravě vstoupily do dvoukolové kvalifikace podniku WTA Premier a všechny začaly boj o místo v hlavní soutěži nejkvalitněji obsazeného turnaje žen na území Česka vítězně. Tereza Martincová po třísetovém boji udolala Američanku Bernardu Peraovou, Barbora Krejčíková smetla Slovinku Kaja Juvanovou a Marie Bouzková si večer poradil s Ukrajinkou Katarinou Zavackou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist