Knittel Bastian

Knittel Bastian

40
muž
Německo
Datum nar.:
8. 8. 1983
Výška:
180 cm
Váha:
71 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 157.
čtyřhra: - / 201.

Veselého nesrazil ani prohraný set, po obratu je už ve finále

CHALLENGER MERSIN - Jiří Veselý si na antukovém challengeru v tureckém Mersinu znovu vylepšil své dosavadní maximum. Devatenáctiletý český tenista, který až do tohoto týdne nebyl ani ve čtvrtfinále, dnes otočil duel s Němcem Bastianem Knittelem a postoupil již do finále. O titul se v neděli utká s dalším Němcem Simonem Greulem.

Veselý vyhrál i své první čtvrtfinále, o finále se utká s Knittelem

CHALLENGER MERSIN - Jiří Veselý si dnes na antuce v tureckém Mersinu zahrál poprvé ve čtvrtfinále challengeru a premiéru si osladil vítězstvím. Devatenáctiletý český tenista porazil ve dvou setech Juliana Reistera a s dalším Němcem Bastianem Knittelem si v sobotu zahraje o finále.

Štěpánek znovu neztratil set, Rosol do 3. kola nepostoupil

Radek Štěpánek se v Hamburku probojoval už mezi šestnáctku nejlepších hráčů. V duelu o osmifinále dnes porazil Itala Andrease Seppiho 6-1 a 7-5.

Melzer se dál trápí, ve Stuttgartu vypadl i Davyděnko

Ve světovém žebříčku mu patří 12. místo, čtvrt roku už ale ve dvouhře nepřešel na turnaji přes třetí kolo. Nic se na tom nezmění ani ve Stuttgartu, kde Jürgen Melzer vypadl hned ve svém prvním zápase. Lépe si nevedl ani další bývalý hráč světové desítky Nikolaj Davyděnko, který nestačil na domácího Stebeho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist