Koellerer Daniel

Koellerer Daniel

40
muž
Rakousko
Datum nar.:
17. 8. 1983
Výška:
180 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 55.
čtyřhra: - / 87.

Savič jako profesionální tenista skončil. Potvrdil to arbitrážní soud

Sportovní arbitrážní soud (CAS) v Lausanne potvrdil doživotní distanc pro srbského hráče Davida Saviče za pokus o ovlivnění zápasu. Potrestaný tenista uspěl jen částečně, po odvolání nebude muset platit pokutu 100.000 dolarů. Pocle CAS je trest zákazu činnosti dostatečný.

Arbitráž potvrdila Köllererovi doživotní zákaz startu

Daniel Köllerer neuspěl u sportovní arbitráže CAS v Lausanne s odvoláním proti doživotnímu zákazu startu. Osmadvacetiletý Rakušan je kvůli ovlivňování zápasů prvním tenistou, který takový trest dostal.

ATP v roce 2011, část II. Djokovič poprvé poražen i světovou jedničkou

Ani přechod na antuku rozjetého Novaka Djokoviče nezastavil. Srb porážel i Rafaela Nadala a první porážku utrpěl až v semifinále French Open s Federerem po 43 výhrách v řadě. Wimbledon už ale zase ovládl a stal se poprvé v kariéře světovou jedničkou.

Doživotní zákaz pro "bláznivého" Köllerera! Ovlivňoval zápasy

Rakouský tenista Daniel Köllerer dostal za ovlivňování zápasů doživotní zákaz činnosti. Aktuálně 385. hráč světového žebříčku musí zároveň zaplatit pokutu 70 tisíc eur (asi 1,7 milionu korun) a nebude moci ani vykonávat funkci trenéra na profesionální úrovni. Trest dnes oznámil tenisový antikorupční orgán TIU.

Dlouhý kvůli problémům s ramenem nedohrál turnaj futures v Mostě

Daviscupový reprezentant Lukáš Dlouhý těsně před odletem na French Open nedohrál semifinálový zápas dvouhry na tenisovém turnaji kategorie futures v Mostě. Úvodní set s krajanem Lubomírem Majšajdrem prohrál 2-6, poté zápas skrečovat pro bolest ramene.

Köllerer napomáhal k sázení, tři měsíce si nezahraje

Rakouský tenista Daniel Köllerer a jeho manažer Manfred Nareyka dostali tříměsíční trest s dvouletou podmínkou za napomáhání k sázení na tenis. Na osobních internetových stránkách 134. hráče světa se totiž objevily kurzy na zápasy a odkazy na sázkařské weby.

Hájek se loučí s Miami, dohrál v 1. kole

Jan Hájek se ani v Miami nedočkal první výhry na turnaji ATP od Australian Open. Český daviscupový reprezentant ve svém úvodním zápase prohrál po více než dvou hodinách s Ukrajincem Sergejem Stachovským 3-6 7-5 5-7.

Lacko vyřadil Ljubičiče a bude hrát o premiérové semifinále

ATP ZÁHŘEB - Ve slušné formě zastihl úvod sezony Lukáše Lacka. Dvaadvacetiletý Slovák dnes v Záhřebu udolal domácího Ljubičiče a zahraje si o premiérové semifinále. O to se ve vzájemném souboji utkají také poslední dvě chorvatské naděje Čilič s Karlovičem.

Federer zaplatí pokutu za vulgarity na US Open

Ani tenisový gentleman Švýcar Roger Federer neudržel na US Open nervy na uzdě a za nadávky rozhodčímu ve finále s Argentincem Juanem Martinem Del Potrem si vysloužil pokutu 1500 dolarů (přes 25.000 korun). V závěru třetího setu prohraného utkání první hráč světa adresoval sudímu několik sprostých výrazů, které zachytily ruchové mikrofony stanice CBS.

Kubot překvapuje i ve Stuttgartu, vyřadil Kohlschreibera

ATP STUTTGART - Polský tenista Lukasz Kubot se na turnaji ve Stuttgartu postaral o překvapení, když v zápase druhého kola porazil pátého nasazeného Philippa Kohlschreibera 6-2 6-4. Dál naopak pokračuje turnajová dvojka Nikolaj Davyděnko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist